Merhaba arkadaslar bu hafta bursaya gidicektim gittim dönüş yolunda Balıkkesire gelmeden basımıza talihsiz olaylar geldi
Yolda bi bmw ile tartıstık sellektör verdi saga gectim hızım 160 civari gidiyorum ilerdede tır var adam yanımda gecmiyor ama önü bos tırla aramda daralıyor yokus assagı iniyoruz zaten yol durumu pek iyi degil sinyal vermeme ragmen kacılmadı mecbur aradan makasa girmek zorunda kaldım olay bundan sonra basladı ben yoluma devam ediyorum sıkıstırmaya basladı seridime girmeler falan ilk ısıkta sagda durdu arabaya saldırdı orda bi atıstık 3 kişiyiz arabada sen nasıl araba sürüosun falan demeye basladı biz hep beraber inince binin gidin dedi olay bundan sonra basladı sineye cektik olayı,ikinci olay yol ayrımında oldu önümde giderken sinyal vermeden yol degişitrdi 100 civari hızım kaza yapıyordum kornaya bastım saga gidicekti gitmedi geldi önümü kesti otobanda arabadan cıktı kapıları kitledim zaten sonrası ***** 3 kişiydik adamın cocugu karısı kızı arabadaydı önümüzü kesiyor gecenin saat 12 si sonuc olarak adamın yüzü fena oldu.karısı cıkınca bıraktık artık gitmiş sikayetci olmus sonuc ne olur merak ediyorum..
Bilen varsa yardımcı olursa cok makbule gecer