User Tag List

Sayfa 1/7 123 ... SonSon
120 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Yolda Kavga

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yolda Kavga

Merhaba arkadaslar bu hafta bursaya gidicektim gittim dönüş yolunda Balıkkesire gelmeden basımıza talihsiz olaylar geldi

Yolda bi bmw ile tartıstık sellektör verdi saga gectim hızım 160 civari gidiyorum ilerdede tır var adam yanımda gecmiyor ama önü bos tırla aramda daralıyor yokus assagı iniyoruz zaten yol durumu pek iyi degil sinyal vermeme ragmen kacılmadı mecbur aradan makasa girmek zorunda kaldım olay bundan sonra basladı ben yoluma devam ediyorum sıkıstırmaya basladı seridime girmeler falan ilk ısıkta sagda durdu arabaya saldırdı orda bi atıstık 3 kişiyiz arabada sen nasıl araba sürüosun falan demeye basladı biz hep beraber inince binin gidin dedi olay bundan sonra basladı sineye cektik olayı,ikinci olay yol ayrımında oldu önümde giderken sinyal vermeden yol degişitrdi 100 civari hızım kaza yapıyordum kornaya bastım saga gidicekti gitmedi geldi önümü kesti otobanda arabadan cıktı kapıları kitledim zaten sonrası ***** 3 kişiydik adamın cocugu karısı kızı arabadaydı önümüzü kesiyor gecenin saat 12 si sonuc olarak adamın yüzü fena oldu.karısı cıkınca bıraktık artık gitmiş sikayetci olmus sonuc ne olur merak ediyorum..

Bilen varsa yardımcı olursa cok makbule gecer

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takipsizlik vericekler ne bekliyorsun ki.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Durumu aynen izah edin sonuçta siz adamı dovmediniz darp raporu filanda yok sanırım.

Ben bu durumda olsam kendime darp raporu alıp sikayetci olurdum.bu serefsizden

Sikayet edeceğine de bin pisman olurdu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım Dava açılırsa adam vazgeçse bile kamu davasına dönebilir. Yaralama varsa iyide bir avukatı varsa başın ağrır. Ama adamın çoçuğu varken 3 kişi adama saldırmak üstelik suçlu iken böyle yapmak olmamış yakışmamış.. Ayrıca bunu yaşına veriyorum cahil cesareti bu, neyinize güveniyorsunuz? Kimin ne olduğu ne taşıdığı belli olmaz. şayet benim başıma gelse böyle bir olay hele hele ailemin yanında onları riske atacak bir olay tüm şarjörü boşaltırdım, Allah korusun Allah uzak etsın.. Umarım bu size bir ders olmuştur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç bişey çıkmaz , denk geldikçe bi daha dövün

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi dövdunuzmu dövmediniz mi ona göre yazıcam
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke o anlarda bismillah diyip yolunuza baksaydınız.. seferi ayı belanın nerden geleceği belli olmuyo,tamam belki hakkısınız belki tehlikeye girdiniz,sabrınızı da çok zorladı.. ancak düşünsenize eşinizin cocugunuzun yanında sızı böyle dövüyorlar.. Allah c.c yaşatmasın.. kendi kaşındı diyebilirsiniz,haklısınız da,ancak keşke gençler olarak siz sukut edip yolunuza bakıp,şeytan bizden uzak dur deseydiniz.. bize geçmiş olsun bidaha inşallah yaşamassınız böylesine tatsız bir olay demek düşüyo sanırım..

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kusura bakma abi deyip geçmek en mantiklisi, hem ailesi yanında imiş hemde siz 3 kişi inince emanet çekip vurmayacagi ne ***** ? Allah korusun, geçmiş olsun.

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M a l u m yazdım ora soru işareti çıkmış.

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne olursa olsun ailesinin yanında hele eşi ve kızının yanında varsa o adam dövülmez.

Hele bide 3 kişisiniz tek adamı ailesinin önünde dövüyorsunuz o adam ayılık öküzlük yapmış olsa bile olmaz.

Amiyane tabir olacak ama bu yaptığınız delikanlılık değil adamlıkta değil.

Sabır deyip geçiceksin adamın yanında ailesini gördüğün zaman. Sen haksız da olsan özür diliceksin ailesinin önünde adam dövmek nedir ya?

Bu durumdan ders çıkar tecrübe edin. Bunları size bi aile büyüğünüzün söylemesi lazım ama bizden nasihat almış ol bu sefer.

Bir dahada böyle bir hareket yapma genç yaşında üzerler adamı kimin ne taşıdığı belli değil artık...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla karısının bilmenesinin yanında dövülmezse karşı tarafta karısının bilmemnesinin yanında 3 kişinin içinde artislik yapmıycak üstüne kırmayacak etmeyecek. kaşıtısı olanı kaşırlar bknz. Ertekin reyis spec "bir miktar"

anasınamı sovmüş bacısınamı saldırmış kullanan arkadas sinyalini vermiş yol istemiş, yol vermezsen böyle agzına kırarak alırlar gecerler, altındaki bmwle bunu yediremiosanda kullanmıcan o arabayı, kamyonun tırın üstüne üstüne sıkıstırmanın ne manası var adam geçmeyip duramayıp tıra patlasa çok mu hoş şeyler olacak.
    1881 - 193

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi dövdunuzmu dövmediniz mi ona göre yazıcam
    Dövdük bizdede darp var ama

Alıntı cnzdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne olursa olsun ailesinin yanında hele eşi ve kızının yanında varsa o adam dövülmez.

Hele bide 3 kişisiniz tek adamı ailesinin önünde dövüyorsunuz o adam ayılık öküzlük yapmış olsa bile olmaz.

Amiyane tabir olacak ama bu yaptığınız delikanlılık değil adamlıkta değil.

Sabır deyip geçiceksin adamın yanında ailesini gördüğün zaman. Sen haksız da olsan özür diliceksin ailesinin önünde adam dövmek nedir ya?

Bu durumdan ders çıkar tecrübe edin. Bunları size bi aile büyüğünüzün söylemesi lazım ama bizden nasihat almış ol bu sefer.

Bir dahada böyle bir hareket yapma genç yaşında üzerler adamı kimin ne taşıdığı belli değil artık...
    Araba Hb Bmw idi camlar zifiri karanlık 3 kapı 3.16 olması lazın sanırım ön camları actıgında sadece adamı görüyorduk biz adam beni arabadan dısarı cektiginde ben kavga ederken bisey yoktu sonra biz hepimiz saldırınca karısı cıktı arabadan.Yoksa bizde karısı yanında birini darp etcek degiliz yani.Tessekür ederim yorumlar için

Darp raporu alınmıs sanırım yolda oldugumuzdan aradılar polisler geri dönün dediler dönemeyiz dedik kendi ilimizdeki polis karakoluna gidin mademse dediler cok cok suclu olsaydık alırlardı sanırım ?

Para cezası gbi olay gecmiş cıkarmı aslı astarı

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ailesi yanında olsun olmasın bir adamı 3 kişi araya almak doğru bir hareket değil. milletin şeyiyle gerdeğe girilmez. adam plakanı alıp seni tek kıstırıp götünden kan, belinden su alır patates eder.

Cezai kısmında bir şey olacağını düşünmüyorum. Dün adamın 100 Liralık arabasını hiç ettiler savcı serbest bıraktı hepimiz gördük
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav adam dövülmez eyvallah da , adam da karısının kızının yanında 3 tane adama ne diye ısrarla dalıyor ? Al birine vur ötekine , yani 2 tarafta biraz kabahatli ama adam zorla kendini dövdürtmüş senin anlatmana göre.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kemik kırıldıysa 2 seneden başlar, kemik kırılmadıysa BTM (basit tıbbi müdahale) ile geçebilecek yaralanma yazmışlardır malesef bişey çıkmaz.

Ben de şuan 5 kişiden davacıyım, bir şey çıkmayacağını bile bile. Adam seni arabadan çekmiş olsa dahi diğer 2 kişi olayı ayırabilir, adamı arabasına tıkabilir, ya da adamı tutabilirdi.

Kusura bakma daha yeni sayıca az olan tarafta kaldığım için iyi dileklerimi sunamıyorum Allah ıslah etsin diyorum sadece.

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siciliniz temizse sıkıntı olmaz. İnfaz felan varsa adamda 1 hafta içinde şikayeti almazsa infazınız patlar.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de karşı tarafı dinlemek lazım kim haklı kim haksız diye ancak ne olursa olsun, kaçınılması gereken bir olay, çoğu kavga gibi. Geçmiş olsun.

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada izzetin ne suçu var? Kendi kırmış arabanın önüne, inip dövmeye çalışmış. Kimden ne çıkacağı elbette belli olmaz fakat bazı durumlarda malesef ya dayak yiyeceksiniz ya da atacaksınız. Zaten adam olsa eşinin çocuğunun yanında böyle bir hareket yapmaz, arar polisi plakasını verir şikayet eder.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun anlattığın üzre doğrusunu yapmışsınız elinize sağlık hukiki olarakta bi ... olmaz rahat ol.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)