User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
120 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yolda Kavga

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi yapmışsınız puşta. Zaten bir kere durdurmuş ses çıkartmamışsınız. İkinciye niye bulaşıyorsun mal oğlu mal. Karısının çocuğunun yanında önce o adam kendini düşünecek. İndiyse o arabadan ne karısına ne kızına bakarım. Bir şey olmaz kardeşim sende takma kafana.

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzer olay izmitte basıma geldi. yola çıktım denyonun teki korna sellektör filan hiç hatam olmadığı halde camdan kusura bakma anlamında el kaldırdım geçti önüme yavaşlıyo filan neyse lanet şeytana dedim geçtim kenara 2 kişiler biz 3 kişiyiz neyse ilerde bunlar durdular ışıkta camı açıp küfrediyo filan sarhoşlar farkettim bakın işinize deyip camı kapattım baktım konuşmaya devam ediyolar dolu su şişesini fırlattım yan camdan şöföre geldi indik tabi o ara bi iki itiştik bindirmeye çalışıyom arabaya binin gidin bela olmayın diye baktım olcak gibi değil hazreti deynek baş rolde biraz film çektik sonra abi niye vuruyonuz filan biz size demedik ayağı.neyse gittik tabi biz adaya döndük baktım telefon çalıyo gece 3. Karakoldan arıyolar. Acil bilmem ne karakoluna gelin hakkınızda şikayet var. Dedim abicim gelemem ben sakaryadayım napcaz diye ben sizi ararım dedi kapattı. 3-4 gün sora aradı ordaki bi karakola gidin ifade verin diye. Tabi adamda darp raporu filan varmış. İfadede dayak yiyen biziz biyere giremedik denk gelirler bidaha kavga çıkar diye dip gaz sakaryaya döndük kaç gün geçti üstünden rapor filanda almadık adama vuramadık bile ne darp etmesi vurduğu sopayı aldık elinden hatta filan deyip sopayı gösterince üstünde adamın ismi yazan polisler başladı gülmeye biz darp etmedik inip küfretti camdan vurmaya çalıştı arabayı darp etti bizde karşılık vermeye indik ama bişey yapamadık olay yerinden kaçtık dayak yiyince diye ifade verdik 1 sene oldu ses yok daha
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk isiklarda kemerim takılıydı arkadaslarım uyuyordu arabadan cıktı kapıyı actı bi tokat asıldı bana zaten kemerim takılıydı bisey yapamadım kenarı cek dedi cektik bizimkiler uyanınca basın gidin dedi.Sonra gene aynı olay basımıza geldi bu sefer patladık bizde sonucta 800 900 km yoldan geliyorum yol yorgunlugum var adli sicilim temiz bisey yok infazim falan yok.1 Arkadasım ayırmaya calısıyordu o ara cocuguda o arkadamıza saldırmıs sanırım ben o anda göremedim orayı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Not sonra karısı da indi napıyorunuz durun die arkadasım diyor o araba ablacım kocanı nie durdurmuyorsun sen nie böyle yapıo niye sahip cıkmıyorsun die söylüyor ablanın davasına bıraktık allah korudu ya ne zman ne olcagmız belli degill.

Simdi tek düsüncem araba belli plaka belli adres tespiti olurda evime gelirlermi gelirse cok fena seyler yaparım o adama ondan korkuyorum

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun, yaşanmasa daha güzeldi tabi ama bence olması gerekeni yapmışsınız. Bu zihniyette olan şahıslar kime saldırsa 'Bırak belasını başkasından bulsun.' diyoruz, biri de böyle bela olunca üzülmeyeceğiz.

Pardon ama tek başına arabayı üzerine kırıp durup arabadan inip ailesinin yanında başka bir arabanın içindekilere saldıran adam dövülmeyi de göze almıştır bıçaklanmayı da vurulmayı da. İki taraflı düşünmek gerekiyor bu işleri.

ehveniser1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cam falan açmayın yol kavgası varsa,ya arabadan aynı anda inmeniz lazım yada basıp gidin,o dışarda siz içerde olduğunuzda tehlike büyük oluyor.

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evine tebligat gelir, uzlaşma memuru önce telefon ile ulaşır, uzlaşmak ister misiniz diye sorar, ailene söyle o yüzden.

uzlaşma memuruna 2 taraf da evet derse dava mava olmadan olay kapanır.

yine de benden sana tavsiye çalıya dolanacağına çalıyı dolan.

Emre Akçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rapor varsa dava açılır, o kadar basit değil bu işler.

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazen derler ya dayak cennetten çıkmadır aynı öyle olmuş. Ailen yanındaysa eğer yoluna bakacaksın sana taciz olmadığı sürece. Suçsuz insanın üstüne gitmeyeceksin. He yok ben bunu küçük gördüm ufak gördüm bu daha çocuk bunun üstüne çökeyime gidersen 2 dakikada niğde patatesine çevirirler adamı
    .

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şöyle bir cümle vardır; hırs gelir göz kararır, hırs gider yüz kızarır. Hiç elleşmemek en güzeli. Kimde ne var belli değil, sen iki sarsmaya diye inersin herif iki kaşının ortasına delik açar. Şu ara zaten herkes barut gibi, haklıykende haksız duruma düşmemek lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evine tebligat gelir, uzlaşma memuru önce telefon ile ulaşır, uzlaşmak ister misiniz diye sorar, ailene söyle o yüzden.

Ailemi aradılar ilk zaten arac benim üstümde degil.Ailem ulastı bana

uzlaşma memuruna 2 taraf da evet derse dava mava olmadan olay kapanır.

yine de benden sana tavsiye çalıya dolanacağına çalıyı dolan.
    Alıntı Emre Akçay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rapor varsa dava açılır, o kadar basit değil bu işler.
    İlk dap edilen benim ama boynumda izler var dizim soyuk bide kalca kemigimde kayma gibi bisey olmus heralde ortapediye gidicem peki bu nasıl olur ?

Alıntı Runo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazen derler ya dayak cennetten çıkmadır aynı öyle olmuş. Ailen yanındaysa eğer yoluna bakacaksın sana taciz olmadığı sürece. Suçsuz insanın üstüne gitmeyeceksin. He yok ben bunu küçük gördüm ufak gördüm bu daha çocuk bunun üstüne çökeyime gidersen 2 dakikada niğde patatesine çevirirler adamı
    Boyum 1.70 kilom 60 civari karsımdaki adam 1.80 kilosu 80 90 rahat var sanıurım bu yüzden güvendide ters tepti dediginiz gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haklı olman bir yana, adam silah çekip sıkmadığı için de şanslısın. Devir kötü, kimden ne çıkacağı belli olmuyor.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu dava haberi sana ulastıktan sonra madem böyle sende beklemeden git raporunu al davanı ac ikitanede kapı gibi sahidin var yanında tokatı yedigini gören
    1881 - 193

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ne kadar olursa olsun yaptığnız yanlış adam hattalı olsada çokuğuna eşine bir travma yaşatmışınız her ay 3 gün otoban kullanan biri olarak devamlı olan birşey her çıktığımda bir denyo geliyo ama genelde bmw ci olarak kabul ediyorum bir artislik oluyo bmw kullananlarda kiralık araçla çıkıyorum devamlı bir fanesiyle tartışıyoruz ya yldan çekilmez ya önüme atlar yada gereksiz darlayıp el kol yapar
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İzzet Göçmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk dap edilen benim ama boynumda izler var dizim soyuk bide kalca kemigimde kayma gibi bisey olmus heralde ortapediye gidicem peki bu nasıl olur ?

Boyum 1.70 kilom 60 civari karsımdaki adam 1.80 kilosu 80 90 rahat var sanıurım bu yüzden güvendide ters tepti dediginiz gibi.
    Dediğim gibi, kırık olmadığı sürece herkese BTM yazıp gönderiyorlar acilden.

Şuanda rapor alabilir misin bilmiyorum, ne kadar süre içerisinde alırsan geçerli falan öğrenmek için bi avukata danışsan iyi olur.

Ama dediğim gibi eve tebligat gelir o yüzden ailene söyle. Çekiniyorsun ama bu durumda sana en çok sahip çıkacak olan ailen. Varsın cezanı ailen kessin ama bu çocuk sahipsiz değil diyip yanında duracak olanlar da onlar. İyi etmişsin diyen abilerinden fikir alma, ailen ve avukatın ne derse onu yap. Dövmekle bitmiyor bu trafiktekiler emin ol. Öncesinde döven taraftım, sonrasında dayak yiyen oldum bu işler belli olmuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğim gibi, kırık olmadığı sürece herkese BTM yazıp gönderiyorlar acilden.

Şuanda rapor alabilir misin bilmiyorum, ne kadar süre içerisinde alırsan geçerli falan öğrenmek için bi avukata danışsan iyi olur.

Ama dediğim gibi eve tebligat gelir o yüzden ailene söyle. Çekiniyorsun ama bu durumda sana en çok sahip çıkacak olan ailen. Varsın cezanı ailen kessin ama bu çocuk sahipsiz değil diyip yanında duracak olanlar da onlar. İyi etmişsin diyen abilerinden fikir alma, ailen ve avukatın ne derse onu yap. Dövmekle bitmiyor bu trafiktekiler emin ol. Öncesinde döven taraftım, sonrasında dayak yiyen oldum bu işler belli olmuyor.
    Ailemin haberi var zatenn kavga ettigime polisler ilk onlara ulasmıslar diger 2 arkadasımın ailesinin haberi yok tek dövmedim yani adamı

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bombok bir ülke olduk.
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yol durumu iyi değil diyorsun, hem de o yolda üstelik yokuş aşagı 160 km hız yapıp yavaşladıgın takdirde de önündeki tıra arkadan girebilecek kadar hayatını riske atıyorsun.
    Ondan sonra ne oldugu belirsiz bir adamla muhattap olup başına iş açıyorsun gereksiz yere strese giriyorsun...
    Bu dakikadan sonra yapılacak en iyi şey bana göre senın de aynı şekılde rapor alman ve hız sınırlarını aşmaman olacaktır.
    Görüldüğü gibi her ne kadar yüksek hızda dikkatli araç bile kullansak,kaza yapmayacagımıza inanmış bile olsak başka birinin hatası,el kol hareketi yüzünden bile hayatımız riske girebiliyor.

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan o bu dillde şuan yerel bir tv kanalında evlilik programı izliyorum.... ıyyyyyy a.m.k insanlardan tiksindim,bune lan !! Gençlere çağrım stres atmak için gidin bütün sütüdyoyu dövün

Neyse canımı çok sıktı paylaşmak istedim ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)