Hayatımda yer eden bir kaç arabadan birisiydi...
İlk çocuğum iki yaşına gelip, tek arabaya düşme durumu olunca satmıştım 2.3t5 olanını... Çok çok sevmiştim o arabamı...
Şimdi çocuğum 6 yaşını bitirdi, ikincisi 2 yaşına geldi ve dayanamadım, aldım... TEZAT! Üstelik yine ailenin tek arabası!
Bir daha bulamam diye korktum, arkadaşımdan yalvar yakar aldım... İmkanlar o kadar kısıtlı olmasına rağmen (kredi borcu!)
100binde... 2.0t5... buraya dikkat! "MANUEL" ve en full olanı. volvocular bilir bu kombinasyonu bulmanın zorluğunu... Tek eksiği 2.3 olmaması... Olsun dert değil! 15 hp 20nm tork eksik olsun ne yapalım! Sticker yapıştırırız!
Önceki ile yeterince hevesimizi almıştık performans yönünden... Bununla artık orta yaş coupesi sahibi çocuklu bir baba gibi gitmek gerekirdi... Tam bir haftasonu arabası derler ya... Öyle işte (hanım kullanıyor hafta içi)
Çok abartılacak bir araç değil, ama ben çok seviyorum... Benim için bir yakın dönem klasiği...
Halef selef... işte resimler... Mavi olan, ki bazılarına göre yeşil, ilk aldığım c70ti... Şimdiki TARÇIN... Polis abiler portakal yazmışlar, yetmemiş birde altın yazmışlar ruhsata![]()
![]()