Öncelikler herkese merhaba,
Geçtiğimiz haftalarda ailemin başından talihsiz bir olay geçti, geri geri gelirken kamyonun kasasına çarpma sonucu sağ arka cam patladı ve kapıda çok ufak bir hasar oluştu. Araç hemen servise götürüldü, bu arada aracımız Nissan Qasqhai. İlk önce servisin samimiyetsiz tavırları ve iş bilmemezliği beni kıllandırdı, masrafın ne kadar çıkacağını sordum 2 bin küsür dediler direkt itiraz ettim tam tartışmaya başladık ki bir katakulleyle laf kaynadı ve fiyat konusu kapatılarak oradan çıkmış bulundum bu arada Servis aracın 4-5 gün içinde çıkacağını söyledi. Bir kaç gün sonra içim rahat etmedi ve aradım hangi parçaları değiştireceklerini sordum ve cevap olarak sadece kapı camı, nikelajlar değişecek bir de kapıdaki hasar onarılacak, boyanacak dendi. Bu sırada babam bir kaç kez aradı telefonlar açılmadı bir ara açıldı boyama işlemi 3 güne biter toplamda 6 güne çıkar dendi velhasıl kelam araç 10 güne yakın bir sürede tamamlandı. Bu sabah aradılar gelin aracı alın. Atladık gittik faturayı gördükten sonra kıyamet koptu tabi ki verdik veriştik derken araca bindim içindeki cam kırıkları dahi temizlenmemişti. Ayrıca aracın boyanmadan onarıldığını ifade ettiler. ama araç nedense 10 güne yakın servisten çıkamadı.
Sonuç olarak diyeceğim şu ki bu servise kafayı takmış durumdayım öncelikle hangi adımları izlemeliyim? Sigorta şirketine mi dert yanayım? yoksa genel müdürlüğe mi şikayet edeyim? ya da doğrudan olayı mahkemeye mi taşıyayım? neler yapmam gerektiği konusunda özellikle bu konuda tecrübe edinmiş arkadaşların yardımcı olmasını canı gönülden isterim![]()