İyi kitlemişler.. Hakkınızı arayın.
A1 aracımın ön camı kaskodan değişti, 300 civarı işçilik yazılmıştı..
İyi kitlemişler.. Hakkınızı arayın.
A1 aracımın ön camı kaskodan değişti, 300 civarı işçilik yazılmıştı..
değişecek parçalara exper karar vermedi mi? servis kafasına göre parça değiştirmezki, sigorta experi gelir değişecek parçalara karar verir serviste exper raporuna göre parçaları değiştirir.
Kapıyı hadi duzeltti diyelim fkat o ktlnan bolumu bence boymadan yapmıs olduğunu dusunmuyorum. Benin gorusum işçilik kısmına boya uygulmsının hk ettiği ederini alamadığı için buralardn almış gibi gozukuyor. Aracınız sedefli ise uygulm prosesi norml boya uygulmlrına gore daha meşakkatli.
74 model sehpa...
konuyu görünce ben de 3-4 ay öncesi ön cam değiştirtmiştim kontrol edeyim dedim, hasar görünmüyor.
sol arka kapı kilidi yanlış yazılmış olabilir
ayrıca bu hasar için eksper gelmiştir diye tahmin ediyorum. eksper onayladıktan sonra bir sonuç alamazsınız. sadece o kilit konusunu sigorta şirketine bildirmenizi öneririm.
Memlekette hakkını isteyen usta kalmamis. Herkes birbirine yaslamanin derdinde.aracin fotograflari var zaten farkli acilardan da varsa gidin sigorta şirketine gösterin. Gerekeni yapacaklardir zaten..
Servis ve Sigorta sirketi arasında yapılan anlaşma sonucunda belirli bir miktar hasara kadar eksper gelmeden tamir yapılabiliyor. Garip bir durum yok.
74 model sehpa...
Öncelikle geçmiş olsun.
Eğer servis aracınıza eksper gelmediğini söylüyorsa bu rakamlar çok normal. Bu gibi durumlarda servis hasar bölümü çalışanı aracı fotoğraflayıp, evraklar ve parça işçilik talebi ile sigorta şirketine iletiyor. Biz buna faturalı işlem diyoruz. Buraya kadar bir sorun yok.
Sizin ilk önce görüşmeniz gereken kişi servisteki hasar sorumlusudur. Aracınızın onarım fotoğraflarını çekmişlerdir, talep edip inceleyin. Araca ne işlem yapıldığını daha rahat bir şekilde görebilirsiniz. Bir de, eklediğiniz görüntü ön ekspertize ait. Fatura bununla bire bir aynı mı? Belki sigorta şirketinin üzerinde müdahalesi olmuştur?
Takıldığınız sol arka kapı kilit yazan şey aslında işçilik. Kapı döşemesinin sökülmesi vs. için. Yön ters yazılmış olabilir.
Onarım fotoğrafları sizi tatmin etmiyorsa o zaman sigorta şirketinizdeki dosya sorumlunuzla görüşün. Aracınıza uzman gönderilmesi ve onarım sonrası bir tespit yapılmasını talep edin. En basiti kapı boyanmadıysa bunu faturadan çıkartabilirsiniz. Değişen parçalar konusunda bir problem varsa bile servis mutlaka bir kılıf uyduracaktır.
Çift taraflı bir kazaysa, kusur sizde değilse ve daha önce aynı kısımdan hasar almadıysanız değer kaybı talebinde bulunabilirsiniz.
Tekrar çok geçmiş olsun...
Onarım fotoğraflarını ilk defa sizden duydum bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim bu aşamayı servisten talep edeceğim.
leyleğiz
exper gelmeyebilir ki kapı çamurlu vs gibi ufak kazalara gelmiyorlar, benim bu zamana kadar hiçbir hasarımda exper ataması yapılmadan resimler yeterli oldu
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bu muhabbetler yüzünden piyasa iyice allak bullak oldu. Bazı ilanlarda yazan sigorta şirketinden para almak için hasar şişirilmiştir yazısı bir takım hasarlar için gerçek demekki. Herkes birbirini düdükleme peşinde. 3gen yapmışlar servis expere exper sigortaya sigorta müşteriye sonra herkes millete takıyo.
sol kapı kilidi dışında ben ne listede bir sorun gördüm, nede fiyatlarda.
çok saçma biyerden vurulduğu için değişen parça çok,
hasarda ufak olunca fiyat size fazla geliyor okadar.
servislerde işçilik standart diye biliyorum.
atıyorum şanzıman işçiliği 1000, parça boya 500 gibi.
Bu hasarla alakası yok ama arkadaşımın yeni i20 aracına hırsız girmişti arka kapı camından. Yetkili Serviste 100 liraya değiştirdi. Kasko bozmaya gerek yok zaten 100 lira tutuyor denmiş.
Sizinkinde parçalar için bir şey diyemem ama işçilik gerçekten çok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)