User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Nİssan servİs maĞdurİyetİ yardim lÜtfen!

oabayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi istediği kadar farklı kod benzer açıklama olsun sol kapı kilidi nedir araba sağdan darbeli ya? sen şimdi git servisle yüz yüze görüş mü diyorsun kesinlikle?
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elinde bir kaza cikacak durum yok. Gidip hakkini arayacaksin ayni buraya yazdigin gibi. Farkli tavirla hic bir yerde bir isini cozemezsin. Aciklama benzer fakat parca kodlari farkli dikkat et
    leyleğiz

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet. Belkide adamlar haklisiniz beyefendi yanlislik yapilmis diyip ozurdileyecekler gerekli duzeltmeleri yapacaklar
    Aksi olursa yasanan herseyi genelmudurluklerine iletirsin
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet. Belkide adamlar haklisiniz beyefendi yanlislik yapilmis diyip ozurdileyecekler gerekli duzeltmeleri yapacaklar
    Aksi olursa yasanan herseyi genelmudurluklerine iletirsin
    Cok tesekkur ederim yardimlarin icin peki diyelimki aksini yasadim genel mudurlugede sikayet ettim. Ardindan hukuki sureci baslatmam gerekiyor bu noktada izlemem gereken adimlar nelerdir?
    leyleğiz

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    para sigortadan çıkıcağı için , bence sigortaya resim ve faturayı gonderip , burda fazladan işlem olduğunu bildirin

picanto daha dun çıktı banada sağ arka kapı ve çamurluktan çarpmışlardı kapı vs açılmıyordu daha buyuk bir hasar gerçi parçaları çok daha ucuz ama herşey dahil 1240tl çıkarmışlar fiyat

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

D.Demir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam Türkiyede öle her şeye dava açılmaz neden dersen bizde hukuk sistemi öle jet hızla ve kolay ilerlemez servise dava açsan ne olucak sana çıkan maliyet o faturadan fazla olucak o duruşmalara gidip gelmen gerekicek işini sulh yoluyla çözmeye çalış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki adet cam değil, parça numaralarından araştırırsanız 2 farklı parça olduğunu göreceksiniz. 1 i cam diğeri montaj aparatı gibi bir parça .

Sol kapı kilit konusunda yorum yok, sağdan darbeliyken sol kapı kiliti neden değişir anlamadım.

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki adet cam değil, parça numaralarından araştırırsanız 2 farklı parça olduğunu göreceksiniz. 1 i cam diğeri montaj aparatı gibi bir parça .

Sol kapı kilit konusunda yorum yok, sağdan darbeliyken sol kapı kiliti neden değişir anlamadım.

aynen 822282 olan komple sağ cam,82300 ise aparat gibi bir malzeme komple cam olsaydı o kadar makul fiyatı olamzdı Burdaki tek saçmalık sol kapı kilidi..
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı D.Demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam Türkiyede öle her şeye dava açılmaz neden dersen bizde hukuk sistemi öle jet hızla ve kolay ilerlemez servise dava açsan ne olucak sana çıkan maliyet o faturadan fazla olucak o duruşmalara gidip gelmen gerekicek işini sulh yoluyla çözmeye çalış
    Ben varsayimda bulunarak hukuki sureci sordum sadece dava acicam hemen demedim gerektigi yerde hukuki surecide baslatirim demek istedim. Sorun benim cebimden cikacak olan para veya kaybedecegim zaman degil varsin dunya para gitsin avukata bilmem neye sonuçunda HARAMİ HELALİ karistiranlar haddini bilsin mumkunse bir daha boyle ise kalkisamasinlar
    leyleğiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

aynen 822282 olan komple sağ cam,82300 ise aparat gibi bir malzeme komple cam olsaydı o kadar makul fiyatı olamzdı Burdaki tek saçmalık sol kapı kilidi..
    Usta peki gordugun fotografta gercekten 3250 TL edicek bir masraf varmi?
    leyleğiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kesinlikle baska parcalar zaten fiyatlari farkli fakat patlamayan kelebek cami icin ne dusunuyorsun? Resimde kelebek cami yansima yuzunden degisik cikmis ama gercekte hicbir sorunu yoktu?
    leyleğiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işin uzmanı değilim, camcı hiç değilim sadece gördüğümü ve düşündüğümü yorumluyorum. Kelebek cam ile ilgili olarak da bence cam sağ alttan çatlak veya kırık olabilir. Eğer yansıma değilse orada çatlak gözüküyor zaten, fitillerin altını göremiyoruz zaten.

Alıntı oabayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle baska parcalar zaten fiyatlari farkli fakat patlamayan kelebek cami icin ne dusunuyorsun? Resimde kelebek cami yansima yuzunden degisik cikmis ama gercekte hicbir sorunu yoktu?

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Servisle görüşmeden çözüme ulaşamazsın, önce servisi ara ve bu faturayı detaylı olarak açıklamalarını iste...

Tatmin olmazsan sigorta şirketini arayacağını ve konuyla ilgili inceleme başlatılacağını söyle. Nissan Türkiye ile de iletişim halinde olduğunu, müşteri memniyeti konusunda başlarını ağrıtacağını da belirt. Aracının yüksek faturadan dolayı değer kaybına uğradığını ve bunla ilgili de mahkemede hakkını arayacağını söyleyerek telefonu kapat bak nasıl hemen herşey çözülüyor.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şeyden sordum,burdaki nissan gorkem akrabam oluyo,elimden bişey gelirmi diye ama değilmiş.. Geçmiş olsun
    Abi akraban olduğunu bilmiyordum boyahanesinde bizde orayla çalışıyoruz.
    74 model sehpa...

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracınız boyanmadan nasıl tamir edilmiş ?bunu neye gore yazdınız. Ona gore boya konusunda yorum yapıcam. Birde fotodn yanlış gormuyorsam aracınız sedefli beyaz dimi ?
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşeyi geçtim 8xx lira işçilik ne arkadaş cam değiştirmek için. Kaporta işçiiği değil cam değiştirme işçiliği. Kaporta işçiiliği ayrı yazılmış zaten. Orası boyanmadan zor düzelir çekerken çatlama oluşur bence boyanmıştır. Amam bunların dışında 800 küsur işçilik nedir yaw. Bizim hıyarlar bi müşterimin ön camını çizdi değiştirdim verdiğim para 600 lira herşey dahil. Koca pug 2008 ön camı yaw. Birisi arabanın bütün camlarını kırsa bunlar sadece işçilik 4000 lira işçilik mi yazacaklar. Bi de fitilleri vs neden değiştiriosun yaw yırtık yok bişey yok. Soygun bu arkadaş. Sizi de soyuyorlar. Hasarınız ne kadar yükseilrse seneye sigorta priminiz o kadar yükseliyor. Sigortaların neden zarar ettiğide ortada işte. En fazla 1000 lira tutacak hasara 3200 lira giydirmiş servis.
    IN BOOST WE TRUST

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamlar sigortadan alacagını bildiği için kitlemiş işte bu kadar basit..
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Servisle görüşmeden çözüme ulaşamazsın, önce servisi ara ve bu faturayı detaylı olarak açıklamalarını iste...

Tatmin olmazsan sigorta şirketini arayacağını ve konuyla ilgili inceleme başlatılacağını söyle. Nissan Türkiye ile de iletişim halinde olduğunu, müşteri memniyeti konusunda başlarını ağrıtacağını da belirt. Aracının yüksek faturadan dolayı değer kaybına uğradığını ve bunla ilgili de mahkemede hakkını arayacağını söyleyerek telefonu kapat bak nasıl hemen herşey çözülüyor.
    Açıklamanız icin cok tesekkur ederim net olarak kafa karisikligimi giderdiniz harfiyen dediginizi yapicam insallah
    leyleğiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınız boyanmadan nasıl tamir edilmiş ?bunu neye gore yazdınız. Ona gore boya konusunda yorum yapıcam. Birde fotodn yanlış gormuyorsam aracınız sedefli beyaz dimi ?
    Aracı teslim alırken servisteki usta araci boyamadigini kapinin kosesine nokta kadar rutus yaptigini soyledi hatta gosterdi
    leyleğiz

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nokta kadar rütüş e 300tl boya işçiliği yazmışlar

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)