User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
110 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 207 RC Hayırmı? Şermi?

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

207 RC Hayırmı? Şermi?

Arkadaşlar son zamanlarda yapılan rollingler vs time trial etkinlikleri sonucu 207 RC araçlar hakkında biraz araştırma yapma gereği duydum. Aldıkları sonuçlar ortada oldukçada tatmin edici. Gel gelelim sahibindenede girince gördüğüm oki ne kadar RC Lemans varsa daha 1000 km yada bilemedin en fazla 4000 de satılık... İnsanın aklı karışıyor. Fiyatları karşısında verdiklerine bakınca, fayda maliyetinde üst sıralarda olan bu araçtan insanlar neden biran önce kurtulmaya çalışıyor??

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sert kullanmaya fazlayanaşmıyor bu araçlar....sente atlama sorunu var hepsinde... ankarada bu problemden dolayı garantiden motor değiştiren 2,bitanede komple araç değiştiren tanıdığım var..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyatlar o kadar komikki; Son model 207 rc ler nerdeyse kendinden 4 yaş yaşlı 206 rc lerle kafa kafaya gidecek. Rahatlıkla 220 hp lere konumlandırılabilen bu araçlar için çok yüksek bir fiyat değil aslında.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RC lemans ların satılmasının tek bir nedeni var
    bi ara kampanyadan 32-33 bin TL ya satıldı "0" km olarak ve satanların nerdeyse hepsi bu amaçla satıyor almalarının sebebide oydu 32 ye alır üstüne kar koyar satarım dır
    bizzat bu nedenle alandan biliyorum..

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son Lemans'lar 32.500'den satildi.. Onlari 40 bin liradan birine 'kakalamaya' calisan uyaniklar o sahibindekiler, diyebiliriz bir kismina.. belki gercekten satmak zorun kalan da vardir tabi, hakkini yemeyeyim simdi..

207 cok guzel bir arac ben GT aldim daha 1 hafta olmadi, filtre egzozlu; RC kadar yuruyor olmasi gerek, herseyiyle son derece zevkli bir arac. bazi RC'lerde cam tavan yok, GT'lerde ise standart ve bence cok guzel bir donanim.. GT de bakabilirsin temiz bir sey bulabilirsen siddetle tavsiye ederim.. Alt devirde yurumesi sayesinde sehir icinde zevkli bir arac, uzun yolda da uzmez.. 215 civarina kadar yolu var 5. vitesi kisa oldugu icin.. bende 5lik eibach yay var o haliyle biraz alcak oluyor ama virajlarda cok stabil kaliyor arac, bu haliyle surusu de baya zevkli oluyor.. yakiti da 1.6 atmosferikler kadar diyebilirim rahatlikla.. henuz tam tecrube edemedim ama kullanicilarindan topladigim verilere gore umutluyum yakit tuketiminden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son Lemans'lar 32.500'den satildi.. Onlari 40 bin liradan birine 'kakalamaya' calisan uyaniklar o sahibindekiler, diyebiliriz bir kismina.. belki gercekten satmak zorun kalan da vardir tabi, hakkini yemeyeyim simdi..

207 cok guzel bir arac ben GT aldim daha 1 hafta olmadi, filtre egzozlu; RC kadar yuruyor olmasi gerek, herseyiyle son derece zevkli bir arac. bazi RC'lerde cam tavan yok, GT'lerde ise standart ve bence cok guzel bir donanim.. GT de bakabilirsin temiz bir sey bulabilirsen siddetle tavsiye ederim.. Alt devirde yurumesi sayesinde sehir icinde zevkli bir arac, uzun yolda da uzmez.. 215 civarina kadar yolu var 5. vitesi kisa oldugu icin.. bende 5lik eibach yay var o haliyle biraz alcak oluyor ama virajlarda cok stabil kaliyor arac, bu haliyle surusu de baya zevkli oluyor.. yakiti da 1.6 atmosferikler kadar diyebilirim rahatlikla.. henuz tam tecrube edemedim ama kullanicilarindan topladigim verilere gore umutluyum yakit tuketiminden
    yakıt tüketimin 206 gti sahiplerini çatlatıcak türden olucak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki ne kadar yakıosun yaklaşık??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki ne kadar yakıosun yaklaşık??
    Ben daha 1 depo bitirmedim, ankara'dan gelirken adapazari'na kadar 120-130'la geldim, adapazarindan itibaren 150'nin altina inmedim, ortalama 7.8.. geldigimde ceyrek depo kalmisti.. o ceyrek depoyla sehir icinde takiliyorum su an, ceyregin yarisina indi inmedi sayilir, 8.2'ye cikti ortalama.. genelde gazlama ile denebilir..

depo 50 litre'ye yakin.. 48 sanirim..

eklenti eklemeye calistim ama olmadi, forumdaki kullanicilarin tuketimlerini not almistim text belgesine.. pm'le yollarim birazdan..

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım kronık bır sorun var sente atlıyor sureklı aynı motor copper s bı modelınde turbolu olanda kulalnıldı ondada aynı sorun var
    et giren yere dert girmez.

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2007 sonrası Cooper S'lerdede aynı motor var fakat sente atma tarzında bir sorun duymadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sefer denk geldım copperda bu soruna bırazda şans işi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım kronık bır sorun var sente atlıyor sureklı aynı motor copper s bı modelınde turbolu olanda kulalnıldı ondada aynı sorun var
    egzantrikleri nasıl söylesem sanki gevşek gibi sert gaz tepkilerinde ve redlineda gaz keserken oynuyor...ondan dolayı sente atlıyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    egzantrikleri nasıl söylesem sanki gevşek gibi sert gaz tepkilerinde ve redlineda gaz keserken oynuyor...ondan dolayı sente atlıyor..
    olabılır servıstede denk geldım özel servısdede hep aynı sorundan kuzu gıbı yatıolardı

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

215 km ye kadar yolu yok Tarık. Gt ile Rc vites oranlarını sana detaylı yollayabilirm.Sadece birinci vites oranı farklı.2-3-4-5 ve son dişli oranı Rc ile aynı.

6000 km.lik yolun ortalaması 100km.de 7,6 litre şehir içi-dışı ve roll dahil.

can_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor ısınmadan direk gazlayan adamlarda sente atlıyor. Arabasını dikkatli kullanan hiçbir tanıdıgım 207RC sahibi sorun yaşamadı bu gune kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    215 km ye kadar yolu yok Tarık. Gt ile Rc vites oranlarını sana detaylı yollayabilirm.Sadece birinci vites oranı farklı.2-3-4-5 ve son dişli oranı Rc ile aynı.

6000 km.lik yolun ortalaması 100km.de 7,6 litre şehir içi-dışı ve roll dahil.
    Yahu 215 falan gorebilirsin dememis miydin en son

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 sefer denk geldım copperda bu soruna bırazda şans işi
    evet biraz öyle..

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düz yolda 215km. gördüm demiştim.50 metre yanımda deniz vardı.

Milletin düz diyip bastığı yolsa 5 te elektrik kesitirirsin merak etme. 230 km.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ustalar sente niye atlıyor bileniniz varmı tam olarak...?

benim bildigim yag basıncıyla çalışan bi sistem var.bu sistemde yag basıncı düşünce sente atlıor olay budur yani gazlama bilmemne yok ki bildigim kişiler gazlayan insanlar degiller...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)