User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
110 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 207 RC Hayırmı? Şermi?

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte her zaman bakkal hesabı tutmuyor.

Video var dedim evet.Deneyen arkadaşlar internete koymadılar.Ama benim izleme şansım oldu.

Hala inanmamakta ve bakkal hesabı yapmakta ısrarlıysan forumda konuşulan konulara bi daha göz at.

Deneyen arkadaşlardan bilgi alın.

Alıntı can_ank Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öle valla cenk, malzemeleri sökmüşken yakalamak lazım seni
    Alıntı cenk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vtc type-r muayene için hafta sonuna kadar sökük sadece cai var başkada bişi yok. yarın akşam gazlıyoruz biz.

gelmek isteyenler organizatör şefkadir abiye ulaşsın
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Derhal egsozu,headersı tak
    İyi böle hiç gerek yok onlara bak çevirmeden nasıl rahat geçio. Bosver Cenk dinleme Kadir abiyi kafan rahat olur
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bidaa öyle zor yakalarsın Cenki Ömer bile fiesta ile sulandıya
    Şaka bi yana Cenk gibi arabayı soktum gelin deniyelim diyecek adam da yoktur. Rahat adamla denemenin zevki burda.

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar son zamanlarda yapılan rollingler vs time trial etkinlikleri sonucu 207 RC araçlar hakkında biraz araştırma yapma gereği duydum. Aldıkları sonuçlar ortada oldukçada tatmin edici. Gel gelelim sahibindenede girince gördüğüm oki ne kadar RC Lemans varsa daha 1000 km yada bilemedin en fazla 4000 de satılık... İnsanın aklı karışıyor. Fiyatları karşısında verdiklerine bakınca, fayda maliyetinde üst sıralarda olan bu araçtan insanlar neden biran önce kurtulmaya çalışıyor??
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şşş relax konunun özü deneme geçme geçilme değil yahu ..
    Dimi ama ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şşş relax konunun özü deneme geçme geçilme değil yahu ..
    Abi relax diyosunda , araba sente atlıyomuş yok çoğu düşük kmlerde satılıkmış vs diye söylenince , rc i çamurdan çıkartmaya çalışırken ep3 bile geçiyo diye ep3'e çamur sıçratırlarsa kızarım doğal olarak..
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gereksız?

ıddıa degıl soyledıgım , fact!

stock hele ımkansızın otesınde. denedıgım bır arabadan bahsedıyoruz. gıdısını bılıyorum sonucta. temızı felan da sacma olur daha 0 arabalar?

ıddıa degıl bu varsa stock deneyelım dıyorum.

ben vtı lerle kafa kafaya gıden arabamla 150 ye kadar gecmıstım rc yi. type-r ı gecmesı hele cai li type-r ı gecmesı komık bı durum bence.

vıdeo hakkında dusuncem olmadıgı degıl gercekcı olmadıgı.

bunun senle degıl arabalarla ılgısı oldugunu unutma bence
    Yukarıda yazdıklarım yeterli mi yoksa sırf senin için deneyenlerin onayını alıp msn den video gönderiyim mi?

Ya da daha fazla gereksiz yere uzatmayalım bu konuyu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı /////ΛLPINE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi relax diyosunda , araba sente atlıyomuş yok çoğu düşük kmlerde satılıkmış vs diye söylenince , rc i çamurdan çıkartmaya çalışırken ep3 bile geçiyo diye ep3'e çamur sıçratırlarsa kızarım doğal olarak..

Evet stock RC, Filtreli Ep3'ü geçiyor. Kızmanı gerektiren durum ne?

Ep3'e çamur atmak mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir rc kullanıcısı olarak fiyat/performans oranı en iyi araba rc dir. aynı şekilde 205 gti kullanıcısıyım. fiyat performans oranı onunda çok çok iyi. benim rc tercih nedenim bilinçliydi. az çok netten, peugeot türkiyeden araştırmalarım oldu. sente atlama olayını ilk burda öğrendim. zaten motor soğukken yüklenmek hiçte mantıklı değil. ayrıca böyle bir durumda motor garanti kapsamında.tr ve yurtdışı forumları takip etmeye çalışıyorum.şimdilik kronik bir sorun gözüme çarpmadı.daha yeni araçlar ve km'leri az. benimki daha 1500km de. arabada elektronik gibi şans işi...

yazının ilk başlarında belirtilmiş. lemanslarda büyük indirim yapılmış.32 33lü rakamlardan bahsediliyor. ben alalı 2ay olmadı bile.bu fiyattan yükseğe aldım. tek oto istanbulu aradım, zamanında 32-33e lemans satıldı dedim. bana verilen cevap imkansız, GT leri o fiyata vermiyoruz denildi. ama bir şekilde internette ticari amaçlar güdülerek yani 32-33e alınıp ne kadar fazlaya satarsam kardır mantığı güden arkadaşlar vardır. gayet doğal çünkü bu araçtan sadece 50adet var. illaki alıcısı çıkar, ama ne fiyat verir bilinmez.

yakıt tüketimi konusunda bende 1-2 şey yazayim. en son ölçümlerim ve yol bilgisayarıma göre :

şehir dışı uzun süre denemedim. şehir içi 9lt nin civarı geziniyor. %50sinde klima açık
    aşırı sıkışık trafikte 9.7lt %100 klima açık
    orta şeker trafik 8lt. %50klima
    benim bulduğum minimum şehir içi 6.6lt(80km şehir içi ortalaması ve klima kapalı gece)

otoban değerlerim:
    şehir dışı 90km sabit hız ve c.control 4.8 -5lt arası (klima kapalı)
    100km sabit hız c.control ile klima açık 6-6.2lt, klima kapalı 5,1-5.5lt

performans olarak stock hali şimdilik tatmin ediyor beni.sadece 1 kere roll yaptım. ama şahsi fikrim ep3'ü geçmesi cidden zor görünüyor. fn2 yi vtec kapalı rollde geçiyor.

modifiye parçaları bence daha yaygınlaşmadı. ileride güzel parçalar çıkacağı görüşündeyim. modifiyeye çok açık bir araba rc. konforu bence yeterli, donanım olarak beklediğimden fazla... yol tutuş benim için mükemmel ancak rc nin rakiplerine binmedim. rc de esp full kapatılabiliyor ki bu çok eğlence verici. esp gerekenden biraz geç devreye giriyor buda istediğim gibi ve devreye girince araç direk izine oturuyor. direksiyon tepkileride böyle.
    benim için rc hayır, başkalarına göre şer olabilir. ilk 1500km deki kişisel görüşlerim bunlar.

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deneyenlerin onayını alıp sana zahmet bi seyrettirsene benle enese enesle çoklu konuşmaya alırım denedik ikimizde rc lemans la merak ediyoruz zahmet olmaz umarım...
    ..::PASSATURBO1::..

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet stock RC, Filtreli Ep3'ü geçiyor. Kızmanı gerektiren durum ne?

Ep3'e çamur atmak mı?
    Benim kızdığım konu , stock rc filtreli ep3ü geçiyor videosu var ben izledim 3-5 kişide mesajlarıyla onayladı iş bittiye getirmen..

Amacım bilgi alışverişi.Videoyu paylaşmak istemiosanda anlat hangi hızda bastınız hangi hıza kadar denendi..1280 kg caili ep3 205 hp civarıdır..Rc kaç kilo kaç hp? yürüyeni yada şanzımanı mı daha iyi typerdanda geçebiliyor öğrenelim?
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı /////ΛLPINE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genel olarak forumda çamur mevzu olmaması tercih sebebi tabii. konu ile ilgisiz mesajları zaten arkadaşlar kökünden kurutur o sıkıntı değil amaç kalpler kırılmasın...

Ayrıca bu konuda iki arabanın rolling performansı ile ilgili açın şimdi bir konu idda edende yanlış diyende ordan devam etsin bilgi rica eden bir arkadaşımızın açtığı konu ilgisiz bir şekilde pert olmasın ... yazdığım mesajın sebebide budur yoksa benimde şahsi fikrim mevcut ama yazıp dahada Konuyu dağıtmak istemiyorum ...

Ayrıca biliyosun canım benim kimse hiçbir otomobile çamur atamaz bu forumda ***** denemesi kolay iddaa var ise video rica edilir ayrıca dener video cekersiniz olur biter hepimiz doğru bilgiye ulaşırız
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RC nin aynada ""objects in mirror are closer than they appear""" yazısı yok galiba
    ..::PASSATURBO1::..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gt kesinlikle ve kesinlikle rc yi geçemez....hatta chiplisinide buna dahiledebilirm...ben 2 siylede denedim 2 sinide 1.2.3. vites zaten geçtim 4.vitestete geçtim...

ben rc yle denedim 1 2 3.vites ın sonunda 1 boy ondeydm 4 de epey yuruduk 2 boy civarı onume geçti..

ben typer la da denedim rc yi yalan eder 1 2 3.vitesini bilmem ama 4.vites kesınlıkle type r daha sert bi makına...

arkadaş gt yle geçtim rc yi demiş ama rc cinin iyi bi sofor olmadıgını sana kesınlıkle söyleyebilirim yad arabası bozuk emin ol bundan chıplısı dahi geçemez...

para konusuna gelınce 27 verıp gt alacagıma 32 verır rc alırım koltukları bambaşka gideri de gt ye göre bambaşka...ama 32 verip rc alacagıma 2 daha verir megane rs alırım böyle 2 2 daha verirsem istedigim herşyide alırım tabiki orası ayrı bı konu
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sente atlama sorunu dışında bişey duymadım ben

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rcler türkiyeye ilk geldiğinde test etmiştik güzel giden güzel duran güzel koltukları olan güzel motoru olan bir araç. fiyat performans garanti ve km olarak bakınca mantıklı araçlar.

biz benim headers cai ara boru haricinde bir şey olmayan vti'ımla denemiştik rc pek ep3 type r geçecek gibi gitmiyordu.

geçen kamerin videosu vardı yine rc ile ordaki gidişide pek ep3 type r geçecek gibi durmuyordu.

Yani bu arabayı alırım stock haliyle caili ep3 geçiyormuş olm süper alalım tayyar geçelim şeklimiz olsun bir de chip mip yapar 200 beygir olursak stilara kök söktürüz gibi düşüncelerle alınırsa üzülür tabi insan gerçeklerle karşılaşınca

ama alayım güzel giden güzel duran kmsi az garantili arabam olsun performansı da tatmin etsin denince bence alınabilecek bir araba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deneyenlerin onayını alıp sana zahmet bi seyrettirsene benle enese enesle çoklu konuşmaya alırım denedik ikimizde rc lemans la merak ediyoruz zahmet olmaz umarım...
    Deneyenlerin konuşmalarını alıntı yaptım.Alın izleyin

can_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fn2 yi vtec kapalı rollde geçiyor.
    Konu aslında type-r,rc karsılastırması deil ama buralara kadar gelmiş.
    Burak streetfire'a 207RC FN2 yaz. Oradaki FN2de ultralggera (orjianl ile arasında baya agırlık farkı var) ve cai var. FN2 nin istedigi viteslerde bastım hep yani VTEC acıktı. 3 tane de deneme var. Burada bu şekilde gitmesini yüksekliğe bağladık Kadir abiler ile ama Turbo bar diye deniz seviyesine inip deneyecek halimiz de yok

can_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    PM attım kardes

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar yorum yapan tüm herkeze teşekkürü borç bilirim. Benim vardığım kanı; araç bu fiyata alınabilecek seviyede. Extra opsyonlarıda bu fiyata dahil, nadir bulunması cabası. Birde tuning malzemeleri yaygınlaştımı tam pist aracı olur bu araç. Birde haklı olarak söylemek isterimki rolling benim için en gheriden gelen kıstas. Pist için elverişli bir araç olması daha makbul...

serhat306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fıyat performas acısından sınıfının lıderı bır arac ben sanayıdeyım aracın kronık hıc bır sorununu duymadım tekoto olsun yıldırım olsun erler oto olsun hepsınle dıyalog halındeyım aracın oyle denılen gıbı kronık hıc bır sorunu yok sente atlamayıda bende burda duydum...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)