Astra h 1.3 cdti kullanıcıları ,
araçlarından memnunlarmı?? yakıtı şehir içi nasıl?
serilik nasıl araçda? iç malzeme kalitesi? yedek parçası servisi şusu busu
merakla bekleniyor
Astra h 1.3 cdti kullanıcıları ,
araçlarından memnunlarmı?? yakıtı şehir içi nasıl?
serilik nasıl araçda? iç malzeme kalitesi? yedek parçası servisi şusu busu
merakla bekleniyor
kayınpederimde vardı. Gayette memnundu iide gideri vardı. Sonrasında 90 hp lik focus tdci lardan aldı ama hiç memnun kalmadı
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ilk başta ölü 2bin devir cıvarlarında kendi çapında tekme yemiş gibi oluyor
içi bence şık kullanışlı ve rahat
1881 - 193∞
kardeşimde var gayet memnun.bende 1000-2000 km kullandım.seri bir araç tavsiye ederim.yakıtıda oldukça düşük...
2 ay kullandım eylencelıydı bır de yazılım yaptık 10 numara oldu
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
otv indirimi ile sıfır aldık easytronic 1.3cdti çok atak ve keyifli ve yakıtıda çok güzel![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
sehirici dur-kalk devamli arkadan cekic vurulma hissi hos degil ama tuketimi mutlu eder her turlu...
Experience is what you get when you don't get what you want.
sıfırdan kalkış çok çok çok çok çok çok kötü. hiç mi gaz yemez bi araba illa gaza fazla yüklenmek veya debriyajı ayarlamak gerekiyor yoksa hooop diye stop ediyor onun haricinde az yakar, motor hacmine göre iyi gider, beklentilerin üstünde yol tutuşu sağlar. sıfır alıp 3-4 ay kullandım 30000km'ye kadar sorun çıkarmadı.
ha bide cam tavanlar açılıp kapanırken ses yapar ve bunu kesemiyorlar....
akrabımıza aldık 2 hafta pşdı njoy paket
oldukça güzel
gidişide tatminkar yakıtı ekonomik
bazı markalarda opsiyon olan yağmu sensörü far sensörü cruise control elektronik klima v.s
hepsi var
fiyatı doğrultusunda gayet güzel araç
tek kötü yönü var hb![]()
![]()
neredeyse olumsuz yorum yok vay beastranın yeni kasasının gelişiyle h kasanın sıfırlarında indirim olurmu acaba?? aralık-ocak gibi??
ha birde gtc kasada lpg kullanan varmıı???
olumsuz yorum: aralarında sorunluları çıkabiliyordu makyajdan öncekilerde direksiyon kutusu ve aklıma gelmeyen 1-2 sorun vardı şans eseri bazılarında olup bazılarında olmuyordu. ama sanırım makyajdan sonra önüne geçtiler o sorunların. sıfır alacaksanız sorun olacağını sanmam.
Kuzenimde var yakıtı çok guzel cok tutumlu ve iç dizayn konfor vs. açısından cok iyi bir araç ama gitmiyo1.6 102 hp benzınlı leonla kalkmıstı roll 100e kadar 20-30 cm onde oluyo daha sonra leon alıyo(leonun motoru daha yenıydı tam açılmamış).Geçmesi garip gelmişti bana hatta chıp yaptırdıda bana soylemedı sandım ama yaptırmamış motoru güzel açmış heralde
![]()
klasik opel mantıgı yeni astra cıkınca
astra classic olarak satar illaki ucuz fiyattan gibi geliyor![]()
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)