User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
40 sonuçtan 39 ile 40 arası

Konu: ASTRA H 1.3 CDTİ Kullanıcıları_?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    13 sene önce 97 vectra cd vardı diğer arabalardan fazla gaza basarak kaldırıyordum ardından astra 1.3 te daha da fazla gaza basarak kaldırılıyordu eğer ben biraz olsun araba kullanabiliyorsam astranın kalkış sorunu var ve bu mühendislik sorununa bi çözüm bulmalıydılar.
    kısaca anlatmak istediğim ben astra dizelde ilk hareketi vermekte sorun yaşıyordum.
    bence senin araç kullanma tarzın çok sert olabilir. hemen kalksın hop diye öne atlasın istiyorsan gaza biraz fazla basman gerek dizellerde

ben 97 vectrayı 8 sene kullandım o tür hiçbir sorunla karşılaşmadım bizdeki 2000 motor olan versiyonuydu belki sen 1.6 olanı kullanmışsan ondaki sorunu bilemicem...
    Gökhan ÇAPRAZ

34 BYC 099 civic sport plus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o yıllarında üretilen vectralarda GL modelleri 1,6 idi gls ve cd modelleri 2.0 cdx versiyonu ise 2,5 litre idi.
    Sert kullanıyorum ama her zaman değil astra cdti ile en az 15 defa antalya izmir arası kullandım yakıt tüketimi 7,5 litre civarı oluyordu
    Düz yolda hiç gaz vermeden araba kaldırabilirim astra hariç bunu demeye çalışıyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)