Her sorana aynı şeylerı anlatmak zor oluyor o yüzden konu açıyorum. Başka bi amacı yoktur.
Arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun dileklerini iletenler için teşekkürler.
Allaha şükür ölen yada ağır yaralanan kimse yok.
Etrafdada ağaç ve beton cisimler dışında kimseye bi zarar gelmedi. Lütfen sosyal mesaj vermeyin yeterince verdiler
Kazanın nası olduğu kısmına gelince yarısı inatlaşmadan , yarısıda kabak lastiklerden kaynaklanıyor.
Caddebostan sahilyolunda barlar sokağına gelmeden (rakkas civarı)bi önceki ışıklarda yeni kasa focusla kalktık...
1-2-3-4 vites kafa uzatarak yokuş aşağı devam ettim... Sonra 5'e attığımda bi baktım aa oda ne yol bittiBiliyosunuzdur sağa sert bi dönüş var orda.
4'bitirip 5e attıgıma göre 130 civarıydı sanırım hızımız...
Dönemeyeceğimiz alenen belliydiPilavdan dönenın kaşıgı kırılsın dedim gazdan çekmeden girdim sonuç bile bile lades. Focus zaten frene asılmış onda sıkıntı yok.
araç kabak lastiklerinde etkisiyle arkayı bıraktı 3-4 kontra verdim toplanması o hızla o lastikle pek mümkün değildi burgerkıngin çarpazına kadar kayarak geldim soldakı beton babalara vurup havalandım güzel saltolar vererek ağacın üstüne oturup kırdım apartmanın bahçe duvarına vurup durdum.
Edit : Kemerlerimiz takılı değildi. Benimki sesi kesmesi için arkadan takılıydı
Edit 2 : Alkol yada benzeri herhangi madde kesinlikle yoktur.
Olay budur.
Resimleride aşağıdadır.
![]()