hayırlısı olsun
Çok geçmiş olsun , sizlerde bişey olmaması sevindirici yanı.Allah daha da beterlerinden korusun.
EMC
büyük geçmiş olsun...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
gecmiş olsun daha beteri olabilirdi.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
çok geçmiş olsun
sigara yavaş yavaş öldürür trafik hata kabul etmez amaaynı clionun 1.4 üyle bizde 2 yıl önce spin atıp orta refüje patladık, kemerlerimiz takılıydı sarsılmadık bile.yan yatmadık sekip yola geri döndük o zaman ama yan yatsakta sağ tarafa çullanmıcaktık ki allah korumuş sizi böyle bişey olmamış arabanın içinde gezmemişsiniz.
kemersiz şekilde geçen yıl arkadaşım megane2 si ile ölmüştü konusu var forumda da, bence hayatla oynamaya hiç gerek yok..
gecmiş olsun allah beterinden korusun.
kemer olayı nasıl arabanın kemerini bi kez takıp sürekli ölemi oturuosunuz araca. yoksa her defasında onla ugraşmak araca binip kemeri takmaktan daha zor gibi![]()
geçmiş olsun
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
geçmiş olsun size birşey olmamış ya da yolda yayalara birşey olmamış ya olan mala olsun. sağlık olsun.
yalnız dikkatli olun. ileride devlet kırdığın ağaçlara ya da beton babalara istinaden sizden para talep edebiliryurdum manzarası işte.
Büyük Geçmiş Olsun. Kötü olmuş araç bayağı zaten anlattığınızdan belli kazanın şiddeti. Gerek yok böyle sakat işlere.
ALLAH Birdaha Yaşatmasın.
geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın bu aralar yaz geliyor diyemidir etraf ısınıyor diyemidir bilmiyorum ama çok kaza haberi görmeye duymaya başladım umarım en son kaza haberi bu olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)