Arkadaşıma scirocco 1.4 tsi aldık.
kaçlık egzos takabiliriz
ecu ne takmalıyız.
vs..
vs..
performansa yönelik neler almalıyız bilgili arkadaşalardan yarım istiyoruz.
Arkadaşıma scirocco 1.4 tsi aldık.
kaçlık egzos takabiliriz
ecu ne takmalıyız.
vs..
vs..
performansa yönelik neler almalıyız bilgili arkadaşalardan yarım istiyoruz.
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
122 mi 160 tsi mı?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Egsozla oynamayın orjinal patırdamasını hiçbirşeye değişmem
http://www.youtube.com/watch?v=BrDvMjR6YYc
#eksikpazar
bende çok merak ediyorum 250 nm mu? 480 nm mu Oz abi?
Serivce Manuel dosyası olsa iyi olurdu aslında.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
scirocco forumlarından birinde chip yapılan ve hatta chip olmayan birkaç aracın motorunda çizikler olmasından ötürü komple motor değişimi yapılıyormuş. motor modu konusunda sciroccolardan korkuyorum açıkcası birde araç dsg ise özellikle. yanlız belirtmek isterim bu yazdıklarım başka forumlardan okudklarımdan ibarettir kendim tecrübe etmedim.
valla özgün abi 160hp dsg şanzımanlı sciroccosuna chip yapıp akabinde şanzımanı eline alan çok kişi duydum, bunun dışında şikayetvar.com gibi siterele bakarsan chip yapılmamış halde daha 1000 km olmadan yada en geç 10.000 km içinde şanzıman dağıtan çok fazla scirocco sahibi var....
bunun dışında bahsettiğim sıkıntılardan yakınan bir kullanıcı Autoshow dergisinin 2009 kasım ayı 48. sayısında onno ustaya bu problemlerden bahsetmiş, onno ustanın verdiği uzun cevabın içinden şu bölümü aynen yazıyorum....
'bu düzeneğin daha çok küçük ve kompakt otomobillere göre hazırlandığını, yüksek güç ve 250nm'den fazla tork üreten motorlara uygun olmadığıda defalarca söylendi, o yüzden sadece 10nm daha düşük yani 240nm tork üreten bir araçta bu düzeneğin sorun yaratabileceğini vw mühendisleri neden düşünmedi, bilemiyorum'.....
benim yada dier kullanıcıların bilmediği bişeyler vardır kesin, ben şikayet eden kullanıcıların ve onno ustanın yalancısıyım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)