Sigara içiyosan bol bol iç yolda çok keyifli üstelik uyumazsın![]()
Sigara içiyosan bol bol iç yolda çok keyifli üstelik uyumazsın![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
daha cok etrafindakilere dikkat et cok dikkatsiz adamlar cikabilir, cok fazla da yorma kendini, bi tane de cd yap soyle 50-60 sarkı olan keyifli bi yolculuk olur senin icin ^^ yolda cok iyi yemekler de var kacırma az az hepsini dene derim
edit: hayırlı yolculuklar ^^
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Deniyorum öyleyse varım... Neden bukadar zahmetli bu iş bunun tuşu muşu yokmu ya..
BMW'den Sorumlu Devlet Bakanı
[IMG][a href=http://goo.gl/mc9cY][img src=http://i1103.hizliresim.com/2011/3/31/5784.jpg][/a][/IMG]
ben gece yolculuğu yaptım efi aldığımda sisli yağmurlu manyaktı yolculuh ha... 10 metre önüm görünmüyordu... -5 derece bide1050 km 11 saatde bitirdim öyle 450 kmsi sisti...
![]()
molamı ? oda ne ancak benzin almaya indim
2 kere kaza yapıyodum ama... birinde bir anda sise daldım... 4lüleri yakan bir öküz sollama yaparken üstüne çıkıyordu... ikincisindede tilki fırladı yola o yolun kaşısına koşarken ben sağa kaçtım ama deli yolun ortasında geri kaçtı sola kaçtım bu sefer... herhalde 10 cm ile ıskaladım tilkiyi yoksa ölürdük ikimizde
![]()
kendine güveniyorsan gece yolculuğu yap derim ben... çok daha zevkli ve güvenli bence... ortalıkta gereksiz araba kamyon olmuyor... ama far ayarın iyi olsun...
Hayırlı yolcular..... Bir sürü uzun yol şarkım vardı paylaşmak isterdim =) yol tarifi yapmak için biraz geç kaldım arkadaşlarında tarif ettği yollardan gidebilirsiniz... Uzatmak isterseniz..
direk ankara'ya gelin Oradan Konya konyadan Antalya :P
Bileciktteki yolu cook güzel yapmışlar.. gerçekten oralar cook keyifli sıcak asfalt araba akıyor... resmen
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Heee oldu galiba..
Antalya yolu çok zevklidir. 730 km civarı ama ortalama hızı yüksek bi yoldur 30 dk 2 mola versen bile en fazla en fazla 8 saatlik yol.
Eskiden tek gidiş tek gelişti artık bayaa iyileştirdiler.
Bileciğin arkasından geçen yebi yol var otoban tipi bir yol ben en son 2009 yazın gitmiştim daha yeni yapılmıştı yol.
Bazen radar ve çevirme olabiliyor dikkat et.
Benimde tavsiyem şehirlerarası yola gece saat 12-1 arası çıkmaktır. Serin, sakin, boş ve karşıdan gelen aracı çok daha rahat anlarsın dar virajlarda farlardan dolayı.
Rota budur daha uzatmaya gerek yok yolu. Eğer gece çıkarsan sabaha karşı yada sabah afyonda olursun. Kahvaltının adresi ***** . Ama yazın bile olsa dondurucu soğuk olur sabah dikkatli ol.
Kaputun boyası cizilmesin dersen kamyon ve otobüsleri yakın takip etme sollamaya erken çıkmayı kolla.
Sollama mesafesi çabuk kapanır uzun yolda eğer karşıdaki aracın mesafe ve hızından emin değilsen sollama . Sollamaya çıkarken gazlamaktan çekinme, ekonomik araç sollanmaz herzaman. Depo olarak zaten çok kasmasanda 1 depo + çeyreğe gidilir antalyaya.
İyi yolculuklar.
Burdur'a yaklaşırken düzlükte radar olur bu arada öğleden sonra genelde, sabah çıkıcaksanız dikkat derim o düzlük yanıltabiliyor gaza basıyorsunuz ister istemez![]()
1 kere molayla 6.5 saatte kemerdeydikTabi araba dizel benzinliye benzin dayanmaz 2 kere durmak zorunda kalırsın :P Bu arada gece yollar bomboş oluyor dönüşte gündüz döndüm baya doluydu artı radar vesaire vardı..
en son 4-5 yıl önce gitmiştim yollar yapılmış düzeltilmiş olabilir;
bilecik-kütahya-afyon yolunun yorucu olduğunu söyleyebilirim, ben 8 saat araba kullanmanız yerine uçağı tavsiye ediyorum, şartlarınız uyuyorsa tabi,
afyon-antalya arası yolu biraz daha keyiflidir, burdur-antalya arası ise çok keyiflidir, uyuklama imkanı vermez ...
bence gündüz git gece heryer karanlık zevkli olmayabilirafyon civarındaki soguk hasta eder sabahları
burdur civarındaki radar bordo renault 19 ve megan 2 di en son dikakat edin![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
gündüz felaket radar oluyor dikkat et... yeni yapılan bileciğin etrafından dönen otobanda oluyor mutlaka 110 u geçme
Loading...
her sene uzun yola gidiyorum öncelikle radara dikkat edersin ben çok mola vermeyi sevmiyorum geçtigim arabalar beni geçiyo uyuz oluyorum
yagmura karşı hazırlıklı olyazın ne zaman çanakkaleden geçsem yagmur yagıyo
![]()
işim gereği çok uzun yola gittiö geldim benim önerim yolda şeritlere fazla dalma yanında mutlaka yiyecek içecek bulunsun havalar iyi arada camı aralayıp havalandır.istanbul antalya arası kaç saat bilmiyorum ama ben izmirden giderken 2 kere mola veriyordum oda tuvalet ihtiyacı için radarlara dikkat et gerçi güzergahını bilmiyorum bilsem yerleri hakkındada fikir veririm..kazasız belasız yolculuk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)