daha önce bir arkadaş fotoları ile paylaşmıştı emme için port polish yapımını bulamadım elinde foto olan warsa sevinirim veya konuyu bulabilirse makbule geçer.....
daha önce bir arkadaş fotoları ile paylaşmıştı emme için port polish yapımını bulamadım elinde foto olan warsa sevinirim veya konuyu bulabilirse makbule geçer.....
gariban 106 gti....
japan tuner nickli üye yapıyo bildiğim kadarıyla...
Yaptırmak istiyosanız yardımcı olayım. japantuner kaan abi yapıyor tel pm'liyim istersen ara konuş abi alican yönlendirdi dersin samimi abimdir![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
tabiatıyorum pm. daha önce mcs örneğide mevcut ne kadar verim alındığı filan belli yani..
Ne kadar etkisi oluyor? Hissedilir bir fark oluyor mu mcs de? Ne kadar suren bir islem? Parcayi göndererek yaptirabiliriz heralde dimi? Cok saol bu arada..
Sitede videoları vardı t-sport'la bulamıyorum şimdi, fakat 3boyu net var arabayı sağlıklı sayarsak ve soft tune edilmişse.
Üst süratlerede baya rahat cıkıyor araç
söküp gönderiyorsunuz evet.
Diğer konularda pm'de ki numarayı arayabilirsin dediğim gibi, rica ederim.
Port polish benim arabayada yaptik emme manifolduna turbo ici giris ve cikislari kesinlikle 1boyu rahat var dizel benim arac benzinli araclarda dahada fazla fark oluyor kaan gercekten ustasi bu isin hic bir sorun yada sıkıntım olmadi siddetle tavsiye ederim dusunenlere
numarasini isteyenlere bende ulastirabilirim resimleri bulabilirsem ekliycem buraya
bizim motorlarda ekstra işlem yoksa(stoksa) işe yaramıyor diye biliyorum acaba yanlışımmı var? deneyip gören varmı?
alakası yok işe yarıyor stok motordada. fakat chip filtre egzos gibi komibasyonlarla işlevi daha çok ortaya çıkıyor doğal olarak![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Kelebek parlatmıyorsun zaten neden sadece kelebeğe işlem yapasın ki?
Emme manifoldu ve gaz kelebeği port polish işlemi güç vermiyor mu diyorsun abi? eğer bunu sen dersen vay işi bilmeyen adamın haline...
yukarıda kurduğun cümleyi gözden geçir![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
güç verir vermez mevzundan önce port polish işlemi sırasında pis olan gaz kelebeği ve emme manifoldu temizleniyor tam olarak fark görülmek isteniyorsa
ilk önce gaz kelebeği ve emme manifoldu sökülüp temizlenir farka bakılır
polish işlemleri yapılır tekrardan farka bakılır net fark ortaya çıkar
mesela bende ekstradan enjektörleride temizledik dynoya çıkmadım ama cai takmış kadar fark oldu diyebilirim
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)