User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
121 sonuçtan 115 ile 121 arası

Konu: 106 gti için port polish

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...sunuda sölemeden gecemiycem benim için ilk önce kesinlikle ve kesinlikle müşteri memnuniyeti para asla 1.planda olmadı amotör ruhla profesyonel işlem her zaman daha sıcak baktığım bir açıdır iş geldiği zaman kafamda ilk beliren sey ne kadar güç alacağımız ve işlerken bana verdiği zevktir sonuçta işimi buyuk bi keyif alarak yapıyorum para son planda şükürler olsunki...
    Olm zaten sirf s2000 de guc taahhut ettigin icin dukkani kapatip 2 gun benim arabayla ugrastin. Hatta bokunu cikartip arabayi sana emanet edip ben toplantiya gittim hatirliyosan Ozgune ayara bile sen goturdun sen yaptirdin ki maksat yapilan isin tam verimini dogru durust gorelim. Emegin coktur kardesim millet ne dese ne kadar elestirse bostur benim icin. Onlar kimin ne oldugunu bilmeden atip tutmayi cok severler. Sen meyva veriyorsun ya kafana tas yemen cok dogal. Ama unutma ki o taslar seni daha da basarili yapar

Ama Utku ve Ilkan abi de sahit su manzarayi hic unutmam arabayi dynoya sokacaz motor sicak blok sicak Kaan almis eline islak bez emmenin ustune seriyor emmeyi sogutmak icin zuahuahuha Fan hayvan gibi ufluyor Ilkan abi s2000 nin ustunu acmis montu da cekmis ustune zaturre olma korkusuyla Kaanin ustunde incecik spor bi ceket elinde bez fanin onunde motoru sogutuyor

[QUOTE=JapanTuner;2406972...senden de ALLAH razı olsun hakkını kişiye teslim eden yapın var abi.[/QUOTE]

Allah razi olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu işlemden sonra sabit hızda giderken tüketimde değişim olur mu?
    sabit hızla giderken aynı gücü harcayacağından gözle farkedilir bir değişme olması çok zor..

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    port&polish ten sonra dip gazda artıçaktır tabiki sebebi hava akışının hızlanması ve daha fazla oranda olacağı için aracınızın beyini fazla giren havayı görüp karışımı orantılamak için benzin acıcaktır bu tamamen dip gaz için gecerli altlarda ise daha iyi hava cektiği için daha kaliteli patlama yaratır kaliteli patlamadan meydana gelen güç sizi daha az gaz basma hisiyatı verecektir buda ekonomi sağlar eklemek istiyen olursa benim atladığım bir şey varsa iyi olur bilgilendirme açısından..

hava akışının hızlanması derken ? kayıpların azalması nedeniylemi yoksa daha farklı bir nedenle bunu söyledin açarmısın birazcık? seni bozmak açığını yakalamak için sormuyorum
    körler sağırlar

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hava akışının hızlanması derken ? kayıpların azalması nedeniylemi yoksa daha farklı bir nedenle bunu söyledin açarmısın birazcık? seni bozmak açığını yakalamak için sormuyorum
    sağol sorduğun için semihacık yok zaten ALLAH a şükür.bozulmamda ...araba emiş yaparken havanın belli bir hızı var değilmi içeri giren..port polish den sonra bu havanın hacmi ve hızı artıyor.yanlışmı buluyosun bunu??ben işlem sonrası direk bunu ölçümle görüyorum..işlem önceside bağlıyorum makınaya..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olm zaten sirf s2000 de guc taahhut ettigin icin dukkani kapatip 2 gun benim arabayla ugrastin. Hatta bokunu cikartip arabayi sana emanet edip ben toplantiya gittim hatirliyosan Ozgune ayara bile sen goturdun sen yaptirdin ki maksat yapilan isin tam verimini dogru durust gorelim. Emegin coktur kardesim millet ne dese ne kadar elestirse bostur benim icin. Onlar kimin ne oldugunu bilmeden atip tutmayi cok severler. Sen meyva veriyorsun ya kafana tas yemen cok dogal. Ama unutma ki o taslar seni daha da basarili yapar

Ama Utku ve Ilkan abi de sahit su manzarayi hic unutmam arabayi dynoya sokacaz motor sicak blok sicak Kaan almis eline islak bez emmenin ustune seriyor emmeyi sogutmak icin zuahuahuha Fan hayvan gibi ufluyor Ilkan abi s2000 nin ustunu acmis montu da cekmis ustune zaturre olma korkusuyla Kaanin ustunde incecik spor bi ceket elinde bez fanin onunde motoru sogutuyor

Allah razi olsun

hahaha sağol abi valla unutamam kesinlikle o zamanı
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasadaki çoğu araba yaptırmış yaptıran herkes memnun neyi paylaşamadınız anlamadım gitti:S Piyasada hali hazırda iyi yürüyen çoğu arabadan önce yaptırdım port polish işini.Ben memnunum.Yarın birgün başka bir araba alsam onuda gönül rahatlığı ile yaptırtırım.

Ben kesinlikle faydası olduğunu otoban dyno da gördüm.hp olarak ne verdi bilemem ama önceden 2 boy geçildiğim araba ile yanyana yürümeye başladım ki buda bana yeterdi.He şimdi o köprünün altından çok su geçti.Bir iki ufak eksiğime rağmen arabamın yürüründen son derece memnunum.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende kaan'a p&p yaptırdım gaz kelebeğine, bir sıkıntım yok gayet başarılı bence işinde allah var

Ha denemede erken basar o ayrı hahahahahahah

Azcık agresif azcık denemede hırs yapar ama onun dışında 10 numara adamdır üstüne gitmeyin type-rcı kardeşliği hahaha

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)