Güzel duruyor, yollarda yok böylesi.
Arka kapıya kadar yedek parça sıkıntısı yaşamazsın sanırım ama arkadan bir kazada parça beklersin gibime geliyor.
Satarkende zorlanılır sanki. Genelde yabancı büyük elçilikler bu tür stationu tercih ediyor.
Araba gümrükten girme falan mı acaba?
Okumadan imzalamam.....
gümrükten mi bilmiyorum, 90.000de ve şu anki sahibi 4 senedir kullanıyormuş, fiyat olarak 23.500tl istiyor ve merak ettiğim vtec2den sonra bu araç nasıl olur?
318i ise 99 model, düz vites ise muhtemelen 11 sn gibi 0-100, 190-200 km/h gibi son hızı vardır. Vtec2'yi performans ve konfor konusunda aratmaz bence.
Okumadan imzalamam.....
arka çamurluk dahil parça sorunu yaşamazsın çamurluk sedanlarla aynı sadece bagaj kapağında sorun yaşarsın
onun haricinde gayet keyifli araçlardır touringler kasa olarakta tr de fazla olmadığından bana diğer kasalara göre daha çekiçi geliyor yapıldımıda gayet güzel olur
performans olarakta 318i ler 113 hp motora saip tirler günlük kullanımda tatminkar dır ama hondadan sonra size biraz hantal gelebilir
aynenaslında gönlümden geçende o bi anda gözümü kapatıp aldım gitti demek ama önce hondanın satılması lazım acilen
ilan verdim, bundan sonrası nasip kısmet artık
peki motor olarak kaldırırmı? aşırı hız delisi biri değilim ama boş yol bulunca da gitsin istiyorum, ve fiyatı uygun mu sizce? 23.500 istiyor 22.500-23.000 arası bi rakama biter gibime geliyo![]()
birisi vardi 5 serisi touring satiyordu bence alırsan öylesi daha memlun eder seni fiyatıda aynı fiyatlarda idi hatırladıgım
madem o paraları gözden çıkarttın şu araçlarada bir bak derim bence
BMW 5 Serisi 5.25tds 1993 Model 22.250 TL Galeriden satılık ikinci el Bordo renk - 57393045
BMW 5 Serisi 5.25iX 1994 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 55693036
2 ilandaki araç ix diye geçer ve 4 çekerdir bilgin olsun
evet bunları gördüm dün akşam ama bunlar masraflar olarak biraz aşar gibime geliyo, çünkü tüp taktırmayı da düşünmüyorum, sitenin garajına giremediğimden. olucaksa sadece bu e36 olur zaten yoksa binicem arabama, çok memnunum zaten![]()
e36 gerçekten çok hoş ve güzel m teknik olunca bende e30 touring sahibiyim vtec2 mtec gibi bi araba ile kıyas yapılmaz çok keyifli ve özel arabalardır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)