Yeni duzenlemeler ile guzel olmus yakinda silah gibi olur
Mobil secenegi guzeltek elle devam
![]()
Yeni duzenlemeler ile guzel olmus yakinda silah gibi olur
Mobil secenegi guzeltek elle devam
![]()
Bence sunan forumun arayuzu, renkleri karbondan daha guzel.
Zamanla kullanicilar da alisir, ilk carbona gectigimizde kimse begenmemisti. Simdi herkes karbon sever olmus![]()
Built to fall....
Forumu biraz daraltsak daha güzel olacak sanki. Artık 1024 x 768 kullanan yoktur çok büyük duruyor böyle ve hayli ile göz yoruyor.
tema ciddi göz yoruyor daha 5 dk olmadı forumu açalı, gözlerimi kısmaya başladım. ben en eksi olan carbon temayı kullanıyordum diğeri de göz yorduğu için. bu tema olayına el atılmalı bence de. diğer değişimler elbette güzel olmuştur, olacaktır.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
aynen bende öyle.
techturkey mi başka site mi bi afallıyor insan.
karmaşık gözüküyor olmamasına rağmen.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
üye kontrol panelinden cevap yazılan, konulardaki son mesaj oku var. o sanırım genişlikten ötürü bazen alt satıra kayıyor hatta kayboluyor bulamıyorumbakılabilinirmi?
Bence gayet hoş oldu bende alışmıştım eski karbona ama yenilik iyidir. Pek eksiği kalmamış bir iki ufak şey dışında. Elinize sağlık.
Yeni olduğumuzdanmıdır bilmiyorum ama çok alışamadım bile smileylerini hiç sevmedim nerde benim yeşil kafalı gülen adamım![]()
DR. OWL
abi ebatlarını felan ellemeyin lütfen ben yagvas yavas düzelticem sakin !
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Bu şekilde devam ederse çok hit kaybettirir diye düşünüyorum.. Eski haliyle kullanım kolaylıgı ve görünüm açısından hiç alakası yok.. He seviyoruz, kemik kitlesi devam eder orası ayrı..
Tango-1 never dies.
ya boş konuşuyorsunuz dicem kızıcaksınız söleyn bakalım hangisi yoruyor ?
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
KAnka yeni mesajlara tıkladıgında ortaya çıkan tablo çok yogun ve karışık.. smileyler eskisi gibi etkin degil, hissiyatı yansıtmıyor.. üyeler ile alakalı kısıtlanan bilgiler ve orada yer alan kutucuk eskisi gibi ferah degil..
Bunlar forumun iyiligi için söyleniyor, kimsenin bi art niyeti yok yani.. Nihayetinde para vermiyoruz buraya girmek için..
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)