Saxo 1.5d en ideali keçi gibiler motorin olsun yeter euro dizel mizel anlamaz o araç koy devam et hem eli ayağıda gayet düzgün aracın
Van larla şirket aracıymış gibi dolaşırsınız sürekli
arkadaşımın babasında saxo dizel var 1.5D 5 kapı, az yaktıgını söylüyor, yanmış yağla dahi çalışır![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Saxo 1.5d kara duzen ne koysan yakar sikintisiz. Biz 3/2 yag 3/1 mazot koyup yillarca bindik. Klimali airbagli 4 kapili mis gibi araba
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
sevdiğim bir abimde saxo dizel vardı teknelerinin mazotuyla yağ karıştırıp bile kullandığı oluyodu ve çok ekonomik olduğunu söylerdi hep
bu 80 likler eski tipler sanırım,
palio 1.2 16valve arkadaşım var yol bilgisayarında 6.5 litre yazıyor baktım.
Zaten sahibi de aracı 7-8 senedir kullanıyor ve çok memnun.
Ben çok sakin araba kullanırım, süper ekonomi yaparım gibi geliyor
saxoların ikinci elleri hızlı mıdır? Bir de tata indicaların ikinci elleri nasıl hemen satılıyor mu?
Built to fall....
tata indicaları zor satarsın. saxo'ların 2. eli de satılır ama palio gibi hızlı satılmaz..
15 kurus lpgli palioda yaktırmak büyük zanaat oluraldıkdan sonra yakıt bilgisini bende istiyrm guncel olarak
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
benzinde 28 29 kuruş yakan araba lpg 15 kuruş yakamaz mı?
1.0 corsalara da bakıyorum
Built to fall....
1.25 Fiestaları öneririm.
Bizde 2 tane vardı yakıt konusunda çok cimri.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)