Fiat Palio 1.2 16V EL 2003 Model 10.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 59411589
bunu buldum hem de hususi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2076137/detay/
bir de bu var, ama kaskosu bandrolü filan öğrenmem lazım
Fiat Palio 1.2 16V EL 2003 Model 10.300 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 59411589
bunu buldum hem de hususi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2076137/detay/
bir de bu var, ama kaskosu bandrolü filan öğrenmem lazım
Built to fall....
ACİL İHTİYAÇTAN TEMİZ KAZASIZ, YOLDA BIRAKMAYACAK OLAN BİR ARAÇ... AZ YAKIYOR , 2013 MUAYENELİ
SKoda forman
FİYAT : 4500 TL...
http://www.araba.com/4293651/Skoda%20Forman%20135%20L
Emre Kalkan
bu favoritleri seviyorum esasında ya
birazdan arayıp konuşucam paliocu ile
Fiat Palio 1.3 Multijet 2005 Model 9.600 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 62563820
Built to fall....
Bu paliocuyu tanıyorum. bende cevizlide oturuyorum. görüyorum aracı arada
Yalnız skoda için acil satılık. tanıdığımın aracı yakınlarım. ev taşıyacakları için paraya sıkıştılar fiyatıda bu kadar düştüler..
düşünürseniz iletişime geçebilirsiniz.
Emre Kalkan
evet değil, sanırım van alıp öyle gezeceğim.
kasko ve trafik sigortasında çok fark yokmuş.
netekim her sene muayene var, ve bandrol 140 tl ( normallerin 86 mi nedir öyle birşey)
Built to fall....
Ekonomi durumunu bilmiyorum ama fiyat/performans düşünürseniz twincam swift 1.3![]()
trafik sigortası 700 tl çıkmış,
o yüzden plakası istanbul değil, bir sıkıntı olur mu
Built to fall....
swift için yzıyorum,
plakadan ötürü bi sıkıntı olmaz en fazla acemi muamelesi görürsün yolda korna sellektör atan cok oluyo en hafif duraksamandayada o ilden birileri denk gelirse hemserim merhaba sözleri duyuyorsun trafikde
ama anlamadıgım bişi 700tl trafik sigortasi istanbul plaka araca cıkarmıki? kaskomudur acaba sölemek istediği şey soncda ankarayla istanbul arası cok cok fark olacağnı sanmam...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ticari oldugu için çıkıyor sanırım..Çünkü ticari taksi normalde 500+ ödüyor sigortaya bulundugu ilin plakasına
bizdede 2003 1.2 16v palio var,yakıtı bence güzel ekonomik keza gidişide çok güzeldir.
ilk kasalarda(2001 e kadar olan) bu motor yok. 1.2 8v ilk unoların enjeksiyonlu motorları var,onlarda güzel ekonomik sorunsuz motorlardır.75 hp diye geçer.
ama yerinizde olsam 1.5d saxo alırdım kesinlikle.
Sahibindede arattım bu mantıklı geldi istege göre
Renault Twingo 1.2 Alize 2000 Model 11.000 TL Sahibinden satılık sıfır Yeşil renk - 62577784
veya symbollerde uygun sayılır ama taksi cıkması filan var hep![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Suzuki alto calısırken bi adam getirmişti tüplü 2005 model mi ne klimalı airbaglı vs donanımlı arac 12 krs yakıyorum diyodu sehir dısı daha da az yakıomus
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Önerilerilenlerden farklı olarak fikir açısından Hyundai accent de düşünülebilir o fiyatlara.
edit: baktımda suzuki alto limitinizin birazdaha üstüne çıkıldığında eşşek olarak binilecek bi araba gibi en azından daha modelli az hırpalanmıştır. 2. eli hakkında hiç bilgim yok bilen arkadaşlar vardır mutlaka.Birde söylemek istediğim bu tür piyasa araçlarını internet üzerinden değilde oto pazarlarından bakmanız
Şahsen Saxo 1.5D ile uğraşmazdım satmasi zaman alıyor hatta Saxo'nun dizeliyle uğraşmazdım gibi şuanda 1.2 16v 1.4 16v lpg araclar hem gayet giderli ve az yakıt İstanbul trafiği için.Bende araç alacığımda 12-13 K TL aralıkta bir şeyler bakıyorum;
Corsa C 1.2 ,1.4, 1.3cdti
Clio 2001 üzeri 1.2 ,1.4 lpg li
Kalos,Aveo 1.2, 1.4 lpg
Hyundai Accent 1.3 mpi,1.5 lpg
Merak ettiğim bu İndica,İndigo,Marina Tata 1.4 TDİ lar yakıt konusu nasıl?Kullanan arkadaşlar var net söylemler bekliyoruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)