User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
124 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Bayan sürücü dehşeti :/

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gündüz haberlerde izledim baya bi sesli gülmüstüm. bu kadınlarda nedense soyle bir huy var kaza yaparken gazdan ayagını cekmek akıllarına gelmiyor

golfcu0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadın arabaya çarpınca sanırın o anın şoku ile firen diye gaza basıyor dikkat ederseniz allah korumuş gene

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah korumuş.. verilmiş sadakaları varmış .. tek düşündügüm ve sevindirici kısım aşşadan araba geçmiyor olması
    JoYTeaM

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gündüz haberlerde izledim baya bi sesli gülmüstüm. bu kadınlarda nedense soyle bir huy var kaza yaparken gazdan ayagını cekmek akıllarına gelmiyor
    Gulecek ne var bunda ? Adi ustunde kaza.

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gulecek ne var bunda ? Adi ustunde kaza.
    ama oyle abi trajikomik yani.. kadinlarda arabadan korkmak gibi ilginc bi durum var.. gecen gun arkadasim arabayi 1.5 arabalik yere park edemedi ki kendisinin 20 yildan fazla zamandir ehliyeti var..
    arabaya tamamen hakim olamiyorsan binmeyeceksin yoksa sonu boyle oluyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilerek yapsa ancak bu kadar olur . .

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ölen olmadığı için yatıp kalkıp dua etsinler böyle salaklar yüzünden kaç çocuk annesiz babasız kaldı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabahda hanım bana artık arabayı ver demişti ehliyetide aldım daha ne olsun diyorduyemin ederim,sabah sabah tam üstüne iyi geldi
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten sayfanın başından bu yana sosyal mesaj spec ciler çıkıp yok işte kaza yapan erkekte olabilirdi bilmemne filan diye opet reklamı edasında yorum yapmışlar ,
    ben şöyle söyliyim o zaman o kazayı bir erkek yapsaydı varya o heleki ,o erkek alt geçitte birini öldürseydi, o arabadan çıkartıp hastane yerine önce bi dövmeye çalışırlardı.
    bu s*lak bayan dua etsinde ,bayan nede olsa denilip ta**ak gecilip bisey yapmamıslar, siz sosyal mesajcılar bile bu kazayı yapan erkek olsaydı eğer ne okuzluğu ne salaklığı kalırdı belki daha ağır giderdiniz , bir arkadaş çok iyi demiş kontrolü kaybetmek için önce kontrol etmek gerekir, ulan adama çarptın, tamam, hadi paniğe bağladın fren diye gaza bastın tamam, o önündeki büyük çemberi tutmayı bırakıp ne yapıyordu acaba iki adet elin ? şöför tarafında bildiğim kadarıyla tutamakta yokki eller nerde ?
    Sonuçta allah canlarını bağışlamış, ama o nun çarptığı yada alt geçitte bulunarak , öldürmesini boşverin sadece yaraladığı biri sizin akrabanız olsaydı yine böyle yok hepimiz yapabilirdik, yok bu işin erkeği bayanı yok, yok küçükken arabayı kaçırsaydı böyle olmazmıydı diyecektiniz

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bunuda unutmamak gerekir

çıkar birazdan modeller kadına araba verilir mi ehliyet verilir mi hede hödö ötmeye başlarlar
    abi bırakın bunları, herkes kaza yapabilirmiş vs. Sen hiç gazla frenin yerini karıştırdın mı? Hem kendilerinin canını hemde başkalarını canını tehlikeye atmaktan başka bir şey değil. Çıkmayın arkadaşım süremiyorsunuz işte 100 kadından kaçı düzgün araba kullanıyor gözlemleyin.
    Benim eşimde araç kullanıyor, frenle gazın yerini şaşıracak durumda olsa çıkartmam trafiğe, bu kadar basit.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle bi iyimser hava içerisinde bazıları da anlayamıyorum..
    fren yerine gaza basan bi insanın trafikte işi ne ? bakın ayırmıyorum kadın erkek diye insan diyorum ?
    bu kadar iyimser arkadaşlar, böyle bir insan gelse size arkadan bodoslama dalsa arabayı sıfır almışsınız, pardon frene basıcaktım gaza bastım dese aman canım insanız mı diyeceksiniz.. bla bla bla..
    Kesinlikle katılıyorum. Bunun sosyal mesaj vermeyle falan da alakası yok. Gaz ile freni ayırt edemiyorsa, kadın olsun, erkek olsun, çıkmasın trafiğe. Kimsenin canını tehlikeye atmaya hakkı yok. O kazada kızını da öldürebilirdi, alt geçitten geçen bir aracın üzerine düşüp onları da öldürebilirdi, sakat bırakabilirdi.
    Hayat bu kadar ucuz değil...

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...
    ben şöyle söyliyim o zaman o kazayı bir erkek yapsaydı varya o heleki ,o erkek alt geçitte birini öldürseydi, o arabadan çıkartıp hastane yerine önce bi dövmeye çalışırlardı.
    ...
    dogru valla bayan surucu filan diyoruzda bildigin serseri mayinlar var trafikte bayanlari ozellikle zor durumlarda soguk kanliligini koruma konusunda egitmek gerek en buyuk zaaflari bu

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım aranızda hiç kaza yaşamamış olup yorum yapanlar var... kaza anında adını unutan ben nerdeyim diyen insanlar gördüm... Kadın gazla frenin yerini normal şartlarda bilmicek kadar değildir. panik yapıp can havliyle hareket yapms kötü bi kaza geçirmiş kimse istemez böyle bi kazaya mağruz kalmak yada neden olmak... neyseki ölen yaralan yok mal yerine gelir illaki.

Kadın sürücüler için yüzdelik vermeye kalkarsak %5dir iyi şöför oranı herhalde.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harikiri yapmıs

ehlliyet derslerinde panik anında neler yapılmalıdır konusuda işlenmeli dimi sekocum
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadın bu saçı uzun aklı kısa
    yanlız varya harbi allah korumuş ,kadın panikleyip resmen gaza basmış dikkat dikkat dikkat
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimseye bir şey olmaması sevindirici, hava yastıkları ve emniyet kemeri her zamanki gibi ölümü önlemiş.
    emniyet kemerinin önemini bir kez daha görmüş olduk, araca bindiğimde ilk işim emniyet kemerini takmaktır, kısa mesafe gidecek dahi olsam...
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah korumus, hem kendilerine hem başkasına birşey olmamış.

Acemidir eli ayagına dolasmıstır, fren yerine gaza basmıstır olabilir böyle seyler...
    Hayır olamaz.Bu kadar basit değil ben bu kadar basit bakmıyorum bu meseleye.Bayan erkek farketmez bu kadar acemi isen çıkmayacaksın trafiğe.Ne kendi canını nede başka insanların canını tehlikeye atmayacaksın.Aracı yerinden oynattılarmı tamam ben bu işi çözdüm mantığına yatıyorlar sonucuda bu..Ya o an alttan başka bir araç geçiyor olsaydı direk tavandan kafalama girecekti tost olacaktı araba.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse kızmasın ama bu kazayı yapan kimse gerçekten araba kullanmaması daha güvenli olacaktır,kadın erkek fark etmez gerçekten çok kötü kullanan başkalarının hayatını tehlikeye atanlar var.. frene basmamış fren tutmadı desek direksiyonu kırsa kurtarırdı muhtemelen.. ilk araca vurunca panikledi ondan sonra da kilitlendi kaldı ve bunlar oldu sanırım..

trafik bi oyun,şaka değil ne yazık ki. denetim ve sınav sistemi daha sıkı olmalı.. panik yaptım köprüden birinin üstüne uçtum öldürdüm demek aşırı hız yaptım araba kaydı birini öldürdüm demekle aynı oranda kötü bence

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hep otomatik araçların suçu panik halinde fren yerine gaza ani yüklenmeden otomatik zaten şaha kalkıyo bizim arkadaş benim eski hondayla yaptı aynı hatayı ayagını gazda unutmuş el frenini indirince araç birden hareket etti buda panikle fren yerine gaza bastı park edilmesin diye direk dikerler kaldırımkenarlarına onların 2 tane sini devirdi panikleyince gaza bi daha bastı baktım komşunun dükkanına dogru gidiyor asıldım el frenine vitesi N aldımda durdu yoksa dükkana girmeden durmazdı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)