Civelek@ şimdi okudum yazdıklarını.. gözünle de görmüşsün arabanın bitik olup okeye döndüğünü.. vazgeçtim deyip dönecektin evine..
Civelek@ şimdi okudum yazdıklarını.. gözünle de görmüşsün arabanın bitik olup okeye döndüğünü.. vazgeçtim deyip dönecektin evine..
araç yağ yakıyor pistona su karışırıyor balata farklı çıkıyor şanzıman rumanları 6 tane yok motor kulakları bitmiş motora şanzımana kefelim arkadaşlar ne olursa olsun sorun cıkarsa beni ara
Geçmiş olsun, umarım birbirinize haklarınızı helal edecek duruma gelirsiniz.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
he bu arada aracın eski sahibi bunları bile bile aracın bir sorunu yok al git dediyse orasıda onun terbiyesizliği
bu arada baskının farklı çıkmasını yeni farkettim özür dilerim o kısmı atlamışım.
bu da çok ama çok büyük bir terbiyesizlik sen exedy var de üstünden valeo çıksın varmı böle bir iş ya valeo sa valeo var de exedy yok diye bir adam benim aracımı almıcaksa almasın kalsın
Bunun gibi insanlar yüzünden 2. el araç alınmaz hale geldi, ya sıfır alcan ya metrobüs tech takılcan.
Tekrar büyük geçmiş olsun, merak etmeyin bu şekilde cebine giren para yanına kalmaz mutlaka bir tarafından çıkarır allah fitil fitil![]()
Aracı satan arkadaşın tavrı ortada.
Keşke bu kadar ekonomik sıkıntı çekerken, bütçenize daha uygun ve ülke şartlarında daha kolay bulunup binilecek bir otomobil tercih etseydiniz.
Size şimdiden kolay gelsin, allah bol kazanç nasip etsin.
Çocuğunuz için çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
bende iki tarafı tanımam suçlu suçsuz kim onuda bilemeyiz ama ben o cümledeki çelişkiyi görürüm, ve inan hem kefil olup hemde birşey olursa diye bir cümle kullanmam kefil oluyorsam birşey olmaz kullanıcı birşey yapmadıysa. ben sadece gözünden kaçmış olabilir diye sana cevap verme gereği duydum aklına birşey gelmesin.
sende kötü mala kefil olmazsın herhalde , kefil olduğun malde dağılmaz muhtemelen senden alıp eve gidene kadar..
Madem bu kadar somut bir kefillik, arkada duruş var; durum sözde değil özde ise araç iade edilir, para alınır. Veya araç eski sahibinin gösterdiği yerde eski sahibince kusursuz hale gelinceye kadar tamir edilir..
Ha kefalet özde değil sözde ise o zaman yapacak birşey yok..
yok abi ne aklıma kötü bir şey gelcek ben sadece olaya şeffaf yaklaşıyorum tmm aracı alan arkadaş için gerçekten çok kötü bir durum adam borç harç masrafsız denen bir araç almış ve aracın bir dünya masrafı çıkmış adam kurbanını bile kesemicem demiş üzücü bir durum
ama diğer tarafın lafına da bakarsak arkadaş ben aracımın arkasındayım aracıma kefilim demiş burasıda kafa kurcalıyor iki taraftan biri yalan söylüyor ama kim![]()
Debriyaj olayı ilginç..
...
ben niyetlenmiştim bu araca forumdan bi çok kişide o aracı diyordu iyiki almamısım tertemiz denen araba sorunlu cıktı geçmiş olsun umarım iki taraflı anlasılır..
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)