User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
95 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: çok önemli !!!

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler iyi hoş konuşuyorsunuz da, bütün suç ev sahibinden mi? Eskilerin lafıyla hırsızın hiç mi suçu yok? Kalkıp Adanaya kadar gitmişsin, babanın oglu bile olsa mal alıyorsan araştırmasını yapacaksın.. Gider en azından bir ustaya baktırırsın.. Dişinden tırnagından arttırdıgın parayı vermeden önce kendini bi saglama alırsın.. Kaldı ki gittigin yerde bir sürü servis var.. Hiç biri yoksa Honda'nın kendi servisi var..Kıyacaksın paraya yapacaksın bi ekspertiz olacak bitecek..

Ben mkt nickli arkadaşı tanımam etmem, hataları varsa elbette ayıp etmiştir.. Ama olaya biraz da objektif bakmak lazım..
    Tango-1 never dies.

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 2 kere araba kazığı yedim hayatımda 5000 lira kaçtı bana sırf iyi niyetimden herkesi kendim gibi biliyorum tek suçum bu en son gittim kredi çektim sıfr araba aldım, herkes kredi çekip araba alıcak durumda olmayabilir ama ucuz etin yahnisi yavan olur ata lar boş konuşmaz inşallah arkadaşın mağduriyeti karşılanır üzüldüm açıkçası olayın tatlıya bağlanmasını umuyorum...
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler iyi hoş konuşuyorsunuz da, bütün suç ev sahibinden mi? Eskilerin lafıyla hırsızın hiç mi suçu yok? Kalkıp Adanaya kadar gitmişsin, babanın oglu bile olsa mal alıyorsan araştırmasını yapacaksın.. Gider en azından bir ustaya baktırırsın.. Dişinden tırnagından arttırdıgın parayı vermeden önce kendini bi saglama alırsın.. Kaldı ki gittigin yerde bir sürü servis var.. Hiç biri yoksa Honda'nın kendi servisi var..Kıyacaksın paraya yapacaksın bi ekspertiz olacak bitecek..

Ben mkt nickli arkadaşı tanımam etmem, hataları varsa elbette ayıp etmiştir.. Ama olaya biraz da objektif bakmak lazım..

iyi niyet ve güvenin adı suç oldu ,tamamen haklısın iyi niyetli olmayacaktı ve güvenmeyecekti...
    suçlu tabiiki bu yönden bakınca.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freelife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi niyet ve güvenin adı suç oldu ,tamamen haklısın iyi niyetli olmayacaktı ve güvenmeyecekti...
    suçlu tabiiki bu yönden bakınca.
    Abicim göz var izan var..

Sen araba alacak olsan, baktırmaz mısın?

Ben en yakın arkadaşımdan dahi alacak olsam, en azından gider bir ustaya gösteririm..

Bende alınteriyle para kazanıyorum, riske etmemekte en büyük hakkım, hele ki aldıgım araba 90 küsür modelse en ince detayına kadar bilmek isterim..

Benim malı satan adamı savundugum yok, nihayetinde memleketlim bile olsa yanlış yaptıysa ayıp etmiştir diyorum...

Ama vurun abalıya durumu da yanlış..
    Tango-1 never dies.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cidden şu kısmı okuyunca kötü oldum umarım magduriyetiniz giderilir..Allah yardımcınız olsun acil şifalar cocugunuza...
    hepsıne uzulduysem aynı cem abi gıbı sadece o kısmına 5 uzuldum
    DR. OWL

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim göz var izan var..

Sen araba alacak olsan, baktırmaz mısın?

Ben en yakın arkadaşımdan dahi alacak olsam, en azından gider bir ustaya gösteririm..

Bende alınteriyle para kazanıyorum, riske etmemekte en büyük hakkım, hele ki aldıgım araba 90 küsür modelse en ince detayına kadar bilmek isterim..

Benim malı satan adamı savundugum yok, nihayetinde memleketlim bile olsa yanlış yaptıysa ayıp etmiştir diyorum...

Ama vurun abalıya durumu da yanlış..

böyle yazacağını biliyordum fakat ben ciddiyim o yönden bakınca suçlu tabiiki, bakmadan mal alınmaz heleki o kadar km gidince...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem bu kadar somut bir kefillik, arkada duruş var; durum sözde değil özde ise araç iade edilir, para alınır. Veya araç eski sahibinin gösterdiği yerde eski sahibince kusursuz hale gelinceye kadar tamir edilir..

Ha kefalet özde değil sözde ise o zaman yapacak birşey yok..
    Çok güzel özetlemişsin katılıyorum...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ismail abi ile gereken konuları konuştum.oda yazacaktır birazdan.ben baskıbalatayı izmirden arabayı ilk aldırdığımda taktırdım.Arkadşaımdan balatayı aldım izmirde sanayide özel bir honda servisinde takıldı hatta d-d tune doğan adamı tanıyor.ben gözümle görmedim ama babam başındaydı aracın tamir edilirken ne ibnelik olduysa orda olmuştur.
    KİMSE KİMSENİN TAŞAKLARINI YALAMASIN ŞAKŞAKCILIK YAPMASIN.herkes kimin ne olduğunu biliyor.yüzlerce kişi ile gün içerisinde telefonla konuşuyorum parça satıyorum alıyorum ediyorum.allaha şükür ne haram lokma geçti bağazımdan nede kimseyi sikmenin derdinde oldum.İsmail abi bunları yaşamış 1 kez olsun aramadı bu sorun var şu sorun var demedi.sonra 3-5 kişinin gazına gelip söylediğine göre "içini soğutmak içn"bu konuyu açmış.Ben kendine dedimki ne sorunun olursa olsun bir alo de ben bir telefonla her sorununu hallederim dedim.Adam yoldayken 10 dk beklemiş motorun yağını kontrol ediyor.Eeeee doğal olarak yağ eksik görünüyor 2 lt yağ koyuyor.dedimki abi sakın zorlama basma araba çok duman atar haberin olsun.Sonra aradı tamam kardeşim dedi duman attı sonra düzeldi dedi.sonra distribitör içn söyledi.elektronik parça kaç yıllık şey değiştik düzelttik araba mükemmel oldu gazlıyoruz şimdi dedi.Gaz yemesi değişti nefes alması değişti dedi.Peki bunları yaparken bu araba su eksiltmiyormuydu yada sonradn conta patlayamazmı? bu adam sıkıştırdıysa gazladıysa ben nasıl kefil olacam siz söyleyin.

Kendi keldi otobana çıktık bastım araba ile 1-2-3-4 bitti 210 yaptıı vayy bukadar hızlımıydı bu araba dedi çok beğendi.Ozaman ne duman atıyordu bu arba nede kapaktan dolayı egzozdan su işiyordu.Kanala çektik arabanın altına üzerine baktı motoru açtı baktı gaz verdi dinledi.
    Ben ne yapmış olabilirim de 1000 km idare edecek şekilde bu adamı gönderecem.
    Şanzuman burada toplanmadığı için içini gözümle görmediğim için bir yorum yapamıyorum.Ama bildiğimve doğruluğundan emin olduğum tek birşey Prizdirek bilyası kırık olsa parçalanmış olsa ne dişli kalır nbe bişe üstelik araba okadar yolu gitmezzzzzzzzz gidemezzzz.
    Kapağı çatlak araba herazaman hararet yükseltir.Az önce konuşuyorum arabayla gazlıyoruz basıyoruz ne hararet yükseliyor nede bişe oluyor ama su eksiltiyor diyor.Radyatör hortumları çatlamış sertleşmiş tıkanmış diyor.Bu araba hiç bukadar soğuk görmedi istanbul soğuk memleket.Orda bu hortumlar çatlayamazmı? kul yapısıdır yaaaa.
    Bu adamın hiçmi şanssızlığı yok.Ben dedimki abi her ne olursa olsun bu konuda sana herzaman yardımcı olurum dedim yeterki bir alo de elimden ne gelirse yaparım zaten en fazla 2 ayda bir istanbuldayım gerekirse geldiğimde ilgilenirim dedim.Motor geçen sene izmirde yapılmış 40,000 km olmuş dedim kendine hiçbirinin aksini idda etmiyorum.
    KAPAĞI USTASINA DAHA SÖKTÜRMEMİŞ.aMA USTASI MÜNECCİM OLDUĞU İÇİN KESİN KAPAK ÇATLAKTIR SEKMANLAR PİSTONLARDA ÖLMÜŞTÜR KOMPLE REKTEFİYE OLACAK DEMİŞ.bu adam açık açık gel ben seni SİKECEM diyor.bunun başka bir açıklaması yok.Yada işin içndn çıkamayacak anlamadığı bilmediği motor(çünkü ismail abi dedi ilk kez söktüğü uğraştığı bir araba diye) bu şekilde kesin çözüme ulaşmak istiyor.
    Babama sordum sadece Balatayı değiştik sanırım diyor.Kii ismail abide balata zaten internetten baktım exedy e benziyor ama baskıda valeo yazıyor diyor.ama ben baskı balata aldım diye iyi hatırlıyorum.ordaki tek şerefsizlik izmirdeki ustanın adiliğidir.ama ben bir şekil yapıp o adamada ulaşırım hiç sorun değil.
    Hesabını veremeyeceğim birşey yok.İsmail abiye neden aramadın diyorum zaten bana şemsiye girmiş arayıp ne soracam sana diyor.Ama burda 2 saat harcayıp herşeyi yazıyor.Neymiş arkadaşları ara demiş kendi aramamış kalp kırmamak için.
    SADECE ŞUNU SÖYLÜYORUM KİMSE GÖTÜNÜ BAŞINI OYNATMASIN İSMAİL ABİDEN (civelek)HARİCİNDE KİMSE YORUM YAPMASIN KENDİSİDE GİRİP YAZACAK.KENDİSİDE SÖYLEDİ SÖKTÜRMEDİM KAPAĞI SÖKTÜRECEM EĞER CONTAYSA OLABİLİR BENİM HATAMDIR YADA ŞANSSIZLIĞIMDIR ÖZÜR DİLEYECEM SENDEN KONU ÜZERİNDE DEDİ.O YÜZDEN millete gün doğuyor boş adamlar burda yazıyor çiziyor. 2005 yılında siz bokunuzla gulle oynarken biz bu siteye üye toplamaya çalışıyorduk bu işlerle uğraşıyorduk.Gevezeliğin luzumu yok.Kim üzeirne alınırsa alınsın.
    Ben zaten bu adamı kazıklayacak biri olsam burdan 2 satır yazar banane ne bokun varsa ye der bırakır giderdim.Ama ben adamı aradım yarın git benim dediğim yere göster sana ödemedede kolaylık yaptıracam malzemedede yaptıracam dedim.kapakta çatlak çıkmazsa kendisinin burdan özür dileyeceğini belirtti 50 dk konuştuş.o yüzden
    KONUYU AÇAN civelek İSMAİL ABİ HARİCİNDE KİMSE KÖTÜLEYİCİ VS YORUM YAPMASIN...................(hiç kimse bişe yazmasın demiyorum.Ama bilip bilmeden tanımadan şahsi yorumlar yapılmasın.)

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burada insanlar birşeylere üzülüp yorumlarını yazıyor, bu forumum amacıda kısmen bu, kimsenin fikirleri yazması, g.tünü başını oynatması demek olmamalı bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burada insanlar birşeylere üzülüp yorumlarını yazıyor, bu forumum amacıda kısmen bu, kimsenin fikirleri yazması, g.tünü başını oynatması demek olmamalı bence..
    karşı tarafı dinlemeden böyle sahtekarlar var vs gibisinden konuşulmasından bahsediyorum ben.Okadar insan yorum yapmış şahsi kimseye bişe söylemedim söylemiyorumda.Benim tek muhattabım ismail abidir.onunlara aradım konuştum.
    Millet bilip bilmeden tanımadan yorum yapıyor ona kızıyorum

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir mal salak benım demekki herşeyini yaptırıp satıyorum zararına
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karşı tarafı dinlemeden böyle sahtekarlar var vs gibisinden konuşulmasından bahsediyorum ben.Okadar insan yorum yapmış şahsi kimseye bişe söylemedim söylemiyorumda.Benim tek muhattabım ismail abidir.onunlara aradım konuştum.
    Millet bilip bilmeden tanımadan yorum yapıyor ona kızıyorum
    ok........

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    MKT,

Öncelikle usluba dikkat. Kimse sana hakaret etmiyorsa sende bu forumun üyelerine hakaret edemezsin. Herkes kelamını düzgün bir uslupla, küfürsüz, hakaretsiz anlatıyorsa sende aynı şekilde anlatmalısın.

Ayrıca burası forum. 2 kişi haricinde kimsenin muhabbete katılmaması isteniyorsa özel mesaj veya msn gibi yollar tercih edilir. Burada konu açıldı ise, burası da ortak bir alan ise herkes yorum yazabilir. Bunu engelleme imkanın veya hakkın yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun.
    Bende akrabamın arkadaşının sözüne, bilgisine güvenerek bir araç aldım.5-6 ay kullandım aracı zarzor sattım.5liradan fazla zarar ettim.Bu saatten sonra babam olsa ustalarıma göstermeden arac almam.
    Buarada şakşakçıları da saygıyla selamlıyorum.

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorum yapanlara kızman başka, muhattabınla aranda konuşmaların başka. Ama forum ortamı genel bir ortamdır ve senin yazı üslubundaki sokup çıkartmalar kurallara aykırıdır. Kimse senin küfürlerini yada argo yazılarını okumak zorunda değil, derdini düzgün bir üslup ile anlatabilirsin.
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

yoshimura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun başına gelen gerçekten üzücü.Keşke bi servise gösterseydin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MKT,

Öncelikle usluba dikkat. Kimse sana hakaret etmiyorsa sende bu forumun üyelerine hakaret edemezsin. Herkes kelamını düzgün bir uslupla, küfürsüz, hakaretsiz anlatıyorsa sende aynı şekilde anlatmalısın.

Ayrıca burası forum. 2 kişi haricinde kimsenin muhabbete katılmaması isteniyorsa özel mesaj veya msn gibi yollar tercih edilir. Burada konu açıldı ise, burası da ortak bir alan ise herkes yorum yazabilir. Bunu engelleme imkanın veya hakkın yok.
    ben kimse hiç yorum yapmasın demedim.Sonradan editledim zaten açıklamayıda yaptım.Şahsi olarak olumsuz yorumlar yapılmasın dedim.Adam gelsin açıklasın herşeyi ozaman tamam yazsınlara ama herşey muallakta kaldığı için bilip bilmeden yorumlar yapılmasın.
    İnsan namusu şerefi haysiyeti için yaşar......En azından ben öyleyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    telefon konuşmamız yeni bitti mkt aradı suçlu duruma düştük önce tel ile arayıp bi haber verseydin dedi konuyu açmadan. tmm ben suçluyum ozmn kapakta çatlak olmayacağını benim yaptırdığım hararet sonucu bu olayın oldugunu sanzımandan kesinlikle haberi olmadığını baskı balatanın dış kısmındaki muhafazada valeo yazdıgının içinin exedy oldugunu söyledi. herşeyi geçtim ilk fırsatta arabayı radara götürmemi söyledi herşey için yardımcı olacagınıda bende şimdi öyle yapıcam. sonucu paylasıcam onu aramadan konuyu açtığımız içinde hatalı olduğumu söyledi ok tmm ozmn konu kilitlensin adminlerden ricam. servise girdikten sonra ve duruma göre ben burdan paylaşıcam.
    gerek açıklamayı yapmış ismail abi daha yeni gördüm

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    telefon konuşmamız yeni bitti mkt aradı suçlu duruma düştük önce tel ile arayıp bi haber verseydin dedi konuyu açmadan. tmm ben suçluyum ozmn kapakta çatlak olmayacağını benim yaptırdığım hararet sonucu bu olayın oldugunu sanzımandan kesinlikle haberi olmadığını baskı balatanın dış kısmındaki muhafazada valeo yazdıgının içinin exedy oldugunu söyledi. herşeyi geçtim ilk fırsatta arabayı radara götürmemi söyledi herşey için yardımcı olacagınıda bende şimdi öyle yapıcam. sonucu paylasıcam onu aramadan konuyu açtığımız içinde hatalı olduğumu söyledi ok tmm ozmn konu kilitlensin adminlerden ricam. servise girdikten sonra ve duruma göre ben burdan paylaşıcam.
    Şimdilik konuyu kilitliyorum. İleride konu ile ilgili bir paylaşım gerekir ise pm atıldığı takdirde açarım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)