21 den 26 ya kadar kapattık dahasına yuzumuz tutmadı gden bırısı var ıse kalanları yazdırsın biz kubilayy,clyogt,cemi yazdırdık
21 den 26 ya kadar kapattık dahasına yuzumuz tutmadı gden bırısı var ıse kalanları yazdırsın biz kubilayy,clyogt,cemi yazdırdık
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
beyler geze geze anca eve geldim, Emre bir çok detaya değinmiş ztni benim söyleyeceğim bir kaç şey var
**sıraya takılmayın, adınızı piyade okulu danışmasına yazdırıp, alım başladığında direk ilk postayla içeri girin! ((kimlik vs. sormuyorlar, adınızı yazdırdığınız listeyle karşılaştırmıyorlar))
**6,30da orada olmanız yeterli! 7.00gibi alımlara başlıyorlar! ((aracınızıla gidecekseniz en yakın mahalleye park edip 6,30da piyade okulunun önünde olun))
**sıkı giyinin!! ((içeride tam 6 saat geçirdim kat kat giyinmeme ramen ellerim hiç ısınmadı))
**içeride yiyecek içecek imkanı var!
**sınav kısa uzun seçiminin %20sini etkiliyormuş!
**çıkışta bisküvi, vişne suyu, çikolata dağıtıyorlar
ALLAH kolaylık versin arkadaşlar.
ama unutmayın herkes mal gibi davranıyo, kaynak olduğunuzu bile bil anlamazlar![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
ayrımcılık dediğimiz olay o kadariçeride koyun gibi o tarafa gidelim bekleyin, bu tarafa gidelim bekleyin şeklinde güdüyolar adamı
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
crayz yarn sabah ordayızmakturan yarn geldgnde bızı bul bzmkılerle aradan kaynarsn yoksa cok beklyceksn sana tel yazıyorum ozeldn
askerlık subesi onunden yazıyorum yogun akıcı burası yarn gelcek varsa ısm yazdrmayı deneye bılırız
ya arkadaş koskoca ordu diyoruz ama hala iki eliyle bi s.ki düzeltemiyor bu adamlar ya..
Senin hangi merkeze kaç kişi gönderdiğin belli, bunlarıda günlere saatlere bölde gönder işte ya.. kim hangi gün hangi saatte gideceği belli olsun, sen ne diye milleti gece yarıları sıra no aldırtma stresine sokuyorsun, neden milletin saatlerini harcatıyorsun orda..
bu kadar mı embesil olunur ya..
Sene olmuş 2012 hala aynı muhabbetler..
Sekolive sagolsun cok rahat sekilde girdik, hallettik ciktik isleri. Totalde 3 saat surdu. İlk grup oldugumuzdan da hic ugrasmadan oldu bitti valla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)