şimdiden hayırlı teskereler.
silüs tarihinizden itibaren 6 ay sayıcaksınız yanı 31 kasım - 30 mayıs arası askersınız.
12 gun ıznınız var artı yol ıznı alabılırsınız..sımdıden kolay gelsın hayırlı teskereler.
şimdiden hayırlı teskereler.
silüs tarihinizden itibaren 6 ay sayıcaksınız yanı 31 kasım - 30 mayıs arası askersınız.
12 gun ıznınız var artı yol ıznı alabılırsınız..sımdıden kolay gelsın hayırlı teskereler.
murat bizim bir arkadaşımzda o bölümden yanılmıyorsam o sene mezunismail danacı hatırlarmıısn?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Hocam kısaca ve ozet olarak neler alalım yanımıza her kafadan bir ses cıkıyor![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
valla az don az tshirt 1 içlik çorap ve işte o traş mraş seti gurubu ve taban silikon
önemli olan bunlar en azından acemliğe sanırım![]()
ufak kilitlerden alın beyler,cok lazım oluyor.
OEM+
Don, atlet ve çorabı bol tut. Mutlaka silikon taban astarı götür. Pudra, deodorant, mantar kremi faydalı şeyler. Duş için gerekli alet edevat da yanınızda olsun.. Gerçi 1-2 hafta duş alamazsınız ortama ayak uydurma telaşındayken muhtemelen. Trai takımınızın içinde iğne iplik mutlaka olsun.
İlk 1 ay sadece yüreyeceksiniz, çıtırdan da spor.. Soğuk döneme girdik, o yüzden envai çeşit içlik ve asker kazağını da unutmayın.
Bu arad 1 aydan sonrası için;
Asker magazalarında bir poşet satılır. Canlı sobadır adı. Poşeti yırtarsınız içinden ufak bir kese çıkar poşet boyunda. İçinde minik taş parçaları vardır. 10 dakika sonra deli gibi ısırnı, takribi 10 saat sıcaklığını korur. Her nöbete değil de çok soğuk nöbetlerde belinize, sırtınıza, gögsünüze koyarsanız iyi edersiniz.
Ayrıca ayaklar için de daha önce belirttiğim elektrikli taban astarını acemiliğinizden sonra mutlaka istetin. Taban astarı, içinde rezistans var. Topuğundan bir kablo çıkıyor, baterisine bağlanıyor. Baterisini de bota asıyorsunuz, ufacık birşey. 6 saat rahat götürür sizi 1 şarj. Komutanınıza sorun, okey derse alın. Aksi takdirde ayaklarınız çok üşeyecek çook
arkadaslar oncelıkle herkese hayrlı teskereler sımdıden bende 337 kd olarak askerlıgımı tamamladım aklınza takılan bsy olursa seve seve elımden geldıgınce yardımcı olurum gecen sene bu zamanlar bende sızın gbı heyecanlıydım cevremdekı kd askerlık yapan herkesı soru bombardımanına tutardım![]()
izmir tarafına gelen olursa yardımcı olmaya calısırım. helekı konak orduevıne dusen olursa mısafırımdır![]()
nereye duseceginizden daha cok nasi bi komutana duseceginiz daha cok onemli...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)