User Tag List

Sayfa 31/43 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
815 sonuçtan 571 ile 589 arası

Konu: 343. Dönem Yedek Subay ve Kısa Dönem Askerler (ARALIK 2011)

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratGürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kısa dönem Arkadaşlar sizleri ezerlerse biraz sert yapın çavuş kollukları başlayınca zaten kös kös bakakalıyorlarr her türlü .çıkartırsınız acınızı
    benim sıkıntım olmaz sanırım. Şırnak Asker Hastanesi Usta birliğim. istirahat konusunda kolaylık sağlarım.
    onlar da kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez hesabı beni ezmezler sanırım
    yada öyle umuyorum bakalım artık
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynısı buradada olmuş o zamanda sopa devreye girmiş sonra anlaşmışlar
    Vermemişmi mahkemeye? Bize el kaldıramazdı hiçbir uzun dönem. Hatta bir tanesi yanına 3-4 kişi alıp üzerime yürüyüp saldırmaya çalışmıştı.

Hiç istifimi bozmadan. Hadi dalın, elimi kaldırmıcam. Dalın ondan sonra ben giderim siz discoda 300-500 yaparsınız, giderken de kıçımla gülerim alayınıza dedim.

Tırs tırs geri gittiler

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vermemişmi mahkemeye? Bize el kaldıramazdı hiçbir uzun dönem. Hatta bir tanesi yanına 3-4 kişi alıp üzerime yürüyüp saldırmaya çalışmıştı.

Hiç istifimi bozmadan. Hadi dalın, elimi kaldırmıcam. Dalın ondan sonra ben giderim siz discoda 300-500 yaparsınız, giderken de kıçımla gülerim alayınıza dedim.

Tırs tırs geri gittiler
    abi senden korkulur walla
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi senden korkulur walla
    Aklını kullanacaksın, it köpekle it köpek olmayacaksın. Bu her zaman her yerde geçerli. Senin yiyeceğin en fazla 1 sopa o da 1 haftada iyileşir. Karşı tarafın kaybedeceği şey daha fazla. Dedenin bıyığı değil o kolundakiler, bir anlamı var. O anlamı kullanmalısın sende

Bak mesela sana bir çakallık daha..

Velev ki telefonla yakalandın... Disco kaçınılmaz görünüyor. Savunmanı şu şekilde yap,

Bölükteki tüm komutanların ( ne kadar varsa rütbe say ) telefonla görüştüğünü gördüm, onlardan kıskandım, nişanlımla sorun yaşadığımdan sorunlarımı giderebilmek adına içeri telefon soktum. Ankesörlü telefonla konuşmak için de kart alacak param yoktu.

O savunma bölük komutanı masasında yırtılır. Mahkemeye çıkmaz. Ha o günden sonra biraz ebeni bellerler ama discoya gitmezsin Benden önceki kısa dönemlerde yaşanmış bir olaymış bu

MuratGürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Usta birliğine henüz gitmemiş arkadaşlar gittiğinizde baştan nasıl başlarsa öylede devam eder. En baştan sağlam durun. Biz konyada ASAL dayız 6 kişi geldik ben ve bir arkadaşım dışındakiler çopk samimi oldular en baştan bazı şeyleri alttan aldılar şu anda onlara enseye şaplak durumundalar adam bende 5 yaş büyük adıyla laubali şekilde konuşuyorlar bana abi diyorlar. Birazda agresif olmak zorundasınız yoksa içtimaları toplayamassınız temizlik yaptıramassınız sonuçta konutan size kayar onlara kimse bişey demez. Ondan en baştan düzgün ve seviyeli başlayın. Görev dağılımı olana kadar biraz iş yapıcaksınız ondada sivrilmeyin iş varsa kalkın gönüllü yapoın kimsenin emriyle lafıyla yapmayınki ağızları sizleri çağırmaya alışmasın

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak mesela sana bir çakallık daha..
    Velev ki telefonla yakalandın... Disco kaçınılmaz görünüyor. Savunmanı şu şekilde yap,
    Bölükteki tüm komutanların ( ne kadar varsa rütbe say ) telefonla görüştüğünü gördüm, onlardan kıskandım, nişanlımla sorun yaşadığımdan sorunlarımı giderebilmek adına içeri telefon soktum. Ankesörlü telefonla konuşmak için de kart alacak param yoktu.
    O savunma bölük komutanı masasında yırtılır. Mahkemeye çıkmaz. Ha o günden sonra biraz ebeni bellerler ama discoya gitmezsin Benden önceki kısa dönemlerde yaşanmış bir olaymış bu
    insanlara yanlıs bılgı verıyorsun.
    boyle sacma sapan bır savunmadan o askerın .otune gırecek seylerın haddı hesabı olmaz.ceza da alır.dayak da yer...
    ha senın b.k.'n seceresızmıs,bısey yapmamıs ama bana bu sekılde savunma veren bır asker olamadı.olamaz da.bana gıren cıkan bısey olacagından degıl saygısızlıktan oturu.

cunku rutbelılerın belırtılen yerlerde telefon kullanmaları yasal.askerın ıse hudut ıcıne sokması bıle yasak , burda sacmalamıssın bu 1.
    nısanlını gormek ıcın ızın ıstedın mı dıye sorarlar? bununla ılgılı var mı yazılı bısey? yok. bu 2.
    hadı ıznı gectım revıre cıktın mı, rdm ye cıktın mı? var mı yazılı bısey ? yok. bu 3.
    b.k'ndan borc para ıstedın mı? bu 4.
    yanı kacarı yok bu askerın anlayacagın.

mahkeme derken? cep telefonundan mahkeme harıcı sadece savunma alarak da oda hapsı verebılırsın askere. hıc ugrasmaya gerek yok oyle mahkemeyle.olmadı gorev kaptır dur-ceza bıle vermene gerek yok yanı,ıcerıde safak saysın...

masallah ıt kopekle ugrasma dıyorsun ama yazdıgın mesajların cogun da soyle yaptım boyle yaptım demıssın agzından salya damlayarak. demek kı ınsan egosuna az da olsa hakım olamıyormus degıl mı? 3-5 ay ust devre olunca bıle ınsanların canına okuyorsunuz. rutbelılerın yaptıgı 2*3 hata sıze omur boyu batıyor ama...

neyse gecelım ben telefondan yakalasam ne olur'a?
    sımdıye kadar sayısız telefon yakaladım.kı hıc arama felan yapmam.huyum degıl askere askerlıgı zından etmek, hapıshane ortamı yaratmak.
    adamın amacına baglı, ne olacaklar.
    sen herkesın ıcınde muzık dınlersen/cebınde gozukecek sekılde tasırsan-ceza da alırsın-dayak da yersin vsvs.
    kuytu bır yerde yakalanırsın. amacını soylersın adam gıbı. telefon da kamerasız vs ise.en yakın zamanda dısarı cıkarmak ıcın teslım alırım vs.
    he zaten askerlerımın cogu benım telefonumdan gorusme yapıyor.ıstedıklerı zaman evcıye-ızne de cıkarıyorum, ıznı kalmadı mı? ıstırahat verıyorum.
    olması gereken de bu.tabı hakedene.dedıgım gıbı, ıtlere de ıt gıbı davranacaksın.
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acemıyken revırde bana ahkam kesen uzun donem ben cavus olunca abı hoca ayagı cekmeye baslamıstı
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şimdi batman a gidicem sanırım çarşı izni yokmuş çarşı izni olmayan yerde ailemiz gelince evci izni olurmu bir otele vs gitmek için bilen varsa yazıversin bir zahmet
    Team PAŞAOĞLU

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şuan iyi makara yapıyorum uzunlarla. bişey soluolar ben görürmüyüm diorum birazda onların canı sıkılsın dımı kaldı 15...
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 159 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boyle sacma sapan bır savunmadan o askerın .otune gırecek seylerın haddı hesabı olmaz.ceza da alır.dayak da yer...
    ha senın b.k.'n seceresızmıs,bısey yapmamıs ama bana bu sekılde savunma veren bır asker olamadı.olamaz da.bana gıren cıkan bısey olacagından degıl saygısızlıktan oturu.

cunku rutbelılerın belırtılen yerlerde telefon kullanmaları yasal.askerın ıse hudut ıcıne sokması bıle yasak , burda sacmalamıssın bu 1.
    nısanlını gormek ıcın ızın ıstedın mı dıye sorarlar? bununla ılgılı var mı yazılı bısey? yok. bu 2.
    hadı ıznı gectım revıre cıktın mı, rdm ye cıktın mı? var mı yazılı bısey ? yok. bu 3.

mahkeme derken? cep telefonundan mahkeme harıcı sadece savunma alarak da oda hapsı verebılırsın askere. hıc ugrasmaya gerek yok oyle mahkemeyle.olmadı gorev kaptır dur-ceza bıle vermene gerek yok yanı,ıcerıde safak saysın...

masallah ıt kopekle ugrasma dıyorsun ama yazdıgın mesajların cogun da soyle yaptım boyle yaptım demıssın agzından salya damlayarak. demek kı ınsan egosuna az da olsa hakım olamıyormus degıl mı? 3-5 ay ust devre olunca bıle ınsanların canına okuyorsunuz. rutbelılerın yaptıgı 2*3 hata sıze omur boyu batıyor ama...

sımdıye kadar sayısız telefon yakaladım.kı hıc arama felan yapmam.huyum degıl askere askerlıgı zından etmek, hapıshane ortamı yaratmak.
    sen herkesın ıcınde muzık dınlersen/cebınde gozukecek sekılde tasırsan-ceza da alırsın-dayak da yersin vsvs.
    kuytu bır yerde yakalanırsın. amacını soylersın adam gıbı. telefon da kamerasız vs ise.en yakın zamanda dısarı cıkarmak ıcın teslım alırım vs.
    he zaten askerlerımın cogu benım telefonumdan gorusme yapıyor.ıstedıklerı zaman evcıye-ızne de cıkarıyorum, ıznı kalmadı mı? ıstırahat verıyorum.
    olması gereken de bu.tabı hakedene.dedıgım gıbı, ıtlere de ıt gıbı davranacaksın.
    uzun dönem askerler de rütbe olmadan kısalara ızdırap olma derdindeler genelde
    ama kısalar çavuş yada onbaşı oldu mu iş değişiyor bi sakinleşiyolar
    dediklerine katılıyorum ama..
    herkes aklını kullanıp haddini bilse hiç sıkıntı çıkmaz zaten
    telefon mevzusunda bizde çok sıkıydı. telefonu uzman çavuşlar yakalarsa genellikle çok sıkıntı çıkartmıyorlardı bi iki arkadaşın 2 hafta çarşısını kitlediler.
    ama bölük komutanı yüzbaşıya yakalattı bi tanesi,biri de tabur komutanı binbaşıya
    ikisi de 15 gün askeri cezaevine gitti erzurumda disko yoktu direk cezaevi

bu arada nickini değiştirmişsin avatarın olmasa tanımıycam
    alt devir severdin eskiden beri, en altlardan basabilceğin bi araba almışsın hayırlı olsun

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben yarbay habercisiyim alayına gider
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada nickini değiştirmişsin avatarın olmasa tanımıycam
    alt devir severdin eskiden beri, en altlardan basabilceğin bi araba almışsın hayırlı olsun
    degıstırme talebınde bulundum hala 159 gozukuyor.
    evet severım.s2k ıle bıle altlarda denedım.
    tesekkurler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Öncelikle subaysın sanırım..

Cep telefonu konusu daha önce de bahsettiğim gibi eski kısa dönemlerde yaşanmış bir olay. Bu şekilde savunma vermiş ve ceza almamış. Ama gene yazdığım gibi biraz canına okunmuş sonrasında.

Ağzından salya damlayarak yakıştırmasını hiç yakıştıramadım. Öncelikle ben 3-5 ay üst devre olmadım, olamazdımda.. Zaten topu topu 5 ay yaptım. Üst devre diyebileceğimiz çavuş rütbesini aldıktan sonra da alt devre diyebileceğimiz uzun dönemlerin alt devrelerini kolladım. Çok bilirim uzun dönem üst devreler arasından alt devreleri çekip kurtardığımı.. Sabahın 5'inde temizliğe kaldırılan en alt devreyi tekrar yatağa soktuğumu.. Yağmurda mevzide sırılsıklam olan ve üst devresince kuleye alınmayan alt devreyi devriye atarken görüp kuleye çıkarttığımı.. Kısaca uzun dönemlerin üst devrelerince hayvan gibi davranılan, ezilen yeni gelmiş çocukları ezdirmediğimi..

Benim derdim 3-5 kişi toplanıp 1 kişiye dalmak isteyen uzun dönem üst devreler, millete ızdırap olan uzun dönemlerle idi. Sanırım tam okumamışsın. O derdimi de senin tabirinle ağzımdan salyalar akarak, benim tabirimle kolumdaki çizgileri kullanarak kavga etmeden yani onların istediğini yapmadan çözdüm.

Rütbelilerin yaptığı hatalara gelince de, şahsıma yapılmış çmür boyu unutamayacağım pek bir hata olmadı. Çoğu komutanımla halen konuşurum. Bu konuyu nerden çıkardın pek anlayamadım.

Neticede itlere it gibi davranacaksın demişsin.. Ben de bunu yaptım. İnsana insan gibi, ite it gibi davrandım... Ama ağızdan salya damlatma oldu bunu söylemem...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet kıdemli üsteğmenim.

bahsettiğin olay yasanmamıstır demedım zaten . senın b.k'nın kıtaptan (ıc hızmetler & as.c.k. nu vs.) haberı yokmus dedım. zaten, takdır edersınkı ust-amır her zaman haklıdır.(amırın farkı dırek ceza verebılme yetkısıdır) bu bızde de gecerlı. 1 ust sınıfım bıle bana herseyı yaptırabılır. he yaparsın ama raporunu da yazarsın rahatsız oldugun bısey varsa.ama senın soyledıgın-orneklendırdıgın sey buradakı genclerı heycanlandıracak cınsten.basları belaya gırsın ıstemem.yoksa dedıgım gıbı bana gıren cıkan bısey olmaz.zaten yasak bısey sokmak ısteyen herseyı sokar ıcerı.bunu askerı okulda bız de yaptık keza

agzından salya damlamasından kastım, cok yasayarak-heyecanlanarak anlatmıssın olayları. yoksa kotu bır benzetme felan yok. cok takılmıssın buna. sankı bundan zevk alıyormussun gıbı demek ıstedım. hakaret olarak degıl. kı yazdıklarından da kotu bırısı olmadıgın ama kotulerı de cezasız bırakmadıgın cıkıyor. benım takıldıgım tek nokta komutanlarına ıt kopek yakıstırması yapmandı. bunu da askerlere soylemıssın,ben yanlıs anlamısım. ozur

rutbelılerın yaptıgı hataların batması genel manada, sadece sana soyledıgım bısey degıl yanı. soylemek ıstedıgım, ınsanlar bazen bazı seylere kızıyor ama aynı mevkıye geldıklerınde aynı davranıslarda bulunuyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada foca'ya gelen hıc olmadı sanırım ya da ben kacırdım

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üniversite Dönemini Atlatıp, Açıktan 4 e tamamlayıp sonrasında kısa dönem gidicem, heralde askerlikten önce evlenicemde, bakalım nasıl olucakk

Askerde olan arkadaşlara, hayırlı tezkereler
    Emre Kalkan

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada foca'ya gelen hıc olmadı sanırım ya da ben kacırdım
    FUA nickli arkadaşmz ordaydı ama sanrım şuan şırnak da olması lazm uzun dönem cıkmstı ona
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaybuRtlu69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üniversite Dönemini Atlatıp, Açıktan 4 e tamamlayıp sonrasında kısa dönem gidicem, heralde askerlikten önce evlenicemde, bakalım nasıl olucakk

Askerde olan arkadaşlara, hayırlı tezkereler
    Allah selamet versin hala da gorusurum kendisiyle boluk komutanim "askere bekar gelene parmak, evli gelene kol, cocuklu gelene bacak girer" derdi hep

etrafimdan gozlemledigim kadari ile tavsiyem evlenip gelme askere

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    FUA nickli arkadaşmz ordaydı ama sanrım şuan şırnak da olması lazm uzun dönem cıkmstı ona
    ok

10krkktkrkrk

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)