bir gunlük evcimizi aldık![]()
yarın yeni birliğime katılıcam herkese hayırlı teskereler.
bir gunlük evcimizi aldık![]()
yarın yeni birliğime katılıcam herkese hayırlı teskereler.
aynen evcimi aldım geldim aksam geri birligime teslimim herkese hayırlı teskereler ahalitekirdağ / malkaradan hayraboluya ustalıga
![]()
1881 - 193∞
her şey anlattığınız gibiydi ama biz türker reisn bölüğüne düşmedik düşenler vardı ama ben oraya düşmedim kısa dönem sayısı çok fazla olunca 3.bölüğe attılar bizi...3+1 kuralını beynimize kazıdılar resmen yaşar bal geldi bizim bölükle yemek felan yedi günde 4-5 çeşit yemek yiyosunuz felan diyo ama ben 2 çeşitten fazlasını göremedim hele sabah kahvaltısı yani ne desem bilmiyorum ama bunada şükür![]()
![]()
yemekler idare ederdi ama bulgur pilavını çok severdim bu saatden sonra yiyeceğimi sanmıyorum çünkü yediğimiz bulgur pilavları hepsi kumluydusabah su sıkıntısı çok çektk 15 tane musluktan 3 tanesi akıyodu yani en azından akmaya çalışıyodu
ben hasta olmadım çok şükür sadece boğazlar gitti bunada şükür milleti ambulanslarla felan götürdüler ateşler içinde günde 20 kişi revire gidiyodu
bizim komutanlardan yana hiç bi sıkıntımız olmadı şükür aladdin üstteğmen vardı şeker gibi adamdı gerçekten .....
ama hiç oturduğumuzu hatırlamıyorum eğitim alanı ve yemekhane arasında rap rap rap mekik dokuduk yani tuvalete akşamları iştimadan sonra anca gidebiliyoduk
) daha anlatcak şey çokta milletin gözünü korkutmayalım
![]()
![]()
SDR GARAJ
benim yemin töreni olalı 1 hafta olduçok şükür beklediğimden çok daha güzel buralar sadece biraz soğuk oluyo sabahları
![]()
yarın şehitlik gezimiz var
Çanakkale Ezine'den selamlar![]()
Şaka gibi usta birlğim Umuryeri-Beykoz
bugun 5te teslim olucaz herkeze hayırlı teskereler![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
ohh millet acemiliği bitirmiş![]()
bizim hala 2 hafta acemiliğimiz var. dayanıcaz bakalım
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
kubilayy da yenimahalle inz bolugunde karşılama takımına düşmüş eğitim ağır olacak diye sölentiler varacemiliği iiyi geçmişti ama ustada kasacaklar gibi
hepnize iyi teskereler arda bu kadar şans olmaz helal olsn![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
www.honda-tech.com
32 kişilik koğuş. yemekhane koğuş arası yürüyerek 8 dakka. senden sonra büyümüş bura. kütahya jandarma gelmiş buraya. 3500 acemi er var toplamda 9 bölük. ben 9. bölükteyim. uzun koğuş diyorlar o binada 1. koğuş 1. yataktayım. L koğuş ve 2 katlı koğuş da var burda. 2 tabur nizamiyesi tarafında. alay içtima alanı tam ters tarafta kalıyor. sen ordaki kapıyı mı kastettin yoksa bizimkini mi bilemedim şimdi :d
dün albay yılbaşımızı kutlayacak diye 2 km yol yürüyerek gidip geldikbacak kası yaptık
![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
www.honda-tech.com
Bnmde bgn acemilik bitti ibrahim saolsun yardimci oldu egitim vs gormedik adam gibi ama askerlik bana koydu 1 gun yapilcak is degil yani (sahsi fikrim) dagitimda batman cikti bana insansiz ucus sahasi komutanligi heronlarin ussu,uzak olunca moralim bozuldu 7 gun dagitim kullandim ins usta birliginde zaman daha hizli akar bnm acemide en buyuk sikintim zamandi gecmiyor arkadas
Bu arada batmanla ilgili bilgisi olan paylasirsa sevinirim
Team PAŞAOĞLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)