:D eyv. keptın
olur :D yalnız kalmayak
Printable View
balıkesir jandarma olan varsa da hber etsin yardımız olur belki:)
tr nın en guzel egıtım bırlıgıdır ben 5 . bölukte acemılık yaptım odalarımız 4 kısıydı sosyete kogusu derlerdı ...acemılıkten sonra gıtcegın yer yıne aynı yer olursa nobet tutcaksın ve karargah bolugundesın kesın ama acemılık sadece kalıcaksan guzel yer super zevklı bıryer halı saha ınternet cafe basketbol sahaları kantını mukemmel otluk cımlık yasadın yazın guzel olur egıtımıde zor degıldır komutanlar cok ıyı ben 2008 de gıttım tabı arac komutanıydım 8 saat nobet tutuyrdum ...sız sanırım egıtımı arka 5ıncı bolukte goruceksınız temız bıryerdı yemeklerıde cok guzel yanlız ben hıc gunes gormedım kastamonuda gunese hasret kalabılırsınız tabı sımdı yaz gelıyr bayagı gunes olur:) kastamonuda guzel ınsan pek yoktur bıkac carsısı var ...koguslarda 11ıncı kogusta kamıstm ust akat banyonun hemen yanı ufak kogus:)heyt be ozledım cıdden
Jandarma Kısa Dönem Er
Acemilik:Hatay / Serinyol
Usta Birl.:Şırnak/Uludere
Nasipse bugün yolcuyuz.Gidelim bakalım biraz dağ taş görelim:)
agustosta da ben askerim bakalim bu donem giden arkadaslara simdiden hayirli teskereler
Kıbrıs kolorduya düşen varsa yazsın yardımcı olalım..
Dün istanbulu boyadım :)
şafak 33 beyler dağılın :D
herkese hayırlı teskereler 345 lerın ALLAH yardımcısı olsun sfk :012
allah 345 lerin yardımcısı olsun bu sıcakta nasıl yapılır askerlik bilmiyorum .... şafak 32...