Cem hayırlı olsun.Sıkma canını benım zamanımda da Batman'a gidenler vardı rahat yaptıklarını söylemişlerdi.Sayarsan bitmez rahatına bak ;)
Printable View
Cem hayırlı olsun.Sıkma canını benım zamanımda da Batman'a gidenler vardı rahat yaptıklarını söylemişlerdi.Sayarsan bitmez rahatına bak ;)
Cem kanka yeni gordum arkadasimda aynen kutahyadan batmana gitti 341 kd oda bulabilrsen adi recep akarsu yardimci olur sana son gunleri zaten. Tek bildigim carsin baya sikinti :s ... Buarada benimde gorevim belli oldu yeni birlik gayet rahat styla mermi emniyetci oldm gece 7 sabah 7 gelene sarjor ver veya al gunduzde uyumaca seklinde devam ediyorum hayirli teskereler herkese
Silahlık olmuşsun.. En mükemmel iştir. İçtimaymış, gündüz yapılan işlermiş, spormuş, 1001 amelelikmiş, komutanların dırdırıymış hiç uğraşmazsın. Geceleri de kafana göre takılırsın, zaten 1-2 saatte 1 gelirler şarjör almaya. O arada uyu, kitabını oku, tv varsa onu seyret.
Günler de çabuk geçer gündüz uyuyup gece çalışacağın için. Şimdiden bitirdin say askerliği
bende silahlıktım ama o kadar rahat deildi ya :D
gündüz koğuştaki danalar uyutmuyodu gündüz 4 saat falan anca uyuyodum. bide 12 saat silahlık nöbeti üstüne bide 2 saat çapraz nöbet vardı.
gideceği yerdeki şartlara bağlı birazda yani :)
işallah şartların iyidir berkan.
Telefondan alinti yapamiyorum idare edin Evren \ Can silahlik ayri mermi ayri bizde benimki mermi kismi sadece gunduzleri kogusta cok insan olmuyo zaten aynen nobet yok bisey yok. gece arada uyuklama bol bulmaca kitap tabi mevcut stok yapiyorum :)1 ay gece 1 ay gunduzcu oluyosn gunduz olunca gece capraz varda oda 341.ler gidince biz cavus olcaz o aradada ben geceden gunduze gecmis olcam.ozamanda capraz degilde devriye olursa olucak sadece suanki 341. Lerlede ve oncekilerde sistem boyle devam etmis insallah ayni stilden biraz karisirk yazdisam kusra bakmayin :D
senin durum iyiymiş ozaman berkan sıkıntı yok hayırlı tezkereler :)
saolasın can aynen ole bakıcaz artık olede bolede bitcek
Bugun benımde torunlarım geldı.baba olmadan dede olduk.ınsallah hepınız sıkıntısız bıtırırsınız.safak 15
kanka tamam aynı yerden bahsediyoruz. :)
bizim kaldığımız yerler eski 5. bölük yerleri. hatta kaldığın yerin tam karşısındaki binada muhaberenin bitişiğindeki yerde kalıyorum. sizin yerler hala 4 kişilik ama usta askerlerin. acemilerinki 30+ kişilik :) neyse son 5 gün kaldi. bitiriyoruz. sonra ver elini şırnak :D
Torunlarım geldi artık bende 341kd yim. Şafakta sadece 9...
Biz bitirdik sizde bitirirsiniz canınızı hiç sıkmayın allahda sabır versin..
sivas il jandarma düşen varsa fena ezilcekler 91/2 ler çok fena hırs yapmış durumdalar şuan bu hafta bekliyoruz :):)
Kısa dönem Arkadaşlar sizleri ezerlerse biraz sert yapın çavuş kollukları başlayınca zaten kös kös bakakalıyorlarr her türlü .çıkartırsınız acınızı :D
Bir de şey vardı;
Gene böyle artistlenen tipleri nöb. çvş olduğum günlerde uyandırmazdım. Yani klasik koğuş kalkımı yapar, yataktan tek tek dürterek kaldırmazdım. İnsan olanlarınsa başında beklerdim kalkana kadar..
Neyse, bireysel olarak uyandırmadıklarım Geç kalırlardı içtimaya, 1 gün içlerinden biri hiç gelmedi. Binbaşı içtima alanında bu uyuyo yatağında. Adam kendi buldu bunu uyurken. Anasından emdiği sütü burnundan getirdi :)