www.honda-tech.com
tr nın en guzel egıtım bırlıgıdır ben 5 . bölukte acemılık yaptım odalarımız 4 kısıydı sosyete kogusu derlerdı ...acemılıkten sonra gıtcegın yer yıne aynı yer olursa nobet tutcaksın ve karargah bolugundesın kesın ama acemılık sadece kalıcaksan guzel yer super zevklı bıryer halı saha ınternet cafe basketbol sahaları kantını mukemmel otluk cımlık yasadın yazın guzel olur egıtımıde zor degıldır komutanlar cok ıyı ben 2008 de gıttım tabı arac komutanıydım 8 saat nobet tutuyrdum ...sız sanırım egıtımı arka 5ıncı bolukte goruceksınız temız bıryerdı yemeklerıde cok guzel yanlız ben hıc gunes gormedım kastamonuda gunese hasret kalabılırsınız tabı sımdı yaz gelıyr bayagı gunes olurkastamonuda guzel ınsan pek yoktur bıkac carsısı var ...koguslarda 11ıncı kogusta kamıstm ust akat banyonun hemen yanı ufak kogus
heyt be ozledım cıdden
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
Jandarma Kısa Dönem Er
Acemilik:Hatay / Serinyol
Usta Birl.:Şırnak/Uludere
Nasipse bugün yolcuyuz.Gidelim bakalım biraz dağ taş görelim![]()
SONGÜR GARAGE
CTR Turbo Type-R
www.honda-tech.com
şafak 33 beyler dağılın![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
herkese hayırlı teskereler 345 lerın ALLAH yardımcısı olsun sfk :012
allah 345 lerin yardımcısı olsun bu sıcakta nasıl yapılır askerlik bilmiyorum .... şafak 32...
SDR GARAJ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)