Mislari muslari gecip adam gibi seyler aktarin suraya..gitmeyenleride killandirmayin her birlik her komutan farklidir..ben askerde kisa döneme yumruk attim böluk komutanin önunde hic bir bokta olmadi,bagirip cagirdi ama ben hakliydim oda biliyordu.yok mahkemeymis söyle olurmus böyle olurmus.
Ben doguda yaptim hak hukuk yok bir gece ansizin hersey degisir..uzun donemi kisasi yok hakli haksiz var.
30 kusur karakolun 20 kusurunude gezdim.her yerin kurali duzeni kendine..
emre askerlik anlatılanlara göre bence evlilik gibi evlenip cok mutlu olanda var cok dertli olanda var, askere gidip süper rahattı evimden iyidi diyen var, askere trilyon verseler bidaha gitmem diyende vardüştüğün yere yanındaki adama başındaki komutana göre sanrım çeşitlilik gösteriyor.
kısa dönem süloğluna düşen bi abim var adam diyoki keşke hakkaride uzun yapaydım okadar bıkmstı düştüğü yer sürgüne gidenlerin yeriymis biz kısa dönemi neden oraya verdiler anlamadım 5.5 ayda diyordu![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ulan telefon konusunu gördüm askerliğim geldi aklıma beytepe de tümgeneral yazıcısıydım telefon serbesttı bana ama rütbelilere bile yasaktı ztn yasak daha yenı gelmişti bölük komutanı yüzbaşı sırf o yüzden ayardı bana taciz ediyodu sürekli en son dayanamayıp daldım tekme tokat habercisi zor aldı elimdensonuç 40gün mamak allah tan paşa 0 a çizik attıda yırttım 4 gün yatıp cıktık ama o 4 gün harbi cok sıkıcıydı paşanın habercisi geliyo ellemeyin demişler arkadaş biraz işkence falan yapsalar gene iyi vakit geçer 4 gün oturdum sivilce cıktı heryerımde
asıl bomba gittim mapusa dedim siz niye geldiniz biri diyo hat yakalattım 20 gün biri diyo nöbette oturdum 15 gün biri diyo sigara içerken yakalandım 21 gün bana soruyolar sen nıye geldın 4 güne boşverin diyodum söylesem linç edecekler auheauhea
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
kardeşim çok uzaga gitme ben 6 ay boyunca bingölde o kdr rahattımki olamaz böyle birşey ikinci 6 ayda birşey oldu yazmıyım buraya şimdi,o 6 ay bana 6 sene gibi geldi..her gece duvarlara yumruk atıyordum son 6 ay geçmek bilmedi..
Her ne ise sonuç olarak her yer farklıdır.Hatta aynı yerde bile bölükler arası bile farklılıklar gösterir...
gercekten guzel oturmuş...kırmızılar...adam gibi 1şey aktarmıssın gercekten
ama bız de kült haline gelmiş bu. sende suc yok. maasallah askerde bırını dovmeyen yok. herkes bırılerını dovmus. bır allah'ın kulu da dayak yedım demez. 1 de en asagı yuzbası olacak ama dovulen sahıs. daha da gıderı vardır cunku
benım ascım bıle g3 le nişan alarak fotograf cektırıp gıttı. goren de komando sancak.pek sevıyoruz şovu
![]()
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
Yok yahu komutanlarımı severdim çok. Genel olarak askeri fazlasıyla severim. O yüzden asla ( haksız yere haksız bir ceza vermiş olsa dahi ) komutanlar için böyle bir tabir kullanmam. Yanlış anlamışsın sende, doğru yerde buluştuğumuza göre problem yok
Hatta şunu bilirim ki, verilen cezayı salim kafayla düşündüğünde mantıklı bir sebep mutlaka bulunur.
Senın ascının resım cektırmesı ile konunun ne alakası var?Yuz basımı dövdum dedim? kısa döneme yumruk attım hiç birşey olmadı dedim.Ağzını burnunu kırdım yazardım şov yapıcak olsam ki öyle bir şey olmadı ağzından çıkan bir kelime yüzünden anlık bir yumruktu.Heee öyle bir yazıyorsun ki yalan söylüyorsun muhabbetine getiriorsunuz.
Ben hiç bir şey olmaz diye yazmadım okudugunuzu anlayamamışsınız,her yerde kurallar sabittir ama öyle işlemez.Kendinizde yazmışsınız çok cep telefonu yakaladım düzgün bir mazereti varsa ortak yol buldum yada bulunur diye.Ben mişleri muşları bırakın kimseye akıl vermeyinin tarzında yazdım.İşinize saygım sonsuz (subaysanız) ama konu gerilmesin.Bu konuda herkesin düşüncesi,davranışı farklı.Bin bir tane adam görüyorsunuz hepsi birbirinden farklı...
Sonuç olarak söylemek istediğim şunu şunu yazın mazeretinizde böyle olsun derseniz gitmemiş adamların kafasını karıştırırsınız.Yapmayın demek istedim.
Bu arada görev yeriniz neresi merak ettim kardeşimde asker belki sizin oralardadır![]()
akıl vermekten zıyade tedbırlı davransınlar ıstedım. bıseyler yasasanız bıle yazarken abartmayın demek ıstedım.
cunku burdan okuyan bır genc.
-ıyı la agoım. gıderım adam doverım , cebımde de telefon gezerım gazıyla gıdıp 3sene askerlık yapar sonra bızler vıcdan azabı cekerız.
dedıgını ben de savunuyorum. kıtap bı tane var ama herkes farklı uygulayabılıyor. vıcdan meselesı.
herseyı kıtaba uydursak askerlık cıdden cekılmez.zaten zordu demeyın.hasta bıle olsak devlet malına zarardan-bılerek askerlıge elverıssız hale gelmekten .otumuze paso gırerdı emın olun
sen yalan soylemıyorusundur ama genel olarak herkes bırılerını dovmustur askerde. bırcok parodıye de konu olmustur bu. ascı da ordan alıntı gıbı oldu![]()
foça üs.
hizmet B.K.
barış beni kast ediyosan benım komutanım tüm general mustafa bıyık tı ben tezkere alırken korgeneral oldu zaten beytepe jandarma okullarından 2006 2007 mezunu jandarma bulursan sor benı duymayan yoktur gardaş bu iyi bişey değil tabi şov içinde anlatmadım da ne olcaksa olsun diyip girdim yanı oç nun tekiydi napayım benım on numara yüzbaşı komutanlarımda vardı abi kardeş gibi takılıyoduk birtek bu oç benle ugrasıyodu verdım hakkını gerçi zikilen gene biz olduk ya işte bi fark yok![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
sana da.
senı degıl herkesi kastettim
cem yılmaz'ı ızlemedınız la hıcbırınız
++
neyse o degıl ben de 55gun oda hapsi yattım zaten.sayamadıgım kadar da h.sonu cezam var.mıllete yapma dıyecek son kısıyım ama, bızı kımse uyarmadı demesınler sonra![]()
kanka en son konuştuğumuzda ağrı doğubeyazıt-ortakent telçekere gittiler mayın eğitimi için salı günü ortakente geri dönücez dedi.Ondan sonrada karakolamı gidicek ordamı kalıcak belli olucakmış.Bildiklerimiz bu kadar.
Beykoz - yüşa hz. arasındaki yolda sıkan m3 var kim o ya
doğu kapıda nöbetteyken moral oluyor![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)