User Tag List

Sayfa 32/43 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon
815 sonuçtan 590 ile 608 arası

Konu: 343. Dönem Yedek Subay ve Kısa Dönem Askerler (ARALIK 2011)

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anıl turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boluk komutanim "askere bekar gelene parmak, evli gelene kol, cocuklu gelene bacak girer" derdi hep
    ben yazıp yazmama arasında kalmıstım.elıne saglık
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislari muslari gecip adam gibi seyler aktarin suraya..gitmeyenleride killandirmayin her birlik her komutan farklidir..ben askerde kisa döneme yumruk attim böluk komutanin önunde hic bir bokta olmadi,bagirip cagirdi ama ben hakliydim oda biliyordu.yok mahkemeymis söyle olurmus böyle olurmus.
    Ben doguda yaptim hak hukuk yok bir gece ansizin hersey degisir..uzun donemi kisasi yok hakli haksiz var.
    30 kusur karakolun 20 kusurunude gezdim.her yerin kurali duzeni kendine..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mislari muslari gecip adam gibi seyler aktarin suraya..gitmeyenleride killandirmayin her birlik her komutan farklidir..ben askerde kisa döneme yumruk attim böluk komutanin önunde hic bir bokta olmadi,bagirip cagirdi ama ben hakliydim oda biliyordu.yok mahkemeymis söyle olurmus böyle olurmus.
    Ben doguda yaptim hak hukuk yok bir gece ansizin hersey degisir..uzun donemi kisasi yok hakli haksiz var.
    30 kusur karakolun 20 kusurunude gezdim.her yerin kurali duzeni kendine..
    emre askerlik anlatılanlara göre bence evlilik gibi evlenip cok mutlu olanda var cok dertli olanda var, askere gidip süper rahattı evimden iyidi diyen var, askere trilyon verseler bidaha gitmem diyende var düştüğün yere yanındaki adama başındaki komutana göre sanrım çeşitlilik gösteriyor.

kısa dönem süloğluna düşen bi abim var adam diyoki keşke hakkaride uzun yapaydım okadar bıkmstı düştüğü yer sürgüne gidenlerin yeriymis biz kısa dönemi neden oraya verdiler anlamadım 5.5 ayda diyordu
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben yazıp yazmama arasında kalmıstım.elıne saglık
    valla sanal ortamdir bende yanlis anlasirim diye cekindim bastan ama sagol komutanim

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan telefon konusunu gördüm askerliğim geldi aklıma beytepe de tümgeneral yazıcısıydım telefon serbesttı bana ama rütbelilere bile yasaktı ztn yasak daha yenı gelmişti bölük komutanı yüzbaşı sırf o yüzden ayardı bana taciz ediyodu sürekli en son dayanamayıp daldım tekme tokat habercisi zor aldı elimden sonuç 40gün mamak allah tan paşa 0 a çizik attıda yırttım 4 gün yatıp cıktık ama o 4 gün harbi cok sıkıcıydı paşanın habercisi geliyo ellemeyin demişler arkadaş biraz işkence falan yapsalar gene iyi vakit geçer 4 gün oturdum sivilce cıktı heryerımde asıl bomba gittim mapusa dedim siz niye geldiniz biri diyo hat yakalattım 20 gün biri diyo nöbette oturdum 15 gün biri diyo sigara içerken yakalandım 21 gün bana soruyolar sen nıye geldın 4 güne boşverin diyodum söylesem linç edecekler auheauhea
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah selamet versin hala da gorusurum kendisiyle boluk komutanim "askere bekar gelene parmak, evli gelene kol, cocuklu gelene bacak girer" derdi hep

etrafimdan gozlemledigim kadari ile tavsiyem evlenip gelme askere
    Zor olur farkındayım, bakalım kaderimizde ne varsa öyle olucak inşllhta, kol fenaymışş yaaa
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emre askerlik anlatılanlara göre bence evlilik gibi evlenip cok mutlu olanda var cok dertli olanda var, askere gidip süper rahattı evimden iyidi diyen var, askere trilyon verseler bidaha gitmem diyende var düştüğün yere yanındaki adama başındaki komutana göre sanrım çeşitlilik gösteriyor.

kısa dönem süloğluna düşen bi abim var adam diyoki keşke hakkaride uzun yapaydım okadar bıkmstı düştüğü yer sürgüne gidenlerin yeriymis biz kısa dönemi neden oraya verdiler anlamadım 5.5 ayda diyordu
    kardeşim çok uzaga gitme ben 6 ay boyunca bingölde o kdr rahattımki olamaz böyle birşey ikinci 6 ayda birşey oldu yazmıyım buraya şimdi,o 6 ay bana 6 sene gibi geldi..her gece duvarlara yumruk atıyordum son 6 ay geçmek bilmedi..
    Her ne ise sonuç olarak her yer farklıdır.Hatta aynı yerde bile bölükler arası bile farklılıklar gösterir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislari muslari gecip adam gibi seyler aktarin suraya..gitmeyenleride killandirmayin her birlik her komutan farklidir..ben askerde kisa döneme yumruk attim böluk komutanin önunde hic bir bokta olmadi,bagirip cagirdi ama ben hakliydim oda biliyordu.yok mahkemeymis söyle olurmus böyle olurmus...
    gercekten guzel oturmuş...kırmızılar...adam gibi 1şey aktarmıssın gercekten

ama bız de kült haline gelmiş bu. sende suc yok. maasallah askerde bırını dovmeyen yok. herkes bırılerını dovmus. bır allah'ın kulu da dayak yedım demez. 1 de en asagı yuzbası olacak ama dovulen sahıs. daha da gıderı vardır cunku
    benım ascım bıle g3 le nişan alarak fotograf cektırıp gıttı. goren de komando sancak.pek sevıyoruz şovu

valla sanal ortamdir bende yanlis anlasirim diye cekindim bastan ama sagol komutanim

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    evet kıdemli üsteğmenim.

bahsettiğin olay yasanmamıstır demedım zaten . senın b.k'nın kıtaptan (ıc hızmetler & as.c.k. nu vs.) haberı yokmus dedım. zaten, takdır edersınkı ust-amır her zaman haklıdır.(amırın farkı dırek ceza verebılme yetkısıdır) bu bızde de gecerlı. 1 ust sınıfım bıle bana herseyı yaptırabılır. he yaparsın ama raporunu da yazarsın rahatsız oldugun bısey varsa.ama senın soyledıgın-orneklendırdıgın sey buradakı genclerı heycanlandıracak cınsten.basları belaya gırsın ıstemem.yoksa dedıgım gıbı bana gıren cıkan bısey olmaz.zaten yasak bısey sokmak ısteyen herseyı sokar ıcerı.bunu askerı okulda bız de yaptık keza

agzından salya damlamasından kastım, cok yasayarak-heyecanlanarak anlatmıssın olayları. yoksa kotu bır benzetme felan yok. cok takılmıssın buna. sankı bundan zevk alıyormussun gıbı demek ıstedım. hakaret olarak degıl. kı yazdıklarından da kotu bırısı olmadıgın ama kotulerı de cezasız bırakmadıgın cıkıyor. benım takıldıgım tek nokta komutanlarına ıt kopek yakıstırması yapmandı. bunu da askerlere soylemıssın,ben yanlıs anlamısım. ozur

rutbelılerın yaptıgı hataların batması genel manada, sadece sana soyledıgım bısey degıl yanı. soylemek ıstedıgım, ınsanlar bazen bazı seylere kızıyor ama aynı mevkıye geldıklerınde aynı davranıslarda bulunuyorlar.

Yok yahu komutanlarımı severdim çok. Genel olarak askeri fazlasıyla severim. O yüzden asla ( haksız yere haksız bir ceza vermiş olsa dahi ) komutanlar için böyle bir tabir kullanmam. Yanlış anlamışsın sende, doğru yerde buluştuğumuza göre problem yok

Hatta şunu bilirim ki, verilen cezayı salim kafayla düşündüğünde mantıklı bir sebep mutlaka bulunur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gercekten guzel oturmuş...kırmızılar...adam gibi 1şey aktarmıssın gercekten

ama bız de kült haline gelmiş bu. sende suc yok. maasallah askerde bırını dovmeyen yok. herkes bırılerını dovmus. bır allah'ın kulu da dayak yedım demez. 1 de en asagı yuzbası olacak ama dovulen sahıs. daha da gıderı vardır cunku
    benım ascım bıle g3 le nişan alarak fotograf cektırıp gıttı. goren de komando sancak.pek sevıyoruz şovu

Senın ascının resım cektırmesı ile konunun ne alakası var?Yuz basımı dövdum dedim? kısa döneme yumruk attım hiç birşey olmadı dedim.Ağzını burnunu kırdım yazardım şov yapıcak olsam ki öyle bir şey olmadı ağzından çıkan bir kelime yüzünden anlık bir yumruktu.Heee öyle bir yazıyorsun ki yalan söylüyorsun muhabbetine getiriorsunuz.
    Ben hiç bir şey olmaz diye yazmadım okudugunuzu anlayamamışsınız,her yerde kurallar sabittir ama öyle işlemez.Kendinizde yazmışsınız çok cep telefonu yakaladım düzgün bir mazereti varsa ortak yol buldum yada bulunur diye.Ben mişleri muşları bırakın kimseye akıl vermeyinin tarzında yazdım.İşinize saygım sonsuz (subaysanız) ama konu gerilmesin.Bu konuda herkesin düşüncesi,davranışı farklı.Bin bir tane adam görüyorsunuz hepsi birbirinden farklı...

Sonuç olarak söylemek istediğim şunu şunu yazın mazeretinizde böyle olsun derseniz gitmemiş adamların kafasını karıştırırsınız.Yapmayın demek istedim.

Bu arada görev yeriniz neresi merak ettim kardeşimde asker belki sizin oralardadır

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam denizci izmirde kanka ağrı ile alakası yok boşuna torpil arama ahahahahaha
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akıl vermekten zıyade tedbırlı davransınlar ıstedım. bıseyler yasasanız bıle yazarken abartmayın demek ıstedım.
    cunku burdan okuyan bır genc.
    -ıyı la agoım. gıderım adam doverım , cebımde de telefon gezerım gazıyla gıdıp 3sene askerlık yapar sonra bızler vıcdan azabı cekerız.

dedıgını ben de savunuyorum. kıtap bı tane var ama herkes farklı uygulayabılıyor. vıcdan meselesı.
    herseyı kıtaba uydursak askerlık cıdden cekılmez.zaten zordu demeyın.hasta bıle olsak devlet malına zarardan-bılerek askerlıge elverıssız hale gelmekten .otumuze paso gırerdı emın olun

sen yalan soylemıyorusundur ama genel olarak herkes bırılerını dovmustur askerde. bırcok parodıye de konu olmustur bu. ascı da ordan alıntı gıbı oldu

foça üs.
    hizmet B.K.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam denizci izmirde kanka ağrı ile alakası yok boşuna torpil arama ahahahahaha

Torpil arasam adam doğubeyazıt telçekere gitmeden arar bulurdum bu saatten sonra torpili napiiim..
    Neyse ben çektim oda çeksin birşey olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akıl vermekten zıyade tedbırlı davransınlar ıstedım. bıseyler yasasanız bıle yazarken abartmayın demek ıstedım.
    cunku burdan okuyan bır genc.
    -ıyı la agoım. gıderım adam doverım , cebımde de telefon gezerım gazıyla gıdıp 3sene askerlık yapar sonra bızler vıcdan azabı cekerız.

dedıgını ben de savunuyorum. kıtap bı tane var ama herkes farklı uygulayabılıyor. vıcdan meselesı.
    herseyı kıtaba uydursak askerlık cıdden cekılmez.zaten zordu demeyın.hasta bıle olsak devlet malına zarardan-bılerek askerlıge elverıssız hale gelmekten .otumuze paso gırerdı emın olun

sen yalan soylemıyorusundur ama genel olarak herkes bırılerını dovmustur askerde. bırcok parodıye de konu olmustur bu. ascı da ordan alıntı gıbı oldu

foça üs.
    hizmet B.K.
    Aynı şeyleri savunup,farklı şekillerde konuşmuşuz.
    Görevinizde başarılır.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    barış beni kast ediyosan benım komutanım tüm general mustafa bıyık tı ben tezkere alırken korgeneral oldu zaten beytepe jandarma okullarından 2006 2007 mezunu jandarma bulursan sor benı duymayan yoktur gardaş bu iyi bişey değil tabi şov içinde anlatmadım da ne olcaksa olsun diyip girdim yanı oç nun tekiydi napayım benım on numara yüzbaşı komutanlarımda vardı abi kardeş gibi takılıyoduk birtek bu oç benle ugrasıyodu verdım hakkını gerçi zikilen gene biz olduk ya işte bi fark yok
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Torpil arasam adam doğubeyazıt telçekere gitmeden arar bulurdum bu saatten sonra torpili napiiim..
    Neyse ben çektim oda çeksin birşey olmaz
    emre kardesn gitti dimi şimdi bana tam olarak nerede oldugunu yazda o arkadaşa bi ulaşayım
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı şeyleri savunup,farklı şekillerde konuşmuşuz.
    Görevinizde başarılır.
    sana da.

Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    barış beni kast ediyosan benım komutanım tüm general mustafa bıyık tı ben tezkere alırken korgeneral oldu zaten beytepe jandarma okullarından 2006 2007 mezunu jandarma bulursan sor benı duymayan yoktur gardaş bu iyi bişey değil tabi şov içinde anlatmadım da ne olcaksa olsun diyip girdim yanı oç nun tekiydi napayım benım on numara yüzbaşı komutanlarımda vardı abi kardeş gibi takılıyoduk birtek bu oç benle ugrasıyodu verdım hakkını gerçi zikilen gene biz olduk ya işte bi fark yok
    senı degıl herkesi kastettim
    cem yılmaz'ı ızlemedınız la hıcbırınız

++

neyse o degıl ben de 55gun oda hapsi yattım zaten.sayamadıgım kadar da h.sonu cezam var.mıllete yapma dıyecek son kısıyım ama, bızı kımse uyarmadı demesınler sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka en son konuştuğumuzda ağrı doğubeyazıt-ortakent telçekere gittiler mayın eğitimi için salı günü ortakente geri dönücez dedi.Ondan sonrada karakolamı gidicek ordamı kalıcak belli olucakmış.Bildiklerimiz bu kadar.

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beykoz - yüşa hz. arasındaki yolda sıkan m3 var kim o ya

doğu kapıda nöbetteyken moral oluyor
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)