şu Z plaka iyimiş de diğerlerini sevmedim![]()
bide bu kahverengi teglere bir türlü ısınamadım ben
![]()
![]()
ya yeşil olacak içide gri yada mavi olacak içi gri... beyazıda sevmiyorum bu yüzden çünkü onlarında içi mavi...
şu Z plaka iyimiş de diğerlerini sevmedim![]()
bide bu kahverengi teglere bir türlü ısınamadım ben
![]()
![]()
ya yeşil olacak içide gri yada mavi olacak içi gri... beyazıda sevmiyorum bu yüzden çünkü onlarında içi mavi...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Honda Integra 1.8 1992 Model 10.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 59299506
bunu sadece meraktan soruyorum, gecen sene ist.da iken bu araba cok cok cuzzı bı fıyata anlasmıstım da![]()
Nacizane tavsiyem, TEG alacaksanız... Büyük şehirden ve mümkünse
yetkili servis bakımlı TEG bulun. İlk sahibi ikinci sahibinden olsun.
Yaşı geçmiş olsun en az benim kadarİst anadolu yakasında ilk sahibinden
o kadar çok TEG var ki. Bir iki fazla verin orjinal alın
aynen abıcm kagıthanenın arabas KAiyi hatırladın walla
9,5dü.. ben bı yakınımı yolladm gıttı baktı ettı flan nys, 7,5e anlastık.
arabayı almadan 2 gun once bn 1 tane 1.4is buldm uygun fıyatlı sonra vazgectım.
arkdasada soyledım bunun uzerıne bana bu aracı 6bin e bıraktı.
almadım aama hepte içimde kaldı bu arac..
Rica ederim. Umut un arabayı neden düşünmüyorsunuz.
Foruma üye. Arasını bulursunuz.
Honda Integra 1.6 1992 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 51808256
abi kumardan çok senin benim gibi manyağı almalı 1 2 gün binip satmaya gelmiyor tegler tam binici işi arabalar aslında bunlar, ama tertemizini almak lazım yoksa malzemesi çok kazık ve yan sanayi kaldırmıyor bu arabalar... hızlı araba seven aile babalarının arabası bana göre(otomaitğinide daha çok seviyorum tegin)... 6 7 yıl tege bindim şu anda ef ye biniyorum aslında çok mutluyum ef bindiğim için çünkü herşeyini anında buluyorum strese girmiyorum depresyona girmiyorum tajıntı etmiyorum bu arabayı 2006 civicin bile bazı parçaları ef ye uyuyormalzemesi zibil gibi yakıtı uygun otomatik şanzımanı hızlı olmazsa bile taş gibi çünkü elektronik selenoid yönetimli değil tamamen mekanik... tegin şu anda en çok aradığım yanı konforu tipi ve motoru onun dışında ef'nin yol tutuşu stock olarak tegden daha başarılı arkadan kaymıyor sedan efler ama teg uzun kaldığı için kayma yapabiliyor... ama işte ef te motor yok donanım yok
ama konforuda iyidir kötü değil malzeme kaliteside o yıllardaki hondaların hepsi gayet iyidir... plastikleri vinil kaplamarı çok kaliteli... ama bu saatden sonra tekrar tege binmek istersem senin deidğin gibi çok iyi araştırmak ve amcadna vs almak ve orijinal olarak bnilmiş teg almak lazım ve olabildiğince ortalama kmde olan biraraba almak lazım... az kullanılmış yada aşırı kullanılmışlarıda yaramıyor bu arabalarda... tekrar sedan hondaya binersemde alacvağım teg araç integra dır... çünkü daha iyisi yok bana göre verdiği zevk kullanımı hiç bir sedan hondada yok.... ama ef satmazsam yanına coupe alacağım oda prelude olacak inş. bende prleude bakınıyorum şu aralar fiyatlarıda düşmüşken alalım bir tane
94 lude.....
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)