showtv'de video'su yayınlandı net'e de düşer birazdan.
Printable View
showtv'de video'su yayınlandı net'e de düşer birazdan.
şimdide kanal d de haberde :)
şuan d de haberi var
Şerefsizler :ofk: Günlük 800 lira
ya o değilde lpgyi çalmaya çalışan varmıdır :D onu çalarken pompayı kovaya değilde direkt kendilerine monte etmeleri gerek sanrım :D
war tabiki ordada başka dümen var 50 istiyosun 30 koyuyo bi onceki arabanın fişini veriyo sana 50 diye hele fiş istiyomusun diye soruyosa bilki öpüldün :)
günde temiz 1000 lira cepte ...
Sımdıızledım Televızyonda ana haberde korkunc!
fena hakkatten ya demin izledim.
DUYARSIZ KALMAYALIM
SHELL TÜRKİYE
Şikayet ve Geribildirimler : onerileriniz-TR@shell.com
Bende izledim az önce Atv de.. Harbi tam O**spu Çocukları bunlar ya.. :@
Ben babamın 10 sene önce "Bunlar dolandırıcı" dediği zamandan beri marketinden su dahi almıyorum. Hatırlayanlar vardır eskiden masmavi kocaman bir istasyondu. Şimdi dolandırıcılıkları tescillenmiş :)
aq şerefsizleri yaaaa..şimdi haberlerde gördüm...artık yakıt alırken pompacının başında beklicem...
bu haber istemsiz bütün pompacıların işini zorlaştırcak... dürst çalısan insanlarında başı cok ağrıcak.
ya burası çok işlek bi yer aynı pompada bissuru araba oluyo surekli zaten benzincilerde 20 50 100 liralık benzinler sürekli alınıyo fiş isteediğin kadar o yuzden fişine dikkat etmek lazım. bana iki ayrı fişi birleştirip vermeye çalıştılar ben ole yakaladım. fiş istemessen zaten sana yazmadım plakanı diyo.
bundan sonra pompacılara sorarız abiye depoyamı koyuyorsun bidonamı :) şaka bir yana bu işi sadece pompacı yapamaz benzin istasyonu sahibi hiçmi farketmedi bu işi
hep pompanın başında beklerim. tık sesini duyarım tam olarak ne kadar ödeyeceğimi görüp öyle girerim içeri. bu adamlar gibi daha çok yapan vardır
aslında en iyisi yurtdışındaki gibi olması, herkes doldursun kendi aracının deposunu
yuh bu kadar salakta hırsızlıkmı yapılır arkadaş :D
geçmiş olsun arkadaşlar