Kendi aracıma istanbulda ve sakaryada hep aynı yerden mazot alırım..
Aldığım pompa bile %90 aynı olur..Hayatta bilmediğim yerden ne benzin ne mazot alırım..
Printable View
Kendi aracıma istanbulda ve sakaryada hep aynı yerden mazot alırım..
Aldığım pompa bile %90 aynı olur..Hayatta bilmediğim yerden ne benzin ne mazot alırım..
bızım burda pompacının bırınde 97 328 var eleman bıze pompalayarakmı kazanmış almış merak ettım sımdı , düşeyim bu işin peşine
benim anlamadım bu güvenlik kameraları illa hırsızlık yada olay oluncamı inceleniyo istasyon sahibi hiçmi izlemez yazık günah yaa...
komple şebeke bunlar. haberi olmaz olurmu ya
ben bu kapet gibi yeri muhteşem ve aynı zamanda da türkiyenin en rezil istasyonu olma başarısını gösterebilecek bir shell olacağını düşünmüyorum. pompaları paslı çalışanlar bi ayrı hiç tadilat yapmıyor adam nedir ben anlamadım gitti...
Babam 3 tane megane değiştirdi. Ancak sonuncu megane bp nin dizeline sadece 2 yıl dayanabildi iki yıl sonra sivas yolunda araç iflas etti. Servis mazottan dolayı dedi. Babam bp ye gidince adamlar bizim mazot kalitemizin bu olduğunu herkes biliyor sen buradan alış veriş yaparken bu kaliteyi kabul etmiş oluyorsun dedi. İstasyon sahibi arkadaşı olmasına rağmen artık bp den alış veriş yapmıyor.
keşke o sivri zekalarını başka alanda kullansalarmış adi herifler
depo dolmadan aracın başından asla ayrılmam hatta cidden dolduruyormu diye pompanın yakıtı dolduruş sesini bile dinlerim. hiç şaşırmadım keza bekliyordum böyle bişeyler inceden patlak verdi bakalım çıkacakmı başka ortaya shellde olmasıda ayrıca ironik kaliteli benzinlik hesapta hep pahalı satar benzini diğer çoğu markaya nazaran. bayiliğide almaz ordan kendileride soyguncu zaten.
edit not. galerria opetinde kontrol edilmesi lazım ordada var bi çakallık hem benzini traş hemde opet tuvaleti temiz diye övünüyor bunlarınki hem leş gibi kokuyor hemde karavan tuvaleti gibi
birde geçengün bir olay gördüm geçerken hadımköyde bir opet benzinlikte pompacı gece 3 te almış eline bezi pompaların borularını tabancalarını onların uçlarını bile buz gibi havada canı sıkılmış gibi siliyor takdir ettim:)
Vallahi ben herzaman once gıdıp kartı cekıyorum.sonra gelıp su kadar doldur deyıp basında duruyorum.yapabılecegım en ıyı tedbır bu :D
O bu degilde bu insanlari anlamiyorum ya hicmi Allah korkusu yok.insan 5 sn durup ulan bunun hesabini diger tarafta nasil veririz diyemiyorlarmi yazik yemin ediyorum.
en doğrusu budur
günümüzde bu kadar pahalı benzin karşısında bu memlekette ! az bile yolsuzluk yapılıyor, dikkatli olalım.
işi şansa bırakmayın
kaldırın kıçınızı gidip depoyu kendiniz açın
iş bitene kadar başında bekleyin ve depoyu siz kapatın, zor değil bunlar.
ben hep öyle yaparım, benimde başımdan bir kaç olay geçti çünkü
artık en az 15 senedir kazıklanmıyorum
sadece ark niyet değil birde ayakta uyuyanlar var
mozot yerine benzin, benzin yerine mazot koyan o kadar çokki
daha bir iki ay olmadı
yanaştım hemde motorsiklet ile
indim depoyu açtım bekliyorum ama pompacının beyni başka yerde belli
bekliyorum ne manyaklık yapacak diye tetikte
adam mazot pompasını getirmezmi ?
dedim napıyon dayı ? uçtun galiba ?
ehem şey ehuee kem küm
Ben megane i ilk aldigim zamanlar hep ayni skntiyi yasadim
Ne zaman pompya yanassam benzin koymaya calisiyordu soyleyincede bu nasi dizel ya spor araba degilmi diyordu.ilgilenmek lazim gercekten..
birde benzın kapagını açmayın bekleyın.bir keresınde bana ollmuştu hemde ramazan gunu ucaga yetısıcekken.actım depo kapagını.dedım bekle cekeyım sonra doldur.adam bı geldım depoyu fullemiş.yanı depoyuda acmayın bekleyın.siz onlar doldurucakken bekle abı azıcık demesını bılıyolar. onlarda beklesınler. :) :D
son birşeye açıklık getireyim
şimdi diyenler vardır, hem kredi kartı çekilecek hem aracın başında nasıl bekleyelim ??
onunda kolayı var
benzinciye girdiğiniz zaman yanaşmayın pompaya
marketin önünde durun
araçtan inin ve gidin kredi kartı ödemesini yapın + slipinizi alın
sonra binin arabaya pompanın birinin önünde durun
işte bitti gitti
ben hep böyle yapıyorum
sizde alışkanlık edinin
Bence hiç onada gerek yok.o sizi nasıl bekletıyosa benzın alırken sizde bekletebılırısınız.gıdın yanaşın.ının arabadan acmayın hıc bır seyı kılıtleyın aracı.bekle 2 dakıka krt cekıp gelıcem deyın.gidin cekın gelin sonra dolurun. en fazla 2 dakıka daha gec cıkarsınız.
bide neden önce benzini doldurtup, dolum bittikten sonra arabayı kitleyip kart çektirmiyoruz içerde, onda ne gibi bi durum dönebilir?
ben sadece wc sini kullandım :)