bende izledim, nedir bu herkes ayrı bir üçkağıtta!!
Printable View
bende izledim, nedir bu herkes ayrı bir üçkağıtta!!
bu akaryakıt hırsızlığının amatörce yapılmış olanı ben 50 tl aldığım zaman yol bilgisayarına bakıyorum bikaç petrol ofisi ve luk oil bayisinde pompanın ayarlarıyla oynanıp 1 lt yerine daha az koyduğunu ancak ekranda 50 tl yazdığını görüyorum ancak ispatlayamıyorsun o ayrı mesele.
katıksız o.ç. ları
Motoru servisten aldıgım zamanlar içinde benzin kalmamışsa en yakını orası dıye gıdıyodum zaten 5 kere girdiysem 3 keresinde benzin yok veremiyoruz dedıler.
Ya böyle bı duruma patrondan göz yumuyodur yada patron gelmıyodur. Benzinlikte patron yada müdür oldugu halde bu işlerin olma ihtimali yok
süzme o ç ları.
Bende daha önce duymuştum böyle olaylar oldugğunu kapetde
sfersizler hemen mail atiyorum ahmet :( bu tarz olaylarin oldugunu duymustum ama alelen bu kadarda yapildigini hic dudunmemistim artik benzin alimlarimda daha bi dikkatli olucam ...
bugun sana yarin bana hemen maili atiyorum arkadasalar hep beraber olalim bu tarz olaylara krsi duyarsiz kalmiyalim
bilgilendirme icin tesekkurler ahmetcim ...
burası alenen yapmaya başlamıştı çok ii oldu bu olay bunu yapan başka akaryakıt istasyonları da vardır muhakkak. en azından tepkimizi ortaya koyalım bi şekilde düzelmesi lazım bu işlerin.
İnsanlar nerden ne çalsamın peşindeler resmen..
Akaryakıt fiyatları bu kadar hızlı yükselirse olacağı budur. Benzinin litresi 10TL ye çıktığı vakit benzinlik girişinde "paket ve çantayla girilmez" yazısı altında polis bekler, giremeyenler dışarıdan izler v.b daha neler olacak bekleyip göreceğiz.
Vay bee ilki ordan hiç benzın almamaışım...
bizim ülke olarak bazı şeyleri değiştirmemiz gerekecek
nasıl cesaret ediyorlar merak ediyorum
Kapatsınlar İstasyonu
Ekmek yediği kaba hacet gidern modeller bunlara hak ettiğini yediriceksin..
vay süzme ....'ler adamların istasyon paravan şirrket gibi bişiydi zaten
çevre düzenlemesi vasat
hava pompası tarihi eser geneldede hava yok zaten
su ben 10 yıldır aktığını göremedim
bi iki defa E36'ya yakıt almıştık pompa fişi istemek alışkanlıktır bende allahtan fişte plakam yazacak eve gelince plakalar kesip saklıyorum :D
shellden çok yakıt almak isteyen Ford Şahsuvaroğlunun altına açıldı yeni bir shell birsürü tanıdıklarımız var orada sıkıntı olmaz ama LPG yok
pompacının başında boşuna beklemıyomuşum ama hava basmasına engel degıl tabi
Benzin pompalarıda eski püskü , 30 yıllık benzinci havasındaydı. Hiç güven vermiyordu zaten görüntüsü.
Yıllarca düşünsem aklıma gelmez yuh beee