Şu an yasadıgın şehirde arkadaşların dostların ve o şehirle ilgili sosyal aktivitelerin (spor - stat vs) yoksa git tabi.
Şu an yasadıgın şehirde arkadaşların dostların ve o şehirle ilgili sosyal aktivitelerin (spor - stat vs) yoksa git tabi.
sen pompacı degilmiydin hocm yahu manisa dada guzel yerler var neden aydın tarafı ,?
5 sene kaldım aydında unıvde guzel memleket tavsıye ederım sökede guzeldırkusadasıdıbınde
www.honda-tech.com
doğma büyüme adalıyım (kuşadalı)yazın haliyle çok kalabalık,kışın ölü okadrda değildir akşamları dışarı cafe mekana gidebilcen birsürü yer var kipa var mağazalar var yazın ulaşım çok kolay heryerden minubus geçer evimin önünden geçiyo en basiti inyom alıp götüryo çarşıya istedin yere çabuk ulaşırsın çarşamba ve cuma pazar kurulur ozmnlar biraz trafik minubusler sıkıntı olur yazın tatil için dışardan gelencuma günü kalabalık giderkende pazar akşamları baya kalabalık olur ama tabi trafik işler kışın öğrenciler olur universitede var liseler var genç nufus baya var ölü değildir yani deniz olarak merkezde kaç kere girdin desen hatırlamıyomo konuda pis açıkcası, güzelçamlı millipark diye biyer var orayı tavsiye ederim tertemizdir sökeden daha 30dk önce geldik kuzenle
saat akşam 8 dedin mi insan bulursun öpte başına koy çok bitik yaşancak yer değil yani ,uzun yazdım ama bilgi edinmiş olursun sormak istediğin varsa yazabilrsin cevaplarım hertürlü
maaşına seni tatmin edici bir zam ve belirli bir süre almadan girme bu işe derim
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
kesinlikle kuşadasında oturun derim. bende didimliyim sökede de evimiz var. sökede staj yaptığım zaman 1 hafta kalmıştım fenaydıama madem arabada verilecek eğerki tatmin edici bir ücret olursa izmire 100 km günlük gidip gelinebilir
Aslında çok güzel olur ama hergün İzmir'e gidip gelmek biraz sıkıntı olabilir yav![]()
dostum istanbul gibi karmançorman trafiği bol bi memlekette yaşıyorsun, bana böyle bir teklif gelse düşünmem bile
gideceğin yerde eminim masrafların 3/1 oranında azalacaktır![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
izmire gidip gelmeyin ortaklar yada kuşadasında ev tutrsınız daha yakın size masrafınız artar izmir olursa eğer
daha önce 11 ay iş nedeni ile çanakkalede kaldım ilk günler zevkli geliyo ama gun geçtikce alıştığınız yeri özluyosunuz alıştığınız ortamı özluysunuz aile eş dost özlemi başlıyo benim için böyle oldu sonra dönmek durumuda kaldım sıkıntılı bi dönem oluyo hayırlısı hakkınızda
ne çok kuşadalı varmış ya
kimlerin yazlığı var adada? benimkisi davutlarda.
yazın kalabalıktır iyidir.kış hakkında çok fazla bi fikrim yok ama bildiğim yerleşik bi halkının olduğu yabancı yaşayanlar da var yaz kış.açık mekanlar var. çeşme gibi kışın hayalet kasaba olmaz.
patronunuz size ortaklardan ev tutacaktır yüksek ihtimal. ada dan tutarsa daha iyi,her hafta olmasa bile 2 haftada bir izmire gelinir haftasonu için iyi olur.100 km falan kuşadası izmir arası.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)