tsk. quantum abi![]()
seko ztn sacmalıgı surdan anlamak lazım face'te ozellıklerde public sharing yapmadıgın surece google degıl hacker geldıımı sadece olayı cozebılır.oda en normali zaten..
he eskı arkadasına attıgın gönderi vardır onla ilgili olanlar belki cıkar veya ortak arkadaslarla ılgılı olan(tag'ledıysen sadece) o ayrı mevzu..ama bana sacma geldı guncellemeler ile google'ın baglantısı yokki bikere..
google heralde cıkarttı bu söylemikımse kımsnın ne yaptıgını gormıcek mıllet kafayı yedı dıye dusunup gugılpılas'a gecsın dıye falan heralde
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
olaya nokta gelmiş
hem görünse ne olur görünmese ne olur siz hala özelimi saklıyosunuz facede dünya alemin elinde zaten facedeki hersey![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
onur aynen ya![]()
facebookda bunu 1 ay önce herkes paylasıyordu
bana cok saçma gelmsti.
googlede yazdıklarınız cıkıyor diye tırsıyorsanz teche yazmayın derimen cok techi bulur google
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ben kapattım kafam rahat ''
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
arkadaşın yazdıkarını okudum okudum çözemedim be ne anlatmak istemiş teşekkürler yinede![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
kusuяa вaкмa soylemek zσяuηdaγiм isмiм мєlis 1 γaşiηdaγiм вiя ölüγüм вєηi öldüяdülєя єğєя вunu 10dк içiηdє 15 кişiγє qöηdєямєzsєη вuqüη aкşaм γaтağiηiη вaşiηda σlaćağiм вiя вiçaкla sєηi öldüямєк içiη qєlєćєğiм allah яizasi içiη єğєя γσllaяsaη γaкlaşiк 4 тaηє sєηi sєωєη кişi saηa açilaćaк ćuмaятєsi qüηü σpülєćєкsiη ... ziηćiяi вσzмa sєωdiğiη çσćuк ωєγa кiz saηa γaяiη çiкмa тєкlif єdєćєк
körler sağırlar
teşekkürler![]()
umit burada yazdıgını editle facebokdan bişi olmaz![]()
![]()
eyvallah onursanrım uykumzu iyi aldk ondan
umit aynen öyle düşündüm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)