kurallar mantıklı olursa uyalım ex-kilitçi başkanım..![]()
kurallar mantıklı olursa uyalım ex-kilitçi başkanım..![]()
plakanın uzerıne konulan seffaf kapak bi halta yaramıyo arkadaslar...discovery channel'da myth busters'ta denendi..herturlü plaka cıkıyo bılgınıze..her suratı denedıler...
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
madem öyle bunla uğraşana kadar hız limitlerini düzgünce oturt önce, E5 te 90 yap mesela. Sonra cezalara okkalı bi zam yap, bi kez radara düşen bidaha gaza basarken 8 kez düşünsün.
Şerit ihlali olayıysa mantıksız, tüm yolları - şeritleri yeniden yapmaları gerekir.
ataköyde radar sistemide bu tarz plakayı okuyo ve çıkıştaki süreye bakarak hızı tespit ediyo 4-5 tane ceza yedim özellikle yedim cezaların hepsi gece 1 den sonra bende plakayı söktüm çözüm olarak sıkıntı yokbiz türkler buluruz bi yol
Önce bindikleri tank gibi olan kmde 1 lira yakan arabalarıyla o kurallara uysunlar sonra vatandaşa desinlerki bakın biz yapıyoruz sizde yapın....
Ben 50 ortalama tutturcam diye anamı ağlatam ay lastiğim şeride değdimi acaba diye aynaya bakamıycam bu kuralları getiren vatandaşlar o tank gibi trilyonluk arabalarıyla 160 - 170 süratle birde konvoy seklinde yanımdan geçecekler bende mal mal bakacam........................................... ..................................................
fill in the blanks...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
şöyle bir ürün var ama ölçüm yaptırmıyor:
Laser Interceptor - The Ultimate Laser Jammer - Product Info.
radarlar sadece önden mi çekiyo arka profilden çekiyolar mı? bide anadoluya yakasında daha denk gelmedim radara varmı hiç buralarda
50 m ile 1 km arası degilme radarların v şuan kı edslerın kapsama alanı benım kulandıgım araçta takılı olmadıktan sonra ne çizgisi görecekler ya
her 1 km kameraya koyacak toto nerede![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
bu sistem gelirse dynosu olan para kazanir tak vitese rolantide donsun dursun
saka bir yana inanilmaz sacma bi sistem artik herkesi herseyi gozetlemeye calisiyorlar aldiginiz telefon hattindan android sistemden tut, her kose basindaki kameraya arabamiza hatta evimizin taa icine kadar..
napcaklarını şaşırdılar iyice bunlar.
O şerit ihlali olayı saçmalıkda son nokta ama lastikleri beyaz yaoparsak sıkıntı olmaz gibime geliyor
O değilde bu sistemi destekliycek yazılım ve donanım alt yapısını bizimkiler kuramaz gibime geliyor. Çünkü bir sürü araç takip edilcek bir sürü veri gelcek işlencek falan filan. Cezalar otomatik yazılcağı için teknik sorunlar nedeniyle suçu olmayan bi ton insan ceza yicek itiraz edilcek cart curt. Beceremezler !!!
21. yüzyılın türkiyesinde hala günlerce elektrik kesintisi oluyor. Doğru düzgün internet altyapısı yok. Bi yağmur yağıyo her yer göl logarlar gayzer e dönüyo. Önce bunları bi halletsinler sonra kıçımıza kamera taksınlar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)