Edit bayburttaymis ibne elden aliriz demedim hesap bilgilerini istedim bakalm doncekmi
Printable View
Edit bayburttaymis ibne elden aliriz demedim hesap bilgilerini istedim bakalm doncekmi
Simdi bayburtta olmasi isimizi zorlastiriyor ist olaydi elden teslim ayagina yatardik ama dolandirici ise gelmez tabi zor is
konuştum hocam bu o piç kusura bakma sinirlendim ana avrat kaydım bulucam seni şişlide az kaldı falan diye korktu suratıma kapattı 1000 lirayı acil ulaştırırsam verecekmiş get için 1350 istio 1000 lira kolay kazanılmio nasıl yollicam az para değil dedim az para değilse almazsın kardeş diip kardeşi uzatınca nevrim döndü çok sinirlendim bi numaradan polisin yanında arasanız yeri falan tespit edilse bi güzel dövseniz ne güzel olur var ya
aah ahh polisini geçtim kontorum olsa sıçıttırırım onuda yok işte arayamıom arkadaş gelse faturalı no dan arıcam geçmişimi anlatsam ana bu o adam der zaten. polise gtsem ıfade alcak yallah savcılıga gıtsem okuyup ılana bakana kadar kapanır zaten ilan. yolu yok bu işin anca sinyalden yerını bulursak yada sahibindende ilanin ip nosuna ulaşarak işte sahibinden ekıbıde savcılık ıznı olmadan ip vrmio savcılık uğraşmıo gene bı boka çıkmıo
ilanin screen ini alin
bu adamın benı dolandırdıktan sora 4. ilanı aynı marka model uzerınden. Akıllanmıyo adam hepte aynı numara temız 1200 şatır 18-105 lens 1200TL 1100 TL
sitede sahibindende çalışan arkadaşlar var ya belki onlar yardımcı olur
Hastir olmadi simdi ben turkcelim ya internet hesabindada turkcel var sadece:S
Bidaha mesaj attim dedim kontor yok falan bakiyim ne dicek
mayıstan beri sabır içindeyim muradıma ersem bişey istemem ya odada demirden açılan jopta var of ne ekşın olur yaa hadi Allahım büyüsün ya
ben yazdım elden olur mu ? filan diye okumuş mesajı cevap vermedi?
İns kardesim yardimci olamadim kusura bakma
kapora için hesap numarası yada ıban numarası alma ayağına tc kimlik nosu öğrenilip ordan da adresi öğrenilebilinir mi ?