Eger öyle ise, yaşadıgı yeri ögreniriz, isminin dışında yaşadıgı yer bilgisi bende olsa, biraz araştırmayla bulurum ben bütün seceresini.soyunu.
Printable View
aradım bende dediğin gibi ne dediği anlaşılmıyor anlamadım dedim anlayınca ararsın diyip yüzüme kapattı geri aradım bi güzel sövdüm yine yüzüme kapattı :D
Hissediyorum yaklaştım elime düşer inşallah
erdal karakaya isminde feyste bayburt üni. mezunu yazan birini buldum
Bukadar kisi bi anda tc ver adres ver vs dedigi icin adam killanir zaten daha vermez herhalde...
İsme dikkat edin yalnız Mehmet yangec yengeç deil önceki ilaninda brini dolandrmisti ismi sahte ama normal adı Erdal karakayaydi laptopda duruo suan telden griorum odaya gdince eklerim buraya o adama İban noda verilmişti hatta o inandan hesap sahibine ulasmistik
Mehmet Yangeç adına facebookta diyarbakırlı bi eleman çıkıyor,
Mehmet Yangeç | Facebook
arkadaş açıklama yapmıştı önceki sayfalarda
aramızda anlaşalım bu saatten sonra sadce bi kişi iletişime geçsin isme ve şubeye havale oluyosa 10 tl yollasın bizde gidip teslim alırken elemanı alalım ama ztn yek gelmicektir bizde ona göre gideriz
- ayrıca pttden alabilmesi için bi kimlikle gitmesi gerekiyor o işe girmicektir..dolandırılan arkadaş tam olarak nasıl dolandırılmıştı garantiden telefon numarasına mı yollamıştı?
iyide beyler adama şu an telefon msj yağıyo okuduğum kadarıyla bunu meslek haline getirmişse ayıkmıştır çoktan kimseyle irtibata geçeceğini sanmıyorum
edit : bi kişi konuşup kafalarsa adamı daha ii olur bence