User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: haftasonu şehir dışı yer önerisi

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açıkcası normal bir zamanda olsa güzel olurdu fakat, eşimin gebeliği nedeniyle tedbiri elden bırakmayıp cokda uzaklaşmak istemiyoruz acıkcası, hoş, birşey olacağından değil ama, psikolojik bir durum bizimkisi
    aman dikkat dostum helede ilk 3 ay içindeyseniz yengeyi götürme benim hanımın ilk gebeliğinde yaşadık düşük olayını ilk 3 ay çok sakat.

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Richmond sessizlik olarak çok iyidir , geçenlerde bir başlıkta daha önermiştim..

Otelde çocuk bile yok 13yaş altında , konsept bozulmasın diye almıyorlarmış

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lale otel, bunuda yazıyorum deftere, öneriniz çok net çünkü teşekkürler
    15 yıldır sapancaya gidip geliyorum, daha sormak istediğiniz soru olursa cevap veririm
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yengeyı sıkıntıya dusurmemek lazım forever sapanca dıyorum .)
    ahahah eyvallah

Serkan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sorayım ankaradan kaç km? günübirlik gidilirmi?
    farkı yaratan ayrıntılardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15 yıldır sapancaya gidip geliyorum, daha sormak istediğiniz soru olursa cevap veririm
    süper

ben sapancaya iki defa gittim, ikisinde de istanbuldere idi sanırım.. bir köyüne gittik, bir gidişimizde bir kere orada girişinde sayılabilecek bir motelde kaldık, su tesisi var, onu gecince solda bir motel.. birisindede daha köyün içinde sayılabilecek bir alabalık çiftliği tarzı bir yervardı, gittik balıkyemeye.. onun dışında sapancanın içini hiç bilmem. Mesela Lale otel; yeri kolaydamıdır, yada sapanca ile ilgili ufak tefek trick diyebileceğimiz, kısayollar, herhangi birşeye ulaşmanın kolay yolları gibi ufak şehir hilecikleri gibi şeyler önerebilirmisiniz cokmu fazla oldu?

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serkan06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sorayım ankaradan kaç km? günübirlik gidilirmi?
    324 kilometre günübirlik biraz sıkıntılı olur gibi

mesutt1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende maşukiye diorum gelceksin dere kenarnda sessz bi ortamda balıgını yiceksin sonra şelaleye gidiceksn arkası çıkıp green parkta kalcaksın kar görceksin teleferk falan sıkır sıkır

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süper

ben sapancaya iki defa gittim, ikisinde de istanbuldere idi sanırım.. bir köyüne gittik, bir gidişimizde bir kere orada girişinde sayılabilecek bir motelde kaldık, su tesisi var, onu gecince solda bir motel.. birisindede daha köyün içinde sayılabilecek bir alabalık çiftliği tarzı bir yervardı, gittik balıkyemeye.. onun dışında sapancanın içini hiç bilmem. Mesela Lale otel; yeri kolaydamıdır, yada sapanca ile ilgili ufak tefek trick diyebileceğimiz, kısayollar, herhangi birşeye ulaşmanın kolay yolları gibi ufak şehir hilecikleri gibi şeyler önerebilirmisiniz cokmu fazla oldu?
    İstanbuldere az biraz yükseklerde kalıyor, bir kere bende gitmiştim. Sapancanın trickleri söyliyim, herkes yoldan yürür. kornaya basarsanız tip tip bakarlar sanki kendileri haklıymış gibi. sapanca çarşı için konuşuyorum biraz dindar kesimdir. akşam ezanından sonra her yer boş olur kısayollar- öyle birşey yok çünkü çarşısı hakikaten çok ufak bir tane ana cadde, taş çatlasın 1km belki yoktur bile, 4-5 tanede sokak hepsi bu. arabayla kırkpınarı gezebilirsiniz(sapancadan kırkpınara bisikletle 10dk da gidiyorum epey yakın) yeşillik içindedir. ormanlar çimenlik alan, temiz hava göl kenarında alkolsüz bir kaç oturacak yerler var. havalar soğuk olduğu için bilemiyorum tabii ama yazları gölün kenarı çok güzel oluyor. arabayla gezin her yeri, hiç bir türlü kaybolmazsınız- kaybolamazsınız aklınıza başka gelen soru olursa cevaplarım seve seve
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Serkan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    324 kilometre günübirlik biraz sıkıntılı olur gibi

sıkıntı olur harbiden, bilgi için saol.
    farkı yaratan ayrıntılardır...

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kıyıköy de Hotel Endorfina - Kiyikoy otelini tavsiye ederim sessiz sakin odalarda tv bile yok yalnız ciddi soğuktu ben gittiğimde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbuldere az biraz yükseklerde kalıyor, bir kere bende gitmiştim. Sapancanın trickleri söyliyim, herkes yoldan yürür. kornaya basarsanız tip tip bakarlar sanki kendileri haklıymış gibi. sapanca çarşı için konuşuyorum biraz dindar kesimdir. akşam ezanından sonra her yer boş olur kısayollar- öyle birşey yok çünkü çarşısı hakikaten çok ufak bir tane ana cadde, taş çatlasın 1km belki yoktur bile, 4-5 tanede sokak hepsi bu. arabayla kırkpınarı gezebilirsiniz(sapancadan kırkpınara bisikletle 10dk da gidiyorum epey yakın) yeşillik içindedir. ormanlar çimenlik alan, temiz hava göl kenarında alkolsüz bir kaç oturacak yerler var. havalar soğuk olduğu için bilemiyorum tabii ama yazları gölün kenarı çok güzel oluyor. arabayla gezin her yeri, hiç bir türlü kaybolmazsınız- kaybolamazsınız aklınıza başka gelen soru olursa cevaplarım seve seve
    katılıyorum tamamen ufacık bir yer herkes tanır birbirini sahil konusunda ise bu haftasonu biraz sıcak olacak diyorlar ama normalde bu mevsimde sahile gittiğimde ısınmak için baya uğraşıyordum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gerçekten yeterli oldu, cok teşekkür ederim ilginiz için Sapancaya gidip Lale otel'i deneyeceğim, birde abimizin söylediği yine villa sapanca evleri varmış orayada bakarız olmadı.. akşam ezanından sonra sokakların sessiz sakin olması bizim klasik cirit atma eylemimiz için elverişli olacaktır tekrar tekrar çok teşekkürler

Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kıyıköy de Hotel Endorfina - Kiyikoy otelini tavsiye ederim sessiz sakin odalarda tv bile yok yalnız ciddi soğuktu ben gittiğimde.
    Kıyıköye yazın gitmiştik, ürkütücü şekilde kalabalıktı, sakin olur diye gitmiştik şu an eminim kimsecikler yoktur ama kıyıköye gittiğimizde orada kayinçonun bir cok akrabası var, gittiğimizde mutlaka birileriyle karşılacağız ve bizi davet edecekler, hani tanımadık bir yer olması daha güzel olacaktır çok teşekkürler

BlackEmperor
    Misafir
    bu soğukta pek dolaşılmaz dışarda ama size tavsiyem Bursadaki kaplıcalardan birinde hem sıcak sıcak taklınılır hemde sağlık acısından faydası olur su insanı rahatlatır. Hiiiç dışarlarda takılmaya orman göl görecem diye donmaya gerek yok Bursadaki kaplıcaları biraz araştırın derim

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kışın abant ayrıca yaz'dan daha kalabalık oluyor otel'e geçersin eşinle karşılıklı sahlep içerken hafifden kar yağar abant gölüne bakarak sıcak sıcak sahlep içersin 3 aylık yorgunluğun bir anda gider

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu soğukta pek dolaşılmaz dışarda ama size tavsiyem Bursadaki kaplıcalardan birinde hem sıcak sıcak taklınılır hemde sağlık acısından faydası olur su insanı rahatlatır. Hiiiç dışarlarda takılmaya orman göl görecem diye donmaya gerek yok Bursadaki kaplıcaları biraz araştırın derim
    Bursa güzel alternatif fakat bizim için gebelikten dolayı kaplıca durumu risk listesinde çok teşekkür ederim

Alıntı volume81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kışın abant ayrıca yaz'dan daha kalabalık oluyor otel'e geçersin eşinle karşılıklı sahlep içerken hafifden kar yağar abant gölüne bakarak sıcak sıcak sahlep içersin 3 aylık yorgunluğun bir anda gider
    ufff ambians akıyor vallahi)) bu da olabilir gerçekten güzel fikir ama şu anda kar varmıdır abantta acaba? gideriz bi de çamur görmeyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet birazda memleketimin reklamını yapayım oylat var tertemiz havası var sapanca bu sıralar kirli olabilir kömür yakanlar yüzünden oylata çokta güzel oteller yapıldı yolu biraz kötü ama görmeye değer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RSBurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet birazda memleketimin reklamını yapayım oylat var tertemiz havası var sapanca bu sıralar kirli olabilir kömür yakanlar yüzünden oylata çokta güzel oteller yapıldı yolu biraz kötü ama görmeye değer
    bursa rodajı tamamlama yönünden iyi bir secim olabilir aslında, bakalım sabah olsun bizimkinede bir soralım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UmutRıza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aman dikkat dostum helede ilk 3 ay içindeyseniz yengeyi götürme benim hanımın ilk gebeliğinde yaşadık düşük olayını ilk 3 ay çok sakat.
    biz son bir ay içerisindeyiz abi bakalım son bir turlayalım dedik doğum öncesi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)