Richmond sessizlik olarak çok iyidir , geçenlerde bir başlıkta daha önermiştim..
Otelde çocuk bile yok 13yaş altında , konsept bozulmasın diye almıyorlarmış![]()
süper
ben sapancaya iki defa gittim, ikisinde de istanbuldere idi sanırım.. bir köyüne gittik, bir gidişimizde bir kere orada girişinde sayılabilecek bir motelde kaldık, su tesisi var, onu gecince solda bir motel.. birisindede daha köyün içinde sayılabilecek bir alabalık çiftliği tarzı bir yervardı, gittik balıkyemeye.. onun dışında sapancanın içini hiç bilmem. Mesela Lale otel; yeri kolaydamıdır, yada sapanca ile ilgili ufak tefek trick diyebileceğimiz, kısayollar, herhangi birşeye ulaşmanın kolay yolları gibi ufak şehir hilecikleri gibi şeyler önerebilirmisinizcokmu fazla oldu?
![]()
Bende maşukiye diorum gelceksin dere kenarnda sessz bi ortamda balıgını yiceksin sonra şelaleye gidiceksn arkası çıkıp green parkta kalcaksın kar görceksin teleferk falan sıkır sıkır![]()
İstanbuldere az biraz yükseklerde kalıyor, bir kere bende gitmiştim. Sapancanın trickleri söyliyim, herkes yoldan yürür. kornaya basarsanız tip tip bakarlar sanki kendileri haklıymış gibi. sapanca çarşı için konuşuyorum biraz dindar kesimdir. akşam ezanından sonra her yer boş olur
kısayollar- öyle birşey yok çünkü çarşısı hakikaten çok ufak bir tane ana cadde, taş çatlasın 1km belki yoktur bile, 4-5 tanede sokak
hepsi bu. arabayla kırkpınarı gezebilirsiniz(sapancadan kırkpınara bisikletle 10dk da gidiyorum epey yakın) yeşillik içindedir. ormanlar çimenlik alan, temiz hava
göl kenarında alkolsüz bir kaç oturacak yerler var. havalar soğuk olduğu için bilemiyorum tabii ama yazları gölün kenarı çok güzel oluyor. arabayla gezin her yeri, hiç bir türlü kaybolmazsınız- kaybolamazsınız
aklınıza başka gelen soru olursa cevaplarım seve seve
kıyıköy de Hotel Endorfina - Kiyikoy otelini tavsiye ederim sessiz sakin odalarda tv bile yokyalnız ciddi soğuktu ben gittiğimde.
Bu gerçekten yeterli oldu, cok teşekkür ederim ilginiz içinSapancaya gidip Lale otel'i deneyeceğim, birde abimizin söylediği yine villa sapanca evleri varmış orayada bakarız olmadı.. akşam ezanından sonra sokakların sessiz sakin olması bizim klasik cirit atma eylemimiz için elverişli olacaktır
tekrar tekrar çok teşekkürler
Kıyıköye yazın gitmiştik, ürkütücü şekilde kalabalıktı, sakin olur diye gitmiştikşu an eminim kimsecikler yoktur ama kıyıköye gittiğimizde orada kayinçonun bir cok akrabası var, gittiğimizde mutlaka birileriyle karşılacağız ve bizi davet edecekler, hani tanımadık bir yer olması daha güzel olacaktır
çok teşekkürler
![]()
bu soğukta pek dolaşılmaz dışarda ama size tavsiyem Bursadaki kaplıcalardan birinde hem sıcak sıcak taklınılır hemde sağlık acısından faydası olur su insanı rahatlatır. Hiiiç dışarlarda takılmaya orman göl görecem diye donmaya gerek yokBursadaki kaplıcaları biraz araştırın derim
![]()
kışın abantayrıca yaz'dan daha kalabalık oluyor
otel'e geçersin eşinle karşılıklı sahlep içerken hafifden kar yağar abant gölüne bakarak sıcak sıcak sahlep içersin 3 aylık yorgunluğun bir anda gider
![]()
Bursa güzel alternatif fakat bizim için gebelikten dolayı kaplıca durumu risk listesindeçok teşekkür ederim
ufff ambians akıyor vallahi)) bu da olabilir gerçekten güzel fikir
ama şu anda kar varmıdır abantta acaba? gideriz bi de çamur görmeyelim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)