Arkadaşlar öneriler için çok çok teşekkür ederim, önerileriniz dogrultusunda yarın bir seçim yapıp gideceğiz artıkilginize tekrar tekrar teşekkürler. Bir kaç güzel fotograf çekebilirsem döndüğümde bir şekilde paylaşırım artık, iyi geceler herkese
Arkadaşlar öneriler için çok çok teşekkür ederim, önerileriniz dogrultusunda yarın bir seçim yapıp gideceğiz artıkilginize tekrar tekrar teşekkürler. Bir kaç güzel fotograf çekebilirsem döndüğümde bir şekilde paylaşırım artık, iyi geceler herkese
3 hafta kadar önce sapancaya gittim kız arkadaşımla.. richmond'un sırasında bi otelde kaldık.. gayet keyifliydi..2 gün yeterli bi zaman... bi çok aktivite var yapabileceginiz.. ben istanbul dere köyüne çıktım.. dogası felan çok güzel.. tavsiye ederim...
burası olmazsa agva olabilir.. orada da picalo mondo otele gitmiştim adını yanlış hatırlamıyorsam.. orası da yakın ve güzel.. bunlar olmasın derseniz.. saros körfezinde erikli var.. orası da gayet güzel.. ama bu mevsimde rüzgar biraz can sıkabilir..
Tango-1 never dies.
%95 sapanca gibi görünüyor şu anotel konusunda bahsettğiniz yerede bakacağım emin olun. İstanbul dere güzel yer, iki defa gitmiştim oraya bende.. Erikliye ise jipim varken gitmiştim
orada bir yere saplanıp kalınca o zaman başka bir siteden arkadaşlar kurtarmaya gelmişlerdi hatta sağolsunlar
Eriklide güzeldir fekat bu mevsimde dediğiniz gibi sakat, çarpar adamı
![]()
kafa dinlemek istiyorsanız abant'ı tavsiye ederim.gayet sakin pansiyonlar hesaplı ve düzgün
barnak bassam olurmu ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)