Evet arkadaşlar yarınki Offroad organizasyonumuz ile ilgili detaylı bilgiler aşağıdadır;
Buluşma Yeri: Altunizade Capitol Alışveriş Merkezinin Önünde hemen ana caddede buluşuyoruz.
Buluşma Saati: Saat sabah 09:30
Ekipman: Çizme veya Bot + Kuvvetli Çeki Halatı + Varsa Kürek + Şarjları Dolmuş Kameralar. Ben 4 adet de telsiz getiriyorum. Her araca bir telsiz vereceğim. Telsizden sürekli iletişimde kalacağız. Telsizler üzerinden makaramızı da eksik etmeyeceğiz![]()
Alışveriş: Yol üzerinde müsait bir yerde durup alışverişimizi de hızlıca yapmayı planlıyoruz. Mangal mı sandviç mi olayına yarın yolda karar veririz.
İletişim Bilgilerim: 0532 618 37 07
Lütfen herkes tam saatinde orada olmaya çalışsın. Hava erken kararıyor. Organizasyona erken başlayalım. Çünkü yarınki hedefimiz orman yollarında hem izimizi kaybettirmek hem de kaybolmak
Ben yanımda tüfeğimi ve bolca da fişek getireceğim. Orada müsait bulduğumuz bir yerde yemek molasında atış talimi de yaparız.
Güncel Katılımcı Listesi;
- BoraRS Bora - Kia Sorento XForce
- Redbull Engin - Range Rover V8
- VA VTI - Suzuki Vitara
- Kickboxer Onur - Ssang Yong Korando
- Ardacar Arda - Mitsubishi L200
- CahitArsal Arkadaş - Land Rover Discovery V8[/B]
Kırmızı ile işaretli olan arkadaşlardan son konfirmasyonu alamadım. O nedenle gelip gelemeyecekleri henüz belli değil. Konuyu okuyup kesinleştirirlerse sevinirim.