Bu sene sanki uçmuş gibi fiyatlar yada bana mı öyle geliyor bilemedim. birkaç gündür bende inceliyorumda haftasonu iki günlük iki kişi gidiyim demek epey bir para tutuyor.
Erciyeste durum nasil acaba iki kisi gelip bir hafta kalmayi planliyoruz. Gecen sene de gelmistii ama pistlerin bir kismi kapaliydi bir kac gunde komple kayak pisti kapaliydi tam tadini cikaramadik kismetse bu sene acisini cikarmak istiyoruz.
dokulun bakalımmkel alperden hala ses yok
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Ah ehliyetim bu somestra yetisseydi de ben de D-max'la gidebilseydim, hep merak ediyorum bu kayak ve ozellikle snowboard islerini ama tombik oldugumdan dolayi cekiniyorum.
Az biraz sismanliktan dolayi dengesizlik var da.![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Bu yıl universite dek klübün verdigi kursa yazilcaktim snowboard egitmenler yokmus otekisi ilgimi cekmiyor hayırlısı ama extrem sporlari severim
abi ben gitmedim ama nette gezinirken soyle bir linke denk geldim http://onedio.com/haber/bansko-da-ka...i-neden-397544
pro olarak kayıyorum uludaga adam akıllı kar yagarsa gıdecem![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Allah aşkına hangi takımda pro olarak kayıyorsun. Ne kadar kazanıosun? Ben kaç sene rossignol un takımında kaydım otellerde bedava kaldık bedava ürün aldık biz kendimizi pro sanıoduk. Sonra bi yılbaşı şenliğine fabrika takımı geldi de bu işin ne kadar uzağında olduğumuz anladık.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)