Vardı aslında böyle bir konu koymuştuk fotoğrafları arayıp bulmak lazım..
1990 yılında başladım kayak ile 1996 senesinde boarda geçtim daha ozaman kartalkayada board kiralanmıyordu
Her yıl düzenli olarak Kartalkayaya giderim
Erzurum Palandöken güzeldir, Kartepe fena değildir, Uludağdan nefret ederim İtalyan ve Tutyeli dışında pisti yok..
Bu kış gidemicem malesef bilek bağlarımı kopardım
Tail wheelie
Method Grabs
![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
[QUOTE=Jam da Joker;2847450]Vardı aslında böyle bir konu koymuştuk fotoğrafları arayıp bulmak lazım..
1990 yılında başladım kayak ile 1996 senesinde boarda geçtim daha ozaman kartalkayada board kiralanmıyordu
Her yıl düzenli olarak Kartalkayaya giderim
Erzurum Palandöken güzeldir, Kartepe fena değildir, Uludağdan nefret ederim İtalyan ve Tutyeli dışında pisti yok..
Bu kış gidemicem malesef bilek bağlarımı kopardım
.............
QUOTE]
fotoğraflar süper yaa, acayip özendim![]()
sezon açılısı | Facebook
beyler youtube linki yok. Benden de video gelsin. Geçen hafta uludağda sezonu açtık.
Uploaded with ImageShack.us
sizin kadar çok uçamıyorum ama iyi poz veriyorum. HAHA
Ekibi ayarlayın ben her yere gelirim![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
kartepeden görüntüler Alben von Ibrahim Kısa | Facebook
deli melii elpadreyide alın aranızaevinde 3 kişilik kayak takımı var. Skate,ayakkabılar eldivenler felan.
onlar bana olurmu ki acep![]()
Ben 8 senedir yapıyorum her sene oldugu gibi bu senede Whitefestteyim organizator olarak sizide beklerim =)
www.MINIciyiz.biz
bugün uludağdaydım. İnanılmaz kar yağdı. Yarın hava açık olacak. Haftaiçi gelme imkanı olan arkadaşlar kaçırmasın. bu gece yağan kar ile beraber 1 metre kar olacak yarın ve haftaiçi. Sonra erir mi bilmem.
Beyler aslinda istanbuldan gelenler ankaradan gelecek olanlar izmirden gelecek olanlar bence uludagda bi organizasyon yapalim. Hatta 20 gun 1 ay sure sonraki herkes kendini ayarlasin hem tanismis oluruz hemde egleniriz karda mangal yakar sucuk ekmek yeriz cok girgir ve cok eglenceli olur isterseniz ben bi organizasyon duzenleyebilirim?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)