Ben her haftasonu uludağdayım. Organizasyon olmasa da gelenler bu başlık altında yazarlar, buluşuruz. sucuk ekmek bira ve snowboard.![]()
Ben her haftasonu uludağdayım. Organizasyon olmasa da gelenler bu başlık altında yazarlar, buluşuruz. sucuk ekmek bira ve snowboard.![]()
valla 2 sene önce denemelerde biraz fazla havalanmışımkaburgalarım gittikten sonra poşetle kayıyorum artık
tavsiye ederim
![]()
Sakin güç...
Organizasyon olmazsa havada kalir ama bir org. Olursa sabitlenir ona gore plan yapilir otobus kiralanir yada ne biliyim erken ucak biletleri felan alinir bence bi org. Olsun bu iste en cok tecrubesi olan bi kisi org. Felan yapsin bence . Ben yapinca abartiyorum birazda![]()
10 senedir kayak yapıyorum bulgarıstan kartalkaya uludag son favorimde kartepe.5 senedir board yapıyodum cahil cesareti havaya girip yasak bolgelerde kaymaya başlayınca atlayıp zıplarken bilegimi kırdım sonrada töbe ettim board duruyor evde![]()
kış sporu erzurum palandökende yapılır agaher hafta sonu board yapıyorum yarın konaklı tesisine gidicem inş.
Bilenler cvp verirse sevinirim maliyet ne oluyor 1 kisi 2 gun mesela herseyiyle berarbe board kirasi elbise kirasi otel masrafi felan ??
Bende 5 senedir snowboard yapiyorum diz kapağımdaki kıkırdak dejenersyonundan dolayı hoplamaya zıplamaya ara versemde efendi efendi kayıyorum =)
![]()
fiyatlarını bende merak ediyorum daha önce hiç kayak yapmadım ama snowboard yapmak istiyorum kartalkaya kartepe dibimizde değerlendirelim![]()
arkadaşlar fiyatlar gittiginiz daga gittiginiz otele eğer günübirlik gidiyorsanız turk sirketine göre degisiklik gösterir ortalama bir fiyatı yoktur..
Bunden 5 6sene evvel çıktıgımda kayak seti hariç dağ malzemeleri 1500tl geçmişti mont pantolon gozluk eldıven corap vs..biraz pahalı bi spor kayak malzemelerını dagdan kiralamıştık hala o aldıgım kar malzemelerni kullanıorum zaten kayaklarıda kendım alcam derseniz baya ucuo fiyat ama tabi prof dag malzemesi okdarda gereklı deil benımkı biraz sımarıklık oldu
Instagram : WideBodySixty
bunlar da 24-25 aralık ılgaz dan
Uploaded with ImageShack.us
![]()
bır ıkı fotoda ben eklıyımm o zaman![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
board kaymak bi ayrıcılık ben her zaman söylüorum board kayan adam efendi kayamaz illa fırlamalık yapar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)