Ben okulla gitmeyi düşünüyorum 22 Aralık'ta. Giden var mı o tarihlerde?
Printable View
Ben okulla gitmeyi düşünüyorum 22 Aralık'ta. Giden var mı o tarihlerde?
21-22 Aralık da kartalkaya da sezon açılışı var kalabalık ekip orada olacaz sabaha kDar parti :)
haraket olsunn :)
bir güncel çekelim.Uludağ hakkında otel tavsiyesi rica ediyorum.Gün boyu kayıcaz fazla otellik bir durum yok ama çok dandik bişey de olmasın uykumuz yemeğimiz zehir etmesin yani.fakat ets den fiyatları kontrol ettiğimde günlük 300 liradan aşağı ağzını açan yok :eek:
Kendi board takımım var fakat arkadaşa da kiralık üst baş board alıcaz aşağı yukarı 1 haftalık bir tatil olucak.Kafa çok dağınık yönlendirebilecek kimse varmı ?
erzurumda pistler hafta içi dahi doluluğunu koruyor kar öyle uludağdaki gibi 70-80 cm deil 35-40 cm civarında ama kalitesi on numara tam kaymalık :) ben sadece pazar günleri çıkabiliyorum anca o gün çalışmadığım için
yokmudur uludağı tanıyan yönlendirebilecek biri ? :)
ben 3 senedir beceren otelde kalıyorum, hafta içi 200 tl. , hafta sonu 250 tl kişi başı, ama otele sadece yemek ve uyumak için gidecekseniz ak otel (gecen sene 1 gece zorunlu kaldım çok kötü değil erkek erkeğe kalınır) ,otel fahri bir tane daha vardı uygun adı aklıma gelmedi şimdi bunları tercih edin.
Kayak yapalım denildiğinde ben. :D:D:D
Bu sene sanki uçmuş gibi fiyatlar yada bana mı öyle geliyor bilemedim. birkaç gündür bende inceliyorumda haftasonu iki günlük iki kişi gidiyim demek epey bir para tutuyor.
Erciyeste durum nasil acaba iki kisi gelip bir hafta kalmayi planliyoruz. Gecen sene de gelmistii ama pistlerin bir kismi kapaliydi bir kac gunde komple kayak pisti kapaliydi tam tadini cikaramadik kismetse bu sene acisini cikarmak istiyoruz :).
dokulun bakalımm :D kel alperden hala ses yok :D
Ah ehliyetim bu somestra yetisseydi de ben de D-max'la gidebilseydim, hep merak ediyorum bu kayak ve ozellikle snowboard islerini ama tombik oldugumdan dolayi cekiniyorum.
Az biraz sismanliktan dolayi dengesizlik var da. :D
güncellemenin vakti geldi sanırım sezon açıldı.
varmı yarın için planlar?
valla şöyle bi baktım birazda okudum.. sonra dedim ki bu topic zenginler için... gidiyorum ben :(
Bulgarıstan Bansko ya gıden var mı?
Bu sene ılk kez denemek ıstıyorum.
Bu yıl universite dek klübün verdigi kursa yazilcaktim snowboard egitmenler yokmus otekisi ilgimi cekmiyor hayırlısı ama extrem sporlari severim
abi ben gitmedim ama nette gezinirken soyle bir linke denk geldim http://onedio.com/haber/bansko-da-ka...i-neden-397544
Ocak 10/14 arasi uludagdayim kayak yapiyorum. Eslik etmek isteyen varmi?
pro olarak kayıyorum uludaga adam akıllı kar yagarsa gıdecem :D
Allah aşkına hangi takımda pro olarak kayıyorsun. Ne kadar kazanıosun? Ben kaç sene rossignol un takımında kaydım otellerde bedava kaldık bedava ürün aldık biz kendimizi pro sanıoduk. Sonra bi yılbaşı şenliğine fabrika takımı geldi de bu işin ne kadar uzağında olduğumuz anladık.
Yine üfledinmi lan sen sabah sabah :)
alper aga turkıyede ılk extreme sporunu bız gelıstırdık sen eskı olsan ben senı tanırım ama tanımıyourm yesıl yurt spor klubunun ıcıne bıle ılk rampayı bız kurduk senın bu atarlı konusmaların var ya ıste bu yuzden sevıyoruz senı abı :)
Ya sen bana söylesene hangi takımda olduğunu. Proysan takımda kayarsın. Ben sport point takımındaydım da sen nerelerdeydin o zaman onu bilemiyorum. Takımı bıraktım iş nedeniyle bütün haftasonu günübirlik turlarını ben yapıodum sport point in. Benim çok büyük kaykay geçmişim yok. Kaykay da da mertle okandan başka adam tanımam. Yeşilyurtta kayıyosan bu adamları tanıman lazım. Ben kışın klübün havuz merdivenlerinin trabzanında grind denerken bileğimi kırdım eve kadarda mertle okan taşıdı. Sport pointin takımında da beraber kaydım bu adamlarla.
Türkiyedeki ilk big air yarışmasını biz düzenledik uludağda. Can Polatkan çocuktu biz kayarken bizle kaymak isterdi.
360 backflip i kim yapıo türkiyede bana allah aşkına söylesene. Biz 360 yaparken backflip atarken millet ağzı açık bakıodu. Zorlarsan o kadar büyük rampa yaparsan 540 çıkıyordu. Sonra fabrika takımından Jonas Emery, JF Pelchat geldi adamlar düz kayarken front flip atıp devam ediodu ne olduğumuzu anladık.
Meli sıkma kardeşim sıkma yaşını başını aldın artık sıkma.360 backflip ne lan :)
aramızda var 5 yaş. Ben 15-16 yaşındayken klübe otoparka klüp quarter pipe koydu . Sen 10 yaşındayken mi kayıyordun orada.
O bi ara çıkartmadan 4 de gidiyordu meli işte iyidir ama delidir.
ben takımda kaymadım ama takımdakıler ne yapıyorsa bende onları yapıyorum bu yuzden kendımı pro olarak goruyourm evet benım 1990 dan bu yana hala kaykay gecmısım var okan atakoyde otururdu mert resmını gorursem tanırım 1994 snowboard gecmısım var bıg aır senesını yazabılırmısın belkı gırmısımdır yarısmaya :D haa sunuda belırtıyım ortak arkadasımız cok :D
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/...80&oe=54FC35B7
sıkma derken 360 back flıpı alper aga yapıyormus :D oyle yazmıstı daha once :D
alper aga resme ıyı bak holidaynn yenı yapılıyordu :D
I LOVE MEliii Boran herp böyle ol kardeşim.