Tamam kadetlede denerim ama bu tarafda bende o tarafa gecmem
Printable View
Canimiz sagolsun o zaman yolunuz duserse denemek isterim benimde o tarafa dserse ulasirim size
Emre çarşamba günü deneyelim müsaitmisin :)
Eskiden yoktu la bu spec mpec.
Adı denemeydi o zamanlar. Gazlamadan önce onda bu var şunda o var falan pek olmazdı. Kimse bilmezdi kimde ne olduğunu, çıkar basardı millet. Shell'den 30-40 araba çıkılırdı Le Mans yarışı başlıyor gibi.
Şimdi adı deneme ama.. Belli ki deneme işin jargonu olmuş.. Apaçık yarış işte..
Tamam olurrr:)
okanım cvk yıda isteriz o akşam için cvk -ev -emg hımm konuya bak:):)
Bi araca 5 kişi binilecekse, ben de işten kaçacak adam değilim, 95 kg 'yim, fena değilim :D
kadirin gsi da şu an 12,5 sıkıstırma var-kapak port polish-yazılım olarak 7400 dd bir chip var ama pek ii değil.Emg yle denedikten sonra eyüp duyguna gidip bi yazılım yapılacak ardından EMG le bi daha denenir aradaki fark görülür.maksat arabanın giderini görmek.
sanırım emg ile alicanın gtı ı tam birbirleri için biçilmiş kaftan inşallah denk gelirde bi denersiniz ikiside çok merak ettiğim arabalar ikisinide bi karede görmüş oluruz nasipse.
kaanım ben arabayı sattım,sahibi ne der bilemem ama carsamba denmiş,carsamba gelir.
şiiiiii
Kadett_gsi nick li arkadaş konuyu okuma müdahil ol :D
Araçlarda sökülme olacakmı?
ahahha,
ağzına kadar sök hocam, sonra mağdur olursun :D
ben gelirsem sub ımla amfimle, katalitik, orta ve son susturucumla gezmeye gelecem zaten önceden geçilmenin yolunu yapıyım da :D
bence fh e lı tayyarla dene farklı ve cekısmelı olacagı kesın, gozu yukseklere dıkmek lazım.. yurursunde 200 250 arası nası olur dıye dusundum:)