Bu ciğeri nerden alabiliriz?? Daha önce uygulayan var mı?? Memnunlar mı kullananlar??
![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Rüzgara karşı koşmamışsan onunla esmeyi bilemezsin Yc 106 ile denemediysen hızlıyım diyemezsin..
Harun Kızılkurt![]()
..::PASSATURBO1::..
dier videodaki gsi in sanziman oranlarinda gariplik var ama cozemedim 6 ileri mi![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
HHR plakalı gsi cok güzel sahibide şahane bir insan.. Allah kaza belasız sürüsler nasip etsin.
Sanzumanda azcık uzunluk var 230da 5.xx k devir gibi gögrdüm ama
Emre bu konuya kadrajda iki arac olan bi video gelsin artık yahu.
gırtlak yüklü pampa 560 derece 19lift egzantrik 26cr sıkıştırma böylesi görülmedi
deneyelim bana hergün uyar geç saat trafiksiz yol olduğu sürece
şanzımandan ziyade kadranda hata var o kadar uzun olması mümkün değildevir ve hızı hatalı okuyor
denerim
Devirde bi hata yok Emre.. Bu araba sizinkilerden farklı
Ama kadran sapması biraz fazla gibi.. Her neyse.. Bak dün ne yaşadık..
Beyni açtı Eyüp.. Değişik bi eprom çıktı.. Beyin ilk defa açılıyordu, epey zor çıkarttı zaten.. Döşeme falan hiç sökülmemiş, tüm civatalar üzerindeydi.. Eyüp tabi pek memnun olmadı bu durumdan
Neyse, sizin epromu takınca araba çalışmadı.. Sizinkilerin 64 kb, bu arabanınki 128 kb olduğunu araba çalışmadıktan sonra farkettik
Açmışken orijinal toplanmaz diyerekten, Eyüp yeni bi harita hazırladı, sağolsun biraz uğraştırdık, onu yükledi
Nasıl farklı çıkar diye sorma, Eyüp de çok şaşırdı![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
enteresanstandartı 6800de keser mesela bu 6000 gibi kesiyordu yazılım yokken.. Halledildiyse sıkıntı yok hızlandıralım artık HHR'yi de harekete geçirmek lazım potansiyeli olan bi gsi
heheh eyvallah bende her geçen gün tekrar aşık oluyorum kerataya![]()
Benle ne zaman deniyorsun![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)