User Tag List

Sayfa 2/11 İlkİlk 1234 ... SonSon
200 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Elİf tunİng'İn tİcaret anlayisi....

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sabah gittim almak için nakit verirsen iyi olur dedi o zaman okula gidicem elimde gitmiyim yakındada bankamatik yok zaten dönüşte 5'te nakitte çeker gelir 80'e alırım dedim.. 5'e 10 kala karttan nakit çektim ve gittim seninkileri ayırdım ama toptancı fiyat arttırmış sana 160 tl oldu dedi.. bende söz verdin kendimi ona göre ayırdım bari bunları zaten önceki fiyattan almısın 80'e alıyım dedim SANA ŞİMDİ NİYE 80'E VERİP ZARAR EDİYİM Kİ DEDİ...(eski ucuz fiyattan almasına rağmen)..
    Canım benim sen haklısın sonuna kadar ben ahmet mehmet savunmuyorum sakın yanlış anlama ticari ahlaka uygun mu değilmi objektif yazmaya çalışıyorum sizin düşünce tarzınız mantıklı olan ama mantık herzaman doğru değildir ona bakarsanız zam yapılmadan evvel tekelcilerde sigaraları saklıyorlar ellerindeki ürünleri de eski fiyattan aldılar niye satmıyorlar eski fiyattan? Yeni gelen ürünleri yeni alış yeni satış fiyatından piyasaya sürsünler değil mi? işin doğrusu bu aslında ama onlarda yapmıyor şimdi bütün tekel bayileri şerefsiz mi?
    ..::PASSATURBO1::..

reddewill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayıp etmişler çok hemde çok

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim coupe'de 16 dan 32 bin tl oldu mu acaba
    yok abi euro yerinde sayiyor

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    : Sinir:: Sinir:: Sinir:: Sinir:

konunun dışında.. böyle ticaret ahlakına sahip insanların ticarette başarı olduğu ..
    deveye diken insana s.... yarandığı için gayet normal bir durum... bu insanlar çok yadırganır ama tutuğunu öper türdedir.. paralı insanı sever ler .. parasına göre alışveriş yapcak olanı dükkanında itin g.tüne sokar.. adam yerine koymaz ilgilenmez.. + sattığı malın arkasında durmaz kesin bir bahanesi vardır bilmediğin konuda seni kandırır.. genel ticaretlerini ürünü sattığı yerde az bulunan veya her zaman bulunamayn şeyler olduğu için ilgi çekerler.. işlerini özveriyle yapmazlar takipsiz olurlar.. nasıl sitelerindeki fiyatlardan haberleri yoksa dükkanındaki malında alıcısı olduğunda sanki dükkanın en kıymetli imiş muamelesi yaparlar.. yazık ya biz ahlakımızla ticaret yaparken...bu durumlara düştük adamlar bu ekonomi durumnda müşterisine verdiği ufacık sözü tutamıyorlar..
    low is low

mertrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Canım benim sen haklısın sonuna kadar ben ahmet mehmet savunmuyorum sakın yanlış anlama ticari ahlaka uygun mu değilmi objektif yazmaya çalışıyorum sizin düşünce tarzınız mantıklı olan ama mantık herzaman doğru değildir ona bakarsanız zam yapılmadan evvel tekelcilerde sigaraları saklıyorlar ellerindeki ürünleri de eski fiyattan aldılar niye satmıyorlar eski fiyattan? Yeni gelen ürünleri yeni alış yeni satış fiyatından piyasaya sürsünler değil mi? işin doğrusu bu aslında ama onlarda yapmıyor şimdi bütün tekel bayileri şerefsiz mi?
    tabiki oda bir bakış acısı ama ben onu arkadaşım için aldım ve ona söz verdim benim için ağzımdan çıkan söz önemli arkadaşım para gönderdi.. bende 80 tl ile almaya gittim 160 tl oldu dedi (4 saat içinde).. o paranın bana gelirken ki masrafı benim geri yolllama masrafım sabah ve akşam 30 km arabamın benzin masrafı benim değerli zamanım ve ciddiyetsiz sözüne güven olmayan bir firma evet mantıklıymış galiba

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen buyuk ayıp bende bundan sonra denk gelırse kesınlıkle bısey almam aldırmam

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burdan bişey almadım fiyat araştırırken bakıyordum arada en kol fiyatlar burda
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

Berkayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elif tuning bizim burda oldugu icin genelde ufak tefek seyler icin oraya gidiyordum. Babamın arabanın park ampulleri patlamıstı dedi varsa beyaz al yakın oldugu icin elif tuninge gittim.

Mtech'in Xenon gazlı beyaz park ampulleri var bilirsiniz. Gittim Aldım dedim fiyat 15 TL dedi dışarıda 7 8 liraya satılıyor. Biliyorum fiyatlarıda 10 tl bana 15 tl dedi. Dedim internet sitenizde bu fiyat degil. Bakalım o zaman dedi baktık 10 liraya aldım çıktım.

Bunlar ufak seyler ama müşteriyi rahatsız eden şeyler. Acıkcası ben ufak tefek isler dahi olsa artık ugramıyorum.

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sabah ürünü ayırdım eve gitmiceğim için akşam dönüşte alırım dedim ve 80 tl ye el sıkıstığım ürün için 160 tl oldu dedi.. ....
    iyide hicbir zaman euro dolar 2 katina firlamadi ki ? Bunlar bariz aclik yapmislar..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende ticaret yapıyorum , bi keresinde x ürününe bakıcam diye y ürünün fiyatın bakmısım e tabi o fiyatı verdim , neredeyse x ürününden %40 ucuz.1-2 gün sonra ürünü almaya geldiler bi baktım yanlış fiyat vermişim.. bu arada 100-200 tl lerden değil binlerce lira dan bahsetiyorum.Verdim tabi o fiyata söz agızdan bi kere çıkar.Kendilerinede durumu belirttim cok memnun oldular.Ve 2 müşteri daha getirdiler bana.Ticarette söz şereftir bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende ticaret yapıyorum , bi keresinde x ürününe bakıcam diye y ürünün fiyatın bakmısım e tabi o fiyatı verdim , neredeyse x ürününden %40 ucuz.1-2 gün sonra ürünü almaya geldiler bi baktım yanlış fiyat vermişim.. bu arada 100-200 tl lerden değil binlerce lira dan bahsetiyorum.Verdim tabi o fiyata söz agızdan bi kere çıkar.Kendilerinede durumu belirttim cok memnun oldular.Ve 2 müşteri daha getirdiler bana.Ticarette söz şereftir bence.
    Keşke herkez böyle sözüne güvenilir olsa benim durumda yanlışlık bile yok olsa birşey demicem

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Değişik bir ticaret anlayışı
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mecbur kalamadıkça kapısından içeri girmem, 30 cm boru için 50 tl + işçilik kimse istemedi benden
    Seyyar Tayyar

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    : Sinir:: Sinir:: Sinir:: Sinir:

konunun dışında.. böyle ticaret ahlakına sahip insanların ticarette başarı olduğu ..
    deveye diken insana s.... yarandığı için gayet normal bir durum... bu insanlar çok yadırganır ama tutuğunu öper türdedir.. paralı insanı sever ler .. parasına göre alışveriş yapcak olanı dükkanında itin g.tüne sokar.. adam yerine koymaz ilgilenmez.. + sattığı malın arkasında durmaz kesin bir bahanesi vardır bilmediğin konuda seni kandırır.. genel ticaretlerini ürünü sattığı yerde az bulunan veya her zaman bulunamayn şeyler olduğu için ilgi çekerler.. işlerini özveriyle yapmazlar takipsiz olurlar.. nasıl sitelerindeki fiyatlardan haberleri yoksa dükkanındaki malında alıcısı olduğunda sanki dükkanın en kıymetli imiş muamelesi yaparlar.. yazık ya biz ahlakımızla ticaret yaparken...bu durumlara düştük adamlar bu ekonomi durumnda müşterisine verdiği ufacık sözü tutamıyorlar..
    aynen noktasına kadar doğru

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ürün elinde olmadığı için öyle bi ayağa baş vurmuş olabilirmi?

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunların ticaret ahlakı bu ve bunu herkes biliyor hemen hemen ama yinede ordan alınıyor çoğu zaman herşey çünkü anadolu yakasında başka bu tip yer yok ve uzağa gidip benzin yakacağıma ordan alırım diye düşünülüyor ve adamlar haliyle geçirior fiyatlarda..

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her şeyi geçtim dolar 4liralara falan gelmiş heralde o sırada ki fiyat iki katına çıkmış,vay anasını ticaret ahlakına bak arkadaş..

ERK_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    80tl den 160 tl ye..

Ve bu insanlr ticaret yapiyor..
    Sabaha birakmayacaksin boylelerini.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ürün elinde olmadığı için öyle bi ayağa baş vurmuş olabilirmi?
    aynı üründen toplu bir kaç alıyordum.. yarısından çoğu elinde vardı onu ayırıp odasına kaldırdık eksik olan 3-4 tane içinde toptancısı ile konusup akşam alabilirsin dedi.. bende diğer ayırdıklarımda kalsın akşam zaten gelicem toptan alırım diyip odasına koydum hemde nakit istediği için parar çekip getirdim.. ve akşam yeni gelenler 2 kat zamlandı dedi eski ayırdıklarımıda niye sana anlaştımız fiyattan verip zarar ediyim ki onlarıda pahalıdan satarım dedi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)